חיזור בעבודה

shirr011

New member
חיזור בעבודה

שלום , אני לא יודעת אם זה המקום, אני נמצאת במקום עבודה כ6 שנים אמא לתאומים בני 7 חודשים, לפני שנתיים ביקשתי עזרה מבחור שעבד איתי ועבר להיות ראש צוות במחלקה בה אני עובדת, הכרתי אותו כשבועיים והיה נראה לי נחמד הסכים להמליץ עליי, מאז שעברתי לשם הוא לא מפסיק לחזר אחריי, זה מאוד גבולי כי זה לא שהוא מתקיף אותי מינית , אבל התחיל עם הערות מיום ליום את פורחת ואת מספר 1 ומוכשרת וכו' ואז מאחר ולא התייחסתי , התחיל להיות איתי ברוגז ואז להתחנף ואז שוב ברוגז והתחיל לנסות לפגוע בי בקטע של עבודה ופתאום מצאתי את עצמי חושבת עליו הרבה מרוב החיזורים שלו וההצקות שלו וגם להגעל ממנו אני נשואה מה הוא רוצה ממני ,שהוא שמע שאני בהריון למשל קרא לי לשיחה למרות שהוא לא המנהל שלי לגבי איזה שהוא לקוח שכביכול הוא עוזר למנהל שלי לעקוב אחרי פניות של הצוות שלי ושאל אותי על ההריון למה אני מסתירה ולא מספרת, אמרתי לו שאני רק בהתחלה של ההריון,ואחר כך הוא בא ליד הבכירה שלי וצעק ליד כל הצוות שלי שהיתה לי שיחה מאוד מאוד קשה עם הלקוח, היא ידעה שאני בהריון ואמרה לי שבי מה את מתרגשת, ואז לא דיברתי איתו והוא אחרי יומיים בא אליי והציע לי איזה שהיא הצעה להתקדם סירבתי ולא אמרתי לו כלום על כך שאני כואסת,כי אני לא אוהבת להסתכסך בעבודה אני אדם שאוהב יחסים טובים במיוחד עם הממונים למרות שהוא לא הראש צוות הישיר שלי, הקיצר ניסיתי להתעלם ממנו וכל הזמן הוא קורא לי וגם שהייתי בהריון מתקדם הוא רץ אחריי ואני כל הזמן מנסה להתחמק, עכשיו חזרתי לפני חודשיים ואיך שהוא ראה אותי רץ אליי בהתלהבות כמה טוב לראות אותך את לא יודעת כמה ומה שלומך מותק ונישק אותי ב2 הלחיים, אני הסתייגתי והחלטתי שהפעם אני ממש מתרחקת עוד יותר ממנו ואז הוא שוב התעצבן שאני לא מתייחסת אליו וכרגע יצא מצב שאנחנו שוב בברוגז עוברים אחד מול השני ולא אומרים שלום אחד לשני וזה מצב לא נעים בעבודה , האם להמשיך בברוגז להתעלם?

k a y o

New member
ניסית לדבר איתו גלויות על הנושא?

לפני דעתי את צריכה ליצור איתו שיחה גלויה ובה לומר לו עי היחס הזה מצידו מאוד משפיע עלייך וכי את נשואה עם ילדים ובאושר ושיפסיק להציק לך, זכותך להגיע לעבודה ולא לקבל הטרדות זכותך שיהיה לך נח ונעים במקום העבודה ואם מבחינתך יותר נח לך כרגע להתעלם ממנו אז תמשיכי להתעלם, אבל לפי דעתי את צריכה כן לפתח את הנושא בפניו ולהבהיר לו חד משמעית שעליו להפסיק את ההתנהגות מלאת הרמזים כלפייך. בהצלחה

היי ../images/Emo140.gif

יש לי כמה שאלות: 1. האם דיברת עם המנהל הישיר שלך על ההטרדות של המנהל השני? אולי הוא יוכל לדבר איתו. 2. את יכולה לדבר ישירות עם המנהל המטריד ואף להקליט אותו תוך כדי שיחה. אני הייתי מקליטה אותו מספר פעמים, ואז מבהירה לו שאם לא יפסיק להטריד אותך את תשתמשי בקלטות. התעלמות זה לא פיתרון. צריך להיות אסרטיביים ולהעמיד את הדברים במקום.

shirr011

New member
היי תודה על ההתייחסות, העניין

הוא שהוא עושה את הדברים בצורה ממש גבולית, הוא כביכול לא עובר את הגבול, הוא לא מטריד אותי מינית, העניין הוא שבהתחלה חיבבתי אותו הוא בחור חמוד אבל שרוט , הוא עושה לי משחקיי ברוגז ואחרי תקופה מתחנף אליי , גם כשהוא התפרץ עלי יום אחד הוא אמר את כבר לא מדברת איתי בכלל, את לא מתייחסת אליי הוא אמר זאת בצורה יפה ואנחנו בכלל לא היינו בקשר, אבל הוא עושה את זה בצורה כביכול יפה,הוא מחקה אותי גם אני אומרת לחברה שלי שאני לא אוהבת את החדר אוכל הוא גם חוזר אחריי לחבר שלו שהוא לא אוהב את החדר אוכל ,כל הזמן קורא לי מותק ובגלל שאני רוצה איתו יחסים נורמאלים של שלום שלום הוא כביכול כואס ואז הוא מתחיל עם הברוגז, כל פעם שהוא רואה שאני רוצה לעבור הוא בכוונה הולך מולי ומסובב את הראש ומתעלם ממני, אולי הבעיה שלי שאני מתרגשת מזה כי הוא כביכול מנהל שם וחיבבתי אותו ורציתי איתו קשרים טובים כי ככה אני אוהבת עם המנהלים מן הסתם להיות ביחסים טובים אבל נראה לי שאין טעם לדבר איתו כי הוא ילדותי והוא יתחיל להכחיש ולהאשים אותי שאני לא מתייחסת אליו אנחנו כבר חודש לא מדברים זה לא הכי נעים להיות ברוגז עם משהו בעבודה אבל לכל אחד יש משהו שהוא לא מסתדר איתו נכון או לא?

למעלה