חיחי.. משעמם לי אז.......

flowers girl

New member
חיחי.. משעמם לי אז.......

עודדד שאללללוווןןןן
("יהההההה
") ------נלקח מפורום "אביב גפן" שלקח מפורום "ילדים להורים פרודים או משהו כזה----- האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין? סטרייט/גיי/ביי: רווק? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ז'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? בתול? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת " strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? פגשת מישהו מפורסם? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? הייתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר.... שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? ידיד? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

די! די! די! די ! די! די! הגזמתם!

סעמק!!!! 5 שאלונים יש ב-2 העמודים האחרונים נראה לי. חלאס.

flowers girl

New member
ויאאאללללההה בתשובותתת../images/Emo26.gif

****מי שמגיב על דברים שכתבתי מקבל מתנהההה**** האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא.. פשוט נעה..
האם תקראי לבת שלך על שמך? לא.. What's Up With The התלהבות
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אממ... בטח עידו. או דניאל. אם היית יכולה להחליף שמות עם חברה,מי זו היתה? אממ... כשהייתי יותר קטנה הייתה לי חברה שקוראים לה ענת.. הייתי מחליפה איתה.. למרות שאני אוהבת את השם שלי. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? ממממממששששש לא
אולי רק שכותבים אותו נועה (עם ו') אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? ברורר שלאאא
יש לי שם משפחה כזה קליטטטט
מין? אה
אממ.. לא עכשיו. עוד אין עם מי סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית, כמובן. רווק? רווק-ה
יס. תאריך לידה: 14.1.90. תחגגגגגווו לי
14.5
גיל שהיית רוצה להיות: 17-17 וחצי כיתה: עולה לט' מצבך החברתי: יש לי קבוצת חברות, וזה מספיק לי. אני לא צריכה להיות "מקובלת" אעלק וכל מיני. גובה: 158-159 ס"מ צבע עיניים: כחול-ירוק אוהב אותו? את הצבע
מאודדד
צבע שער: שטני- חום אוהב אותו? מאודדדד
צבע אהוב: ורוד
וכחול, ואדום, וכתום, וצהוב ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלית
חיות מחמד? אין
מה העבודה שלך? אין לי
יש פירסינג? יאאא הלוואיייי קעקועים? יאאא הלוואיייי אובססיות? אממ.. לא ממש. התמכרויות? כמעט לסיגריות
איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, קצתת קצתתת ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: כל דבר קורה מסיבה, ובסופו של דבר מסתדר לטובה האם אתה חי את הרגע? בזמן האחרון החלטתי שאני מתכוונת עכשיו לחיות את הרגע, אז כן
יש לך סודות? לא הרבה, אבל כן. אתה שונא את עצמך? ממש לא
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן. יש לך הרגלים רעים? ממ... ברור
יותר מדייייי
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חמודה, שיש לי חזה יפה (חחח
), ושאני יפה. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "הסרט המשעמם אך הדרמטי ביותר בעולם" מה הפחד הגדול ביותר שלך? וואייי.. אני הילדה הכי פחדנית בעולם
אין לי פחד קטן אפילו. כל הפחדים שלי הכי גדולים
אתה יודע לשיר? יסססססס
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? לא.. חוצמזה אנשים לא נראים "קולים" כבר משנת 1992 האם אתה מתבודד? לאאא... מה זו השאלה הזו
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להנות
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אממ.. תלוי מה היה האופי שלי אם הייתי מישהו אחרר
*Tricky One* האם אתה פועל בפזיזות? כן, אבל אני אוהבת את זה האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אממ.. לא שונאאאאאאאאתתת.. אבל אני לא בדיוק אוהבת את הרגליים שלי, והייתי שמחה להיות יותר רזה, ופחות קריזיונרית, ופחות ביישנית. זה הכל. לא ביג דיל. האם אתה פסיבי או פעיל? במה
מה
יש לך יומן/ ז'ורנל? לא. מה החולשה הכי גדולה שלך? מאיפה אני אמורה לדעת
מה החוזק הכי גדול שלך? מאיפה אני אמורה לדעת
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הגועל שלי מפופיקים.
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא. ממששש ממששש לא.. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כמעט הכל. אבל צריך להמשיך לחיות ולא לחשוב על זה. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא ממש
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לחיות את הרגע
מה יהיה איתכם
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הפנים שלי
ומה הכי פחות אוהב? את הרגליים שלי. אתה חושב שאתה נראה טוב? כן. יש לך ביטחון עצמי? כן. אבל לא חזק במיוחד. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת..
אתה:
מעשן? לפעמים.. על סמים?
קורא עיתון?
מתפלל?
הולך לבית כנסת?
מדבר עם זרים?
ישן עם בובות פרווה?
יוצא לטיול בגשם? לפעמים.. בתול?
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
נוהג?
הלוואי אוהב לנסוע מהר?
אוהב את הקול שלך?
האם אי פעם:
פגעת בעצמך?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
שחית בעירום?
. באמבטיה
היה לך מקרה חירום רפואי?
. פעם נפלתי על המדרגות בכניסה לבית שלי (בגיל 4) על הראש שלי וכל המצח שלי "נפתח" ודימם כמו תחחחחחחחתתת
אז אני הובהלתי לבית החולים, ועשו לי 3 תפרים. יש לי צלקת שם עד היום. בין שתי העיניים. עברת ניתוח? ממ.. לא חושבת. ברחת מהבית? לאיזה 2 שניות, ואז אחותי תפסה אותי והעיפה לי 2 כאפות. שחקת " strip poker"? בגלל חוסר היכולת שלי לשחק פוקר (לא יודעת איך
) שיחקתי אותו דבר, רק עם המשחק "חמש אצבעות"..
חטפת מכות? כן. מחברה הכי טובה שלי לשעבר. החטפת מכות למישהו? כן. לחברה הכי טובה שלי לשעבר. התחילו איתך? דההההה
היית על במה? יס

