חיות מפימו אוסף תמונות של עבודות שהצטברו אצלי לאחרונה.
T talshani9 New member 9/10/04 #8 מתוק להפליא! מלא חן ומתיקות והומור! עשוי כהלכה ובקפדנות רבה. רוצה לראות עוד. נירש יאהב את זה.
S Springy New member 9/10/04 #27 איזו קפדנות? ../images/Emo6.gif הם מלאים בטביעות אצבעות, טביעות ציפורניים ולכלוך - לא משנה כמה פעמים אני שוטפת ידיים בין צבע לצבע. אבל תודה!
איזו קפדנות? ../images/Emo6.gif הם מלאים בטביעות אצבעות, טביעות ציפורניים ולכלוך - לא משנה כמה פעמים אני שוטפת ידיים בין צבע לצבע. אבל תודה!
ר רונית גולן New member 9/10/04 #15 ../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif מיניאטורות מקסימות
../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif מיניאטורות מקסימות
S Springy New member 9/10/04 #29 המומחים לפימו יהרגו אותי אבל אני משתמשת ביאכט ורניש של יעקבי... אני יודעת, אסור! אבל אני חייבת לקה בספריי, אני נורא עקומה, לא מסוגלת למרוח אחיד.
המומחים לפימו יהרגו אותי אבל אני משתמשת ביאכט ורניש של יעקבי... אני יודעת, אסור! אבל אני חייבת לקה בספריי, אני נורא עקומה, לא מסוגלת למרוח אחיד.
ר רונית גולן New member 9/10/04 #34 ../images/Emo140.gifתודה עקומה עקומה אבל אחלה יצירות אז הלכה מתייבשת מהר אם כך?
S Springy New member 9/10/04 #37 כמה זה נקרא מהר? אני מרססת די מקרוב אז לוקח כמה שעות טובות עד שמפסיק להיות דביק, אבל אם שמים בשמש זה זריז. מצד שני, אף פעם לא ניסיתי לכה של פימו או בובי 7 ושאר החבר'ה, אז אין לי קנה מידה להשוואה.
כמה זה נקרא מהר? אני מרססת די מקרוב אז לוקח כמה שעות