חיזוק ראשי מנוע

123456789shlomi

New member
חיזוק ראשי מנוע

באיזה עוצמה יש לחזק את הברגים בראשי המנוע? חוץ מזה... אם אני רוצה להחליף בולמים, כדי שהאוטו יהיה יותר רך... איך אני יכול לעשות את זה? מאיפה מביאים בולמים? חיפושית 70' גרמניה

efii19

New member
בין 23-25 פאונד. שים לב יש סדר מסויים,

קודם חיזוק, אחר כך סגירה עם המומנט. קנית עוד חיפושית?

efii19

New member
בולמים- יש גז ויש שמן. זוג קדמי בסביבות 300

ש"ח אצל לינקר.

123456789shlomi

New member
לא ... לא קניתי עוד אחת....אבל

1. אני מרגיש שבזמן האחרון היא מתחילה לזייף לי... וכאילו יש קפיצות קטנות כשאני נוסע כאילו מושך לא מושך כזה... ואני חושד מאוד בכיוון שסתומים כי אני חושב שהם טיפה דופקים... בכל מקרה, רע זה לא יהיה אם אני יעשה את זה. איזה מידה הכיוון? 2. החיזוק ראש, כמה זה בניוטון\מטר? זה הידית מומנט שיש לי בבית.? בסביבות 100? 3. ולגבי הבולמים, איזה עדיף? אין לי בעיה להשקיע...

23ft lbf = 31 N.m = 3.2 m Kg. ממליץ שתבדוק

ממליץ שתבדוק קומפרסיה לפני ואחרי כדי שתדע האם היתה בעיה בכלל בחיזוק ראש והאם השתפר כתוצא מהחיזוק ראש. ככה לא צריך לנחש. גם שתפרק פלגים בשביל לבדוק קומפרסיה הם יתנו לך אינדיקציה האם יש בעיה של צריכת דלק או שמן.

כיוון שסתומים חובה אחרי הרצה. וכל 5000ק"מ

סדר פתיחת, סגירת והידוק ברגי ראש מנוע בתמונה המצורפת. בקשר לבעית סחיבה שאתה מתאר יכולים להיות הרבה סיבות: כיוון שסתומים, פלטינה, הצתה, פלגים, כיוון קרבורטור, משאבת דלק, לך מהקל אל הכבד. דרך אגב, איפה שיפצת ראשי מנוע? והאם החליפו מובילים של השסתומים ? במנועי קרור אוויר נושא המובילים הוא עניין רגיש מאוד וחשוב שלא יהיה חופש גדול מידי בין המוביל לשסתום.

123456789shlomi

New member
אחלה, אני יעבוד על זה בסופש כבר...

ותגידו 31N.M זה לא חלש? אני סגרתי עכשיו ראש של רכב אחר ב75N.M וזה גם לא כזה חזק.... קיצר בטוח שזה העוצמת סגירה?

123456789shlomi

New member
אאהנ... והשיפוץ נעשה אצל

מ.ש.י ראשים בתל אביב. בדקו את הראש, עשו חריטה, החליפו שסתומים דפוקים, והחליפו מובילים תקולים.

123456789shlomi

New member
לא עשיתי...

לא ידעתי שצריך. קיצר אני יעשה הסופש הזה. מה הרווח שצריך להיות?

למעלה