flowers girl

New member
---חלק שני---

ישנת מחוץ לבית? דההה
חשבת על התאבדות? כן. פעם אחת בערך. נשארת ער כל הלילה? כן. כמה פעמים הלכתי לישון רק ב7 בבוקר, ופעם אחת היה לי ג'ט-לג וזה היה יום שבת בערב, וביום שישי הלכתי לישון בחמש וחצי (אפילו שיש לי ג'ט לג) ולא הצלחתי להרדם, ואז אמא שלי הכריחה אותי ללכת לבצפר.. אז הלכתי לישון באיזה 8 בערב אח"כ.. לא אכלת יום שלם? יותר מדי פעמים|אנורקסה| דיברת בטלפון כל הלילה? יותר מדי פעמים|מדברתבטלפוניותרמדיפעמימ ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? NOPE ישנת כל היום? לא. הכי "נורא" היה כשקמתי בחמש וחצי אחה"צ הרגת מישהו? הלוואי
חשבת שאתה משתגע? יותר מדי פעמים|חושבתשאנימשתגעת| נישקת מישהו מאותו מין? חחח מה זו השאלה הזו
בגדו בך? לא. היה לך חלום שהתגשם? כן. אבל לא לגמרי איך שחלמתי אותו. חלמתי שגונבים לי את הפלאפון, והחלום חזר על עצמו יותר מדי פעמים.. והוא היה ממש מפחיד כי אשכרה הרגשתי את זה... וכמה ימים אחרי זה נעלם לי הפלאפוןן
עברת על החוק? כללל כךךך הרבה פעמים
הרגת חיה בטעות? ברורררר... דגים, מליאאאןן חרקים, שרקנים.. לכל דבר (חוץ מלחרקים) יש סיפור קורע. במיוחד לדגים..
הרגת חיה בכוונה? מליייאאאאןן חרקים
פגשת מישהו מפורסם? כל כךךך הרבה... אבל מישראל
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יותר מדי פעמים|מספרתסודותשנשבעתלאלגלות| גנבת משהו? יס
גם לאנשים- מאז שהייתי קטנה ועד היום, וגם מחנויות.. טבעות וכאלה
היית ברדיו/ טלוויזיה? ממ.. כן
בשניהם הייתה לך התמוטטות עצבים? ממ. לא תודה לאל. קפצת בנג'י? הלוואאאאאאאייי... היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. הקטע עם הפלאפון ועוד כמה.
האם אתה מאמין:
באסטרולוגיה? כן. בקסם? לא.. באלוהים? לא.. בשטן? לא.. בסנטה קלאוס? לא.. חחח.. ברוחות? לא.. חח אני לא מאמינה כמעט בכלום בפיות? לא במזל? כן. אבל רק במזל טוב. לא ברע. באהבה ממבט ראשון? אממ.. כן. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא. אבל אם הייתי פעם רואה כוכב נופל..
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא.... בדת מאורגנת? מה
מה זה
אתה חושב שלאלוהים יש מין? אם הייתי מאמינה בו, אולי.. אבל הוא בכלל לא קיים אז... לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת, וזה לא ממש מעניין אותי יש לך חברים הומואים/לסביות? אני חושבת שהחברה הכי טובה שלי לשעבר היא לסבית
מי החבר הכי טוב שלך? 2 החברות הכי טובות שלי הן הילה ולילך. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לא יודעת. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ע"ע המוטו שלי לחיים. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מז"א בדיחה פנימית
