חיזוק אנרגיה

חיזוק אנרגיה

שלום לכולם, יש לי בן בן שנה ועשרה חודשים, מאז שהכנסתי אותו לגן הוא חלה כבר 4 פעמים בשפעות, פעם אחת בסלמונלה ואתמול לקינוח הוא סובב את הרגל במגלשה ואינו יכול לדרוך עליה, האואטופד לא מצא שבר בצילומים אבל אמר שבגיל הזה קןרה שיש שברים קטנים שאי אפשר לראות, לפי הבכי בלילה וזה שהוא לא יכול לעמוד מכאבים כנראה שיש משהו. שאלתי,איך אני מחזקת אותו מבחינה אנרגטית, אני מרגישה שכנראה בגלל הגן שקשה לו הניתוק הוא עובר תקופה נפשית לא קלה וזה מתבטה בהגנה האנרגטית שלו. ועוד שאלה, מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לרגל להחלים מהר? המון תודה, שרית

yperelman

New member
אני חש שהדרך הנכומה היא

לחזק אותך. פרחי באך (לך ואם תחושי צורך גם לו) יכולים לסייע לכם לעבור את התקופה הלא פשוטה בתקופת ההסתגלות. וכמובן שהמון חום ואהבה אבל את זה את בטח יודעת

מצטרפת להמלצה

ראיתי בכמה מקרים כיצד טיפול בתמציות שעוזרות להסתגלות לשינויים ולמקום חדש ולפרידה מההורים, סייע באופן משמעותי לתופעות המתוארות.

0 אור 0

New member
חוץ מחום ואהבה שהם הכי חשובים

אפשר לחזק אותו בכל אחת משיטות הרפואה המשלימה , ובנוסף כדאי לבדוק גם אם התזונה שלו מתאימה לו.

0 אור 0

New member
הקלה לרגל

אפשר להקל על הכאב עם קומפרסים קרים (סתם מים עושים אותה עבודה כמו כל דבר אחר), כאשר הרגל מונחת במנוחה על כרית רכה. להקלה על השינה אפשר לתת לו תה קמומיל מרגיע. אם הוא סובל כאשר הוא מניע את הרגל, אז כדאי לחבוש עם תחבושת אלסטית - יש תחבושות מיוחדות שמיועדות למפרק היד, אולי הקטנה ביותר תתאים לרגל שלו (או שאולי יש משהו מיוחד לילדים - לא בדקתי), בכל מקרה, אם את חוששת שיש שברים קטנים שגורמים לו כאב בהליכה, והאורטופד אומר שאין איך לטפל, אז הטיפול הטוב ביותר הוא מנוחה - לקחת אותו עם עגלה, לתת לו לשבת עם הרגל למעלה, ופשוט לתת לרגל להרפא בלי מאמצים וכאבים מיותרים אפשרות נוספת - אם יש לך רופא "סיני" בסביבה, אז אפשר גם להקל על ידי דיקור. כמובן אם הוא מאד סובל או שהרגל מתנפחת - להגיע שוב לרופא

Deosette

New member
דיקור רעיון מעולה

הוא גם יקל על הכאבים וגם יגלה אם יש בו חסימה אנרגטית ויעזור לו בעניין.

libe3

New member
לגבי הרגל

בשבוע שעבר נפלתי ועיקמתי את הרגל. מאוד לא נעים. כמובן שמרוב כאב, הרגשתי שעוד שנייה אני פשוט מתעלפת. עשיתי לעצמי רייקי ומיד התזתי גם לפה ולגם למקום הכואב, תמצית קריסטלים-סורבייב, שנמצאת עימי באורח קבע. מומלץ בחום. כל טוב.

למעלה