חיזוק ברגיי כנף

אסף1234

New member
חיזוק ברגיי כנף

יש לי כנף שמחוברת עם ברגי פלסטיק לגוף.... הברגים נכנסים לתוך איזה סוג של עץ קשה.... אחריי נחיתה קשה (בגלל קאט מנוע) סמתי לב שהם יצאו קצת מהחורים... מה גם שאי אפשר להדק אותם כי ההברגות בעץ כבר די נאכלו... איך אני יכול לחזק את זה?? עם עום ננעץ זה יהי טוב?? יש בכלל אומים ננעצים בגודל הזה?? (הקוטר של הבורג הוא בערך חצי סנטימטר.) השיניים של האום הננעץ לא יוכלו לבקע את העץ הקשה אליו נחנסים הברגים?? כאילו האום הננעץ ישב על הקוביות האלה.. תודה אסף

ח ן1

New member
אמממממ

בקשר לברגים אכן יש כאלו ברגים אבל הם באמת עלולים לבקע את העץ זה קרה לי כמה פעמים... יש לקנות אוים כאלו בכל חנות רק תבדוק בהוראות או בתוכנית את גודל הברגים בקשר לעץ שנאכל .. שמת סיאיי דליל בהברגה כדי לחזק אותה או שהשארת את זה רק עם העץ... חשוב לי לדעת?????? בקשר לאומים אם עובדים בזהירות ועושים חור מספיק גדול ככה שלא יצרו לחץ הם יכנסו טוב

hiyair

New member
תיקון ההברגה

עם קוטר החור 5 מ"מ קדח במקומו חור של מעל 8 מ"מ כדאי להכניס דיבל עגול(הקוטר בהתאם לדיבל חייב להיות מדויק)ועכשיו יש לך שתי אופציות 1 ל קדוח חור בהתאם לאום הננעץ והרכב את האום 2 קדח חור בהתאם לבורג ועשה הברגה מתאימה לפי מה שכתבתה הקוטר 5 מ"מ אז ההברגה היא 1/4 יש ברגים כאלה בטיסן חיפה מהצלחה

אסף1234

New member
עוד שאלה..

ונגיד שאני קודח חור יותר גדול ושם דיבל..הדביל לא יצא לי באוויר עם כל הבורג?????

hiyair

New member
אתה מודד הטייב

ואפילו נעזר במישהוא מבוגר אבל לא תועה ביותר מעשירית

hifly

New member
ברגים וכל השאר

ברגים קונים בחנות לברגים שם זה עולה אגורות. ברגים בחנות טיסנים עולים כמו מישקלם בזהב. תחשבו על זה,ותכניסו את זה לראש. אמיר

whopper

New member
ועכשיו שמישהו יגיד שבעלי חנויות

לא מרביציםמחירים כשאפר - פשוט יש להם מכס..... שנה טובה לכם ולכל בית ישראל (ואימרו אמן)

hifly

New member
תשובה

כמו כל עסק לפעמים מצליחים להשיג מוצר בזול ואפשר להוסיף רווח טוב,ולפעמים יקר להביא,להחזיק מלאי,ואז אין ברירה,מורידים את המחיר כדי להפטר מהמלאי. מלאי עולה כסף וכל יום שהוא עומד במחסן,זה מזיק לעסקים. בסופו של דבר 22 חנויות ועוד כל מיני חפרים מסביב נאבקים על שוק מאד מצומצם,שאומנם גדל בעקביות אבל לאט,לאט מידי. בסך הכל הרבה מוצרים בארץ כבר לא יקרים,בדרך כלל מוצרים שהולכים לאט יהיו יקרים כי היבואנים מביאים מלאי קטן,כי המכירה איטית כמו מערכות רדיו למשל.טיסנים הולכים מהריותר כי יש הרבה תחלופה(ריסוקים בעברית) אבל טיסנאי ממוצע קונה מערכת רדיו חדשה אחת למספר שנים. במנועים המחירים ממוצעים בדרךכלל,אם תשוו את מחירי טוואר הוביס למשל במנועי O.S ההבדלים קטנים מאד-,לא יותר מכמה עשרות שקלים,כי גם כן מנועים הם מוצרים שיחסית מתבלים מהר,עקב ריסוקים או בלאי מואץ בגלל טיפול לאנכון,או שימוש בדלק גרוע. המטרה של כולנו צריכה להיות לא לצעוק על בעלי החנויות שיורידו מחיר,כי אם לדחוף,ולהביא חברים חדשים לתחביב,ככל שיהיו יותר,היבואנים יביאו יותר סחורה,ואז גם הם יקנו יותר זול,ימכרו יותר במחירים טובים יותר. ככל שגם יקנו יותר בארץ הצריכה תעלה ותגרום להורדת מחירים טבעית. לדוגמה: (Fx46 =שח519 מחיר טוואר-לא כולל מע"מ ומישלוח -מחיר בארץ-590 שח ומעלה (המחיר נילקח מאתר הובי מוטורי) כמובן יש גם מנועים זולים שלא מיובאים לארץ כמו FOX,TOWER HOBBIES ... מנוע TT פרו 46 מחיר טוואר כולל מע"מ-418 שח-לא כולל משלוח מחיר בארץ-כולל מע"מ-545 שח -ומעלה... אגב כבר יש טרינרים בארץ שנימכרים באזור ה100 דולר-כמו האויסטאר ודומיו.. אמיר