"פעם כבד וכליה הלכו לאכול.." סטגדוש
מי החבר....
שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אחת מהחברות הכי טובות שלי- הילה. אני מכירה אותה מגן חובה. עוד מעט 10 שנים שאנחנו חברות. הכי מעט זמן? החברה הכי טובה שלי לשעבר (כבר לא חברות) הכרנו והיינו חברות רק חודש וחצי-חודשיים. הכי מצחיק? לילך. היא קורעת אותי מצחוק. הכי קרוב? לילך והילה. לא יודעת מי מהן יותר. הכי מוזר? חברה שלי דפנה. ילדה קרועה ברמות. הכי חכם? חברה שלי יוליה. חרשנית פחד. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? חברה הכי טובה שלי עד שלשום- רוני. היא כבר לא רוצה להיות חברה שלי והיא הכניסה אותי לדיכאון עמוק. הכי נחמד? לא יודעת, כולם. הזמר הכי טוב? אני
חחח אבל מבין החברות שלי... לילך
הכי רועש? שוב- לילך. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? ידיד? כן, אבל אין לי
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם כולם בצורה שווה.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לילך
על מי אתה סומך הכי הרבה? לילך והילה, כמובן מי מקשיב לבעיות שלך? כולם. עם מי אתה רב הכי הרבה? מבין לילך והילה
עם לילך. כי עם הילה אני בכלל לא רבה. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן. יותר מדי בקלות
בבית של מי היית אחרון? בבית של... לילך
חחח.. האם החברים שלך מכירים אותך? לא. הם חושבים שקוראים לי פאולה טיבלי, ושאני בת 58 מעכו. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא
זה הדבר הכי יפה שיש
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? ברור
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: תלוי מי מהמין השני..
מי היה האדם האחרון:
שרצית להרוג? רוני. שצחקת עליו? הילה חחח שהלכת איתו לקניות? לילך.. ששבר את הלב שלך? בצורה של אהבה חזקה לבנים- מישהו שאהבתי בשם רוי. בצורה של חברה הכי טובה שככה סתם החליטה שהיא שונאת אותי- רוני. שאכזב אותך? רוני. שגרם לך לבכות? רוני. ששימח אותך? הילה. שראית איתו סרט? הילה. שדיברת איתו בטלפון? לילך. שראית? הילה. מה אתה לובש כרגע? חזיה ותחתונים. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בכוס. חח מה נראה לכם
בשום חלק. איזה ספר אתה קורא? כרגע
שום ספר. בכלליות
שום ספר. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: קצת בדיכי, אבל אני אחיה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן. אני רואה TRL ויש שיר חדש של נלי.

