חיחיחיחיחי

Mad Sorcerer

New member
חיחיחיחיחי

הצטלמתי עם קוסמוסיס ואתם לא! נה נה בננה!!
אגב הוא סיפר לי על הקטע ההזוי הזה בסוף של סינרג'י ששומעים אותו מדבר עם עוד מישהו.. קיצר זה היה אחרי מסיבה שלו באוסטרליה - הוא הקליט ציפורים כולו מסטול מת, ואז פתאום הגיע אליו איזה אחד והתחיל לחפור לו בשכל והטייפ המשיך להקליט... והוא רק עונה לו "yeah yeah yeah...." קיצר הבנאדם מלך ברמות - עשה לכולם חיוך על הבוקר שפתח עם key to the inerverse הנפלא מתוך קוסמולוג'י, ומיד אח"כ התחיל להפציץ עם קטעים חדשים יותר ולשחק לאנשים בשכל.. אני בעיקר ציפיתי לטראקים מסינרג'י אבל עדיין נהנתי מאוד מהסט, לקראת הסוף הוא התחיל לשים פול און לקהל ישראלי ואני התבאסתי הלכתי לשבת בצ'אי שופ עם ראש מורכן ואז פתאום שמעתי את הגיטרות של down at the crossroads ואיזה קפיצה הבאתי!!! (תשאלו את תמיר..) קיצר אחלה מסיבה - אירגון מעולה כמו שמוקשה יודעים לארגן, סאונד מצויין, מיקום אין מה להגיד... למרות שהמשטרה עלתה עליו בסוף, שרק ירבו מסיבות כאלה

TֱAֱMֱIֱR

New member
חחחח כן.

רגע אחד שנינו שפוכים מתים בקושי מדברים בצאי שופ רגע שני הבן אדם מקפץ לו לרחבה כאילו ראה שד.

Mad Sorcerer

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

יווו בהתחלה שהוא בא והתיישב לידינו איזה התרגשות

siv honey

New member
חחחחחחח

הרגת אותי.." אני לא מאמין שהוא ליד ואני לא קם לדבר איתו.." חעחעחעחעחע

Mad Sorcerer

New member
תכלס

זה היה כמו להתחיל עם בחורה
מזל שיש את מירב שניגשה אליו כאילו הוא חבר שלה מהצבא

siv honey

New member
דוגרי מזל שיש את מרב

אבל וואלה, חחח איך אני עמדתי בשקט נתתי לכם לדבר איתו.. ופתאום הוא מסתובב אליי " and who r u ?" חעחע טוב שלא תהחלתי לגמגם לו שם!! יאללה הוא נתן לי נשיקה!

opsis

New member
$@#$

אמן גאון מהמלודי ועד הדארק, תמיד היה לו סגנון מעניין .

siv honey

New member
אל אמ לייט..

אחח השילוב של קוסמוסיס וסיגריה! גררררר

MULAN30

New member
התמונה לצערי לא

תעלה היות ובשל תקרית אירגונית אחד מההרכבים שלנו לנסיעה לא היה בתמונה שלא באשמתו. לכן נכבד אותו ולא נשים.

למעלה