חיזוק הגוף (11)

deep ocean

New member
חיזוק הגוף ../images/Emo110.gif

איזה כיף!!! אני מחזקת את הגוף שלי- אני התחלתי לשחות (מהיום), אני מתאמנת בקונג-פו, אני אתחיל לרוץ קצת (אולי...לא מבטיחה...חה חה חה), ואני גם עובדת על חיזוק הגוף בעזרת דמיון מודרך! (זה ממש כיף!!!) מה אתם עושים על מנת לחזק את הגוף שלכם?

deep ocean

New member
אה, שכחתי

ואני גם אוכלת יותר בריא - דברים שעושים לגוף שלי טוב

_alon_

New member
נפש בריאה בגוף בריא

ככה היה רשום אצלנו במדסיה. גם אני החלטתי לחזק את הגוף טיפה, או לפחות לשמר שלא ידרדר אז: התחלתי להתאמן טיפה בבית (צריך לזוז יותר מרכב-מעלית, מעלית-משרד, משרד-מטבח ולהיפך
) אני די אוהב לרוץ למרות שזה בא אלי בגלים (חודשים רצים וחודשים לא). השבוע כמעט כל יום נרדמתי מול ה-TV וזה רע כי קמים עייפים בבוקר (שלא נדבר על זה שלא צחצחתי שיניים). ולכן המטרה של השבועים הקרובים, היא אף פעם לא להירדם מול ה-TV דולקת -> שינה טובה -> גוף חזק. ואחרי זה נתחיל לחזק.

deep ocean

New member
המממממ

אם ישנים מול הטלוויזיה (לא עשיתי זאת אף פעם) קמים עייפים בבוקר? השינה לא רציפה? לא עמוקה? לא חזקה? טוב, פשוט תלך לישון במיטה
אתה אוהב את החדר בו אתה ישן? אולי תשנה שם משהו שיהיה לך נעים לישון שם

_alon_

New member
אם ישנים מול הטלויזיה קמים עייפים

ככה נראה לי, וסקר מול אחרים הצביע על אותו הדבר. הרעש ממנה, הדיבורים כהראה לא נותנים לישון עמוק או מפריעים. אני אוהב את החדר ונרדם טוב בשניות (בגלל זה מספיק פרסומת אחת הוף אני מתעורר בבוקר מול רבקה מיכאלי בתוכנית הבוקר
).

המממ...כותבים בפורומים???

כאחת שלא יצאה יומיים מהבית..הממ... טוב שהזכרת לי! רוצה אירובי, רוצה קונג-פו, רוצה יוגה רוצה לרקוד (פאנקי-ג´אז...הייתי בשיעור אחד לפני חצי שנה... מאוד נהניתי ומאז לא ראו אותי שם) אוכל? בזמן האחרון שוב לא היה לי תאבון...לא אכלתי כמו שצריך בכלל! צריכה לאכול יותר חלבונים (אני בקושי אוכלת בשר) וירקות.

deep ocean

New member
יאללה בואי לקונג-פו

אם תרגישי שאת לא מסוגלת לעמוד בלחץ, באנשים, במרחב וכו´...תחתכי הביתה!!! תמיד תוכלי לבוא ולסגת. לא?

למעלה