אעאעאעאעאע. ../images/Emo80.gif

עוד שאלון אחד כזה ואני מפחלצת למישהו את הצורה. טוב, אבל זה חביב. אז..
האם השם שלך על מישהו\משהו? לא.
האם תקראי לבת שלך על שמך? לא.
אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? מיכאל.
אם היית יכולה להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? שרוני.
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לצערי.
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא.
סטרייט\גיי\בי? סטרייטית
.
רווק? רווקה אבל תפוסה. ^^
תאריך לידה: 26.12.1988.
גיל שהיית רוצה להיות בו: 17.
כיתה: עולה ל-י'.
מצבך החברתי: חביב.
גובה: 1.64.
צבע עיניים: חום-דבש-חתולי-ומכוער.
אוהב אותו? אני אדישה אליו.
צבע שיער: ג'ינג'י-חום-אדום. [
]
אוהב אותו? הממ. באופן מעוות כלשהו- כן.
צבע אהוב: שחור.
ימני\שמאלי\משואחר? ימנית.
חיות מחמד: אחים שלי.
מה העבודה שלך? להרוג אותך.
יש לך פירסינג? המ. לא אחד שחי כרגע. אבל היה לי ליפרינג מאגניב.
קעקועים? נופ.
אובססיות? כן.
להריח את החזיה לפני שאני הולכת לישון, לבדוק מה השעה, לקחת את המפתחות לכל מקום..
התמכרויות? מחשב, האישֵלי, קולה..
אילו שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ספרדית, רוסית..
ציטוט מועדף: "When death wants to kiss you and you want to kiss him back"
האם את חיה את הרגע? משתדלת.
יש לך סודות? כן.
את שונאת את עצמך? לא, אבל אני גם לא אוהבת במיוחד.
את אוהבת את כתב היד שלך? כן.
יש לך הרגלים רעים? כן, אחרי המקלחת, לנקות את רצפת האמבטיה עם הדבר הראשון שאני רואה.
איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? רגעי אושר לאור צל הכאב. [חשבתי על זה שניה וחצי בדיוק. סתם כי מתחשק לי להשמע נורא אפלה.]
מה הפחד הגדול ביותר שלך? להגיע למצב שבו לא אכפת לי מכלום.
את יודעת לשיר? כשצריך, כן.
האם העמדת פנים שאת מישהו אחר כדי להיראות קוּל?
חח. לא.
האם את מתבודדת? לפעמים.
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? בריאות. ואושר.
אם היית מישהו אחר, היית מתחברת לעצמך? הממ. נראה לי.
האם את פועלת בפזיזות? רוב הזמן. לאחרונה התחלתי כבר לשקול כל עד קטן.
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? המ. שאלה למחשבה.
יש יותר מדי.
האם את פסיבית או אקטיבית? גם וגם. תלוי מתי.
יש לך יומן\ג'ורנל? הממ. בלוג אולי?
מה החולשה הכי גדולה שלך? לראות אנשים שאני אוהבת- בוכים.
מה החוזק הכי גדול שלך? עצם העובדה שאני יודעת שלא משנה מה יקרה, אני תמיד אצא מזה.
אם היית יכולה לשנות משהו בעצמך, מה זה היה? הנטיה להפגע מכל שטות.
את חושבת שאת חזקה מבחינה רגשית? כן.
יש משהו שאת מתחרטת שעשית\לאעשית? ממ. אני אשמור את זה.
את חושבת שהחיים היו טובים עד עכשיו? הם טובים גם עכשיו. אבל הם היו מעולים עד ה-21.06.04.
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להפסיק לשקר לאמאבא.
מה את הכי אוהבת בקשר לגוף שלך? כלום.
ומה הכי פחות אוהבת? ממ. הכל.
את חושבת שאת נראית טוב? לפעמים.
יש לך ביטחון עצמי? כשצריך.
לאיזו דמות בדיונית את הכי דומה? הילה אומרת שאני דומה למיס פיגי וזה חמוד.
ממ. אם יהיה לי כוח להמשיך, אני אמשיך מתישהו. התייעפתי. ;[

