חיטוב וגדילה !

crackerz

New member
חיטוב וגדילה !

הבעיה שלי היא כזאת : התוצאות שהגעתי עד עכשו באימונים די מרשימות . הבטן ממש ממש השתפרה , ועכשו גם החזה והרגליים מתחיל להשתפר . הבעיה שלי היא אם הידיים . אני מצליח לחטב אותם , ולפתח קצת שרירים , אבל הבעיה היא שיש לי יד קטנה . אז הבעיה שזה לא נראה כל כך מרשים וגם לא רואים כל כך את השרירים ביד . אז השאלה היא מה אני צריך לעשות כדי להגדיל את היד ? האם פשוט להמשיך להתאמן עד שאני יראה תוצאות , או שאני צריך לעשות משהו מיוחד ?

crackerz

New member
מקפיץ !

אני מקפיץ בגלל שזה מאוד חשוב לי ואני צריך תשובה !

gadmad

New member
גם אני אשמח לתשובה על שאלה זו

אני לא יודע בדיוק את שמות השרירים, אך אשמח לדעת איך לנפח את השרירים המצויים בין המרפק לשורש כף היד.

מה הוא קופץ

ידיים זו הגדרה קצת כללית ?! איפה בידיים אמות, זרועות, כף יד ? אני יוצא מתוך הנחה שהתכוונת לזרועות ולכן: 1. כנס למאמר בפורום בנושא כופפי המרפק להרחבת הידע על השרירים שכופפים את המרפק. 2. שרירי היד הקדמית והיד האחורית הנם שרירים קטנים יחסית ולכן אין צורך לעבוד עליהם חזק כמו שרירי הרגלים לדוגמא. 3. מבלי לראות אותך הייתי אומר שחלק מהבעיה נובעת משרירי כתף חלשים או לא מפותחים ! 4. המלצותי: א. 2 אימונים בשבוע על יד קדמית, יד אחורית וכתפיים (שלב את זה בתוכנית שלך) ב. עבוד בעצימות מקסימלית בהתאם למספר החזרות ! ג. הקפד על מנוחה בין סט לסט של 60 שניות ד. 3 תרגילים שונים לכל קבוצת שריר, בצע 3 סטים מכל תרגיל, תרגיל ראשון 8 חזרות, תרגיל שני 10 חזרות, תרגיל שלישי 15 חזרות. ה. תרגילים: אימון יד קדמית: כפיפת מרפק בעמידה כנגד מוט חופשי כפיפת מרפק בישיבה כנגד משקולת יד כפיפת מרפק בישיבה בזוית כנגד משקולת יד (משקל נמוך יותר - 15 חזרות !) אימון יד אחורית: פשיטת מרפק בשכיבה כנגד מוט חופשי פשיטת מרפק כנגד משקולת יד (יד יד) פשיטת מרפק כנגד פולי עליון אימון כתפיים: לחיצת כתף כנגד סמיט משין הרחקת כתף כנגד משקולות יד (ידיים לצדדים) חתירה בעמידה כנגד מוט חופשי זהו זה - 8 שבועות של האימון הזה עם תזונה נכונה ואתה לא עובר בדלת
עדכן אותנו

crackerz

New member
שאלה אחת ...

האם את כל התרגילים שפירטת בהודעה אפשר לבצע בבית או שחייבים ללכת למכון כושר ?

gadmad

New member
רמי התוכל לפרט גם תרגילים

שעובדים על האמות? תודה מראש...

אלי ו.

New member
תרגילים לאמות

מצורפים קישורים לתרגילים. אני מעדיף לבצע את התרגילים האלה (ואני מבצע אותם לעתים רחוקות) בכריעה ליד ספסל כשהאמות נתמכות בספסל ולא כמו בהדגמה, על הברכיים. שים לב, שמורידים את המשקולות עד קצות האצבעות למטה. ז"א בסוף ההורדה משחררים קצת את האחיזה ונותנים למשקולות לרדת לאצבעות.

תוספת

תרגיל נוסף ממולץ הוא רוטציה באמות כלומר החזקת משקולת (כמו בתרגילים שאלי המליץ) וביצוע סיבוב ימינה ושמאלה של האמה !

למעלה