noam weissman

New member
תגיד מה הבעיה שלך

כל הזמן אתה מקטר על בעלי החנויות. אם אתה לא יודע אז להזכירך שזאת מדינה חופשית אף אחד לא מכריח אותך לקנות בחנות מסוימת, יקר או לא מתאים על תקנה. אינך יודע מה שיקולי בעל החנות למחיר. עם אתה מכיר מקום יותר זול קנה שם אבל אם אתה רוצה נוחיות אז אקח ושלם כמה שדורשים. אפשר לנסוע באוטובוס אבל אפשר גם במונית מיוחדת. נהג המונית שבא לאיפה שאתה צריך ומשרת אותך לא עולה יותר מרכב פרטי ? אז מה הוא גם גנב. לבעל חנות יש שכירות לפחות 1000-500 דולר בחודש (חנות קטנה). בנוסף יש מיסים חשמל מיים מס הכנסה... להחזיק חנות זה לא זול. מה אתה רוצה שכולם יממנו אותך, למה אתה לא מבין זאת. ממה אתה רוצה שבעל החנות ישלם את ההוצאות שלו. אני לא מדבר שהוא אולי גם נשוי ויש לו ילדים. מה הילדים שלו לא צריכים ספרים מחברות ואולי לאכול משהו. מאיפה יבוא הכסף הרי הוא אמור להתפרנס מהחנות. אם אתה וחבריך רוצים שבעל החנות לא ירויח אז ממה הוא יחיה אין לו משכורת מעבודה אחרת. יותר טוב שהוא יסגור ואתם תשארו בלי חנות ואז על כל בורג תרוצו לחו"ל. תקנה בורג בדולר ותשלם עוד חמש על משלוח אין ספק שזה הרבה יותר זול (הבורג) !!!!. שנה טובה.

dolevpony

New member
מחירים גבוהים

אתה צריך להבין שאותם מוכרים לא צריכים להתפרנס על הגב של הבחורים הצעירים שרוצים להכנס לתחביב שבקושי יש להם דמי כיס וגם לא המבוגרים יותר מה שקורה פה עם המחירים ברוב המיקרים זה פשוט גנבה ! ! ! ! יש מוכרים בתחום שמנצלים את העובדה שאין עוד חנויות באיזורם ודופקים מחירים כשכמה קילומטרים מהם אתה יכל למצוא את אותו פריט בחנות דומה בהפרש של כמה מאות שקלים פחות ! . וזה קורה המון. חוץ מזה אני רוצה לחזק כמה הודעות קודמות ולומר שיש המון תחליפים טובים יותר ממה שקונים בחנויות הטיסנים שניתן למצוא בזבל ! ! ! וכך לחסוך מאות שקלים לדוגמה : לפושרודים כשזוג עולה בין 20-30 שח ניתן להחליף במוטות של מיטריה שבורה. במיטריה יש מוטות ברזל דקים כמו הפושרודים הנפוצים והם יותר חזקים מהפושרודים הרגילים ולפי דעתי הרבה יותר טובים אני אישית חסכתי לפחות 120 שח אם כל הפושרודים שהייתי צריך לטיסנים שבניתי. דבר נפוץ יותר הוא כן-נסע מאלומיניום שעולה 45 שח בחנות כשניתן להכין כזה בעלות של פחות מ 5 שח אני הלכתי לחנות של תריסי אלומיניום וקניתי חתיכת אלומיניום באורך 50 סמ הברגתי שני ברגים בקצוות קצת כיפוף וכך חסכתי עו 40 שח יש עוד המון טיפים תגידו לי מה דעתכם !

סוחר בטיסנים=כלב

אבל מה מהצד השני זה ניראה כל כך מצחיק אני מתכוון למה שנכתב כאן על הילדים. בקיצור , אני לא חושב את עצמי ליקרן ,אבל אולי לכל אילה שמיתלוננים על מחירים , שניראים כלכך מצחיק מהצד השני, אני יכול לאחל שתיהיו עשירים בשנה החדשה וישחק לכם המזל, ותעשו הרבה מאוד כסף, ולא תדעו עוד מחסור וחרפת טיסנים. אמן.

למעלה