משעמם לי ביותר, אז אני ממשיכה ../images/Emo80.gif

את..
מעשנת? כה.
על סמים? לא.
קוראת עיתון? לא.
מתפללת? לא.
הולכת לביתכנסת? פעם בשנה.
מדברת עם זרים? כה.
ישנה עם בובות פרווה? כה.
יוצאת לטייל בגשם? כןן.
בתולה?
תזכירו לי ממתי זה עניינכם?
מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא יכלתם לכתוב 'האם את צבועה?' כן, אני צבועה.
נוהגת? לא.
אוהבת לנסוע מהר? כןן. :]
אוהבת את הקול שלך? מדי פעם.
האם אי פעם..
פגעת בעצמך? כן.
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא.
שחית בעירום? כןן.
כשהייתי בת שלוש.
היה לך מקרה חירום רפואי? כן, לפני שנה בערך.
עברת ניתוח? כן, ברגל.
ברחת מהבית? לא, אבל זה בתכנון לשבוע הקרוב. ^^
שיחקת 'סטריפ פוקר'? לא.
חטפת מכות? רציניות ביותר, לפני שלוש שנים.
החטפת מכות למישהו? בגן.
התחילו איתך? וזה נגמר לא טוב.
היית על במה? כן. ההרגשה מעולה.
ישנת מחוץ לבית? המון.
חשבת על התאבדות? כן.
נשארת ערה כל הלילה? וודאי.
לא אכלת יום שלם? כן.
דיברת בטלפון כל הלילה? המון פעמים.
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן.
ישנת כל היום? כן, 26 שעות. ^^
הרגת מישהו? לא, אבל אם זה היה תלוי בי, הייתי הורגת.
חשבת שאת משתגעת? לא חשבתי, הייתי בטוחה.
נישקת מישהו מאותו המין? הממ. בלחי.
בגדו בך? כן.
היה לך חלום שהתגשם? לא, אבל הוא עוד יתגשם. :]
עברת על החוק? כן.
הרגת חיה בטעות? לא שזכור לי.
הרגת חיה בכוונה? כן, נמלים וג'וקים למיניהם.
פגשת מישהו מפורסם? כה. ^^
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא.
גנבת משהו? המ. לא זוכרת.
היית ברדיו\טלויזיה? כן. ^^
הייתה לך התמוטטות עצבים? פעמיים.
קפצת בנג'י? כןן. עם מיכאל! ^^
היה לך חלום שחזר על עצמו כמה פעמים? ברור.
האם את מאמינה ב.. אני מדלגת על הקטגוריות מאחר והתשובה לכולן היא
. בלאט. שוב כואבות הידיים. אני אענה בהזדמנות אחרת.

