חיטוב ועיצוב הגוף

מאיה147

New member
חיטוב ועיצוב הגוף

שלום לכולכן אני בת 28 אם ל-2 בנים ואת ילדי השני ילדתי לפני 4 חודשיים אחרי לידה ירדתי דווקא די יפה אך מאז ומתמיד יש לי בעיה של ישבן וירכיים שבלידות החמיר לי יותר שדיאטות וספורט לא ממש עוזרים לי להוריד אותם שמעתי על כל מיני טיפולים באולטרסאונד כמו בלה קונטור או בלה סמוט במקום ניתוח שאיבת שומן הייתי מאוד שמחה לקבל אינפורמציה לגבי הטיפולים אם מישהי עברה ומוכנה להמליץ על טיפול כזה או אחר שבאמת נתן תוצאה טובה

לא מתקרבת לשום טיפול מהסוג הנל'

בדיוק מאותה סיבה שלא מכניסה לגוף שלי שום תערובת כימית שאמורה לעזור בהרזיה. אני הייתי בסטודיו C ולמדתי כמה ת רגילים לעיצוב האזור וזה הדבר היחיד שעזר לי ועליו אני ממליצה להבא.

את לא קרציה.

אני פשוט אחרי שקראתי את כל הבעד ונגד בלאישה אני מאוד מפחדת משאיבת שומן כמו גם מכל מכשיר אחר שיחברו לי לגוף ואמור לעשות משהו כדי שהצלוליט יהפוך לנוזלי ויעלם מהגוף. צר לי פשוט לא מוכנה לשום תהליך כזה - גם אם יבטיחו לי הרים וגבעות במכון המסויים שאותו אבחר.

מאיה147

New member
תשתפי אותי

מה קראת נגד הטיפול בהמסת שומן באולטרסאונד בלאישה?ומה באמת הבעד אם יש

לא רק שקראתי אלא גם ראיתי במו עיני כתבה בטלוי

בטלויזזיה לפני כמה שנים על אחת שהוציאו לה לא עלינו 19 ליטר נוזלים מהגוף והיא מתה. כמובן זה בוצע בהסכמה מלאה שלה לפני הניתוח בטענה שיוציאו רק שומן רק שהרופא בעצמו לא הבין איך הגיע ל-19 ליטר נוזלים וייבש אותה. אחרי הסיפור הזה שהיה אגב בחדשות גם ואחרי כל מה שקראתי בלאישה על הסיכונים של הזיהום ושל הוצאת יותר ממה שצריך, ועל איך שהעור נראה אחרי הטיפול זה הספיק לי כדי לא לעבור את זה. וד"א אצלנו בקניון ממש 10 דקות הליכה מהבית יש מכון להמסת צלוליטיס והיא בעלת המכון חברה שלי והיתה מתעלמת איתי בחדר כושר וראתה איך הק"ג נושרים שבוע אחרי שבוע אמרה לי שאבוא אליה למכון לפגישת הכרות. עליתי וכשראיתי את המכונות ובמיוחד איך נראית אישה שעשתה טיפול 9 במקום מיד אחרי שיצאה זה הספיק לי.

מאיה147

New member
לדעתי על הוצאת נוזלים מהגוף

מדובר בשאיבת שומן ולא באולטרסאונד חוץ מזה שהיום בשוק יש המון מכשירים זה תלוי על איזה מכשיר מדובר זה לא שאני מנסה לשכנע את עצמי או משהו כזה אבל הכל בפרופורציות לדוגמא שמעתי שבלה קונטור גם עובד על אלקטרודות מסוימות דרך אולטרסאונד שזה מאוד דומה למה שאת עושה לא? איך בדיוק היתה נראת האישה שראית אחרי הטיפולים? בת כמה היא היתה בערך את יכולה לכתוב לי את שם המקום זה באזור המרכז?

shirka

New member
אני ירדתי המון במשקל וסטודיו C מאוד מאוד עזר

לי בכל הקשור לחיטוב ייצוב ועיצוב בגוף, את ההבדל ראיתי כבר אחרי חודש! ואני ממשיכה לראות תוצאות משמעותיות כל הזמן.

מאיה147

New member
סטודיוC

כולכן מדברות על סטודיו C 1. זה נורא יקר 2. חייב התמדה וזמן, בעלי מגיע מאוחר בלילה שכבר אין לי ממש כוח להתעמלות ואין לי שום עזרה אחרת מישהי בכל זאת ניסתה או שמעה על אחת השיטות של עיצוב הגוף באמצעות אולטרסאונד לפי מה ששמעתי הם מתחייבים על התוצאות אני חוזרת אני לא צריכה לרדת הרבה במשקל יותר אני צריכה לחטב את הישבן והירכיים שאצלי בעייתים

את יכולה לעשות סטודיו C בבית אחרי שתלמדי

שם את התרגילים או שתקני את הספר שלהם כריכה כחולה. אני קיבלתי אותו בזמנו מתנה כשהם פתחו סניף חדש אצלנו.

מאיה147

New member
קניתי מערוץ הקניות

3 קלטות שממש עובדים על האזורים הבעייתים ואני עושה כל יום אבל לדעתי צריך איזה טיפול נוסף שהתוצאות יהיו יותר מהירות וטובות

לילית462

New member
עשיתי לפני מליון שנה...

עשיתי טיפול, אני לא יודעת אם זה מה שאת מתכוונת אבל עשיתי טיפולים עם אלקטרודות שמצמידים לאזורים בעייתיים בגוף ומחשמלים אותם, זה אמור להמיס שומנים ולחטב. מאז עשיתי גם שאיבת שומן ולמרות הכל אני עדיין כאן - את יכולה להבין שזה לא ממש עובד...

מאיה147

New member
החברה שדיברתי איתם

פירסמה מודעה בעיתון שאם לא מורידים מההיקפים לא משלמים הם עובדים אם מכשיר בלה קונטור אז מה אתן אומרות לי צריך להשלים אם המצב וזהו ?

למעלה