Moranus

New member
לא עונה על השאלון

פה...עניתי עליו כבר בבלוג שלי. תודה הבאתם לי רעיון לרשומה

ושוב אני נכנע לשיעמום ומחליט לענות

|מקווה שלא יהיו שאלות מפגרות| האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: שוהם האם תקראי לבת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?שי,נעם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? עמרי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? הא? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא מין? בן סטרייט/גיי/ביי:ביי! אני ביי! מה זה ביי? רווק? גרוש+17 תאריך לידה:6.5. גיל: 13 גיל שהיית רוצה להיות:נערף,אוףףףףףףףף מתחילים עם השאלות המטומטמות?! עד עכשיו היה בבסדר. כיתה: עולה לח' מצבך החברתיי: בסדר גמור גובה: 1.48( יש לי דז'ה וו....) צבע עיניים:חום אוהב אותו? עד כמה שאפשר לאהוב צבע חום :\ צבע שער: שחור אוהב אותו?אמממ פסדר. צבע אהוב: כתום\צהוב ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):אמבידרקרטקוגכ או איך שלא יקראו לזה,בכל אופן אני משתמש בשתצ הידים בצורה שווה,כלומר אני שמאלי בהכל,רגליים ידיםם,אני עושה הכל בשמאל,אבל רק כותב בימין אין לי מושג למה חיות מחמד?לא כרגע מה העבודה שלך?מובטל יש פירסינג? בעתיד הלא רחוק קעקועים?לא אובססיות?שום דבר התמכרויות?שום דבר,אמממ בעצם לארטיק מלון,אני אוכל ביום איזה 10! איזה שפות אתה דובר? עברית. ציטוט מועדף/ מוטו: האקונה מטטה. ציטוט:"איך הארנב בבמבי תמיד אומר? אם אין לך משהו חשוב להגיד,אל תגיד כלום." (איך האנרב בבמבי אומר,נחשב בתוך הציטוט.) האם אתה חי את הרגע?לא אני מת את הרגע!|סטגדוש!!!| יש לך סודות?כן\סוד אפל-אני שונא אייקונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שונאאאאאאא! מוות לאיקונים! שונא אייקונים יחיה! איקונים עושים לי כאב ראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שונא לאמץ אייקונים למרות שתמיד אמרתי שאני מאמץ אבל בשעה הראשונה התיאשתי כבר! הא! זהו! אני משוחרר עכשיו. אני שונא איקונים! אני אנטי איקונים גאהה!
אתה שונא את עצמך?נופ האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?איזה שאלות מי חשב על זה בכלל!? כאילו יש אנשים שחושבים,:"אוי,ממ מעניין אם אני אוהב את כתב היד שלי."בלאט יש לך הרגלים רעים? כן,לעשות רעש מעצבן עם החוט של הגשר,ואז לקרוע אותו.(קרעתי אותו היום בטעות בפעם שלישית.שוב צריך ללכת לרופא שינים. בלאאאט איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? בעל כריזמה:p.נו מה אני יכל לעשות זה מה שאומרים:| אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? איימה ברחוב אלם מה הפחד הגדול ביותר שלך? ? אתה יודע לשיר? ברור..שלא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול?כן,יום אחד רציתי להיות מישהו אחר בשביל להיות קל,והיום אני קווווווווולל האם אתה מתבודד?כן,כל לילה,בחצות,אני הולך לצוק.ושם הופך לאיש זאב. מאוהואוהאועהוהואוהההההה! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?לענות לשאולנים כמובן. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?לא יודע האם אתה פועל בפזיזות? כן לפעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כבר שאלתםא ת זה ראבא האם אתה פסיבי או פעיל?פעיל יש לך יומן/ ז'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך?אנערף מה החוזק הכי גדול שלך? שמחה תמידית,חוסר כישרון להכנס לדיכאון.בחיים שלי לא היתי בדיכאון! הא! מה אתם אומרים?! אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?לאאאא יודע אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?מאוד יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אבל אני לא זוכר כרגע אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן למה לא
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? יש איזה סיפור אחד.. עזבו לא משנהה מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?פנים :p ומה הכי פחות אוהב? כלום..אולי בטן אבל לא יודע אתה חושב שאתה נראה טוב? לא מכוער אבל לא כוסון עולמי חתיך הורס פליפה בחוטיני תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!. יש לך ביטחון עצמי? ככה ככה. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?סופרמן! מה זה השאלה הזאת?! הא?! מה אתם מצפים שאני אענה?!!!??! אוףףףףףףףףףףףףףףףףף! אתה:אני? מעשן? לא על סמים?כן,אבל טבעי :) קורא עיתון? כל יום. מתפלל? לא. הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?ממממממממממממ בלאט עם השאלות שלכם ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? ברור! אבל הכי חשוב זה עם גופייה ובלי מטרייה.והקטע הנחמד-אני לא נהיה חולה אחר כך! בתול? חסוי! סתם נו כן חע מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לעזעזללללללללללל?!!? אנשים אשכרה ישבו וכתבו ת'שאלות האלה!?!!? אלוהים ישמורר איזה דאגות יש לאנשים. נוהג? לא אוהב לנסוע מהר?אמרתי שאני לא נוהג! איך אני אסע מהר?~!!?!?!?!? בלאאאאאאאאט! אוהב את הקול שלך?כן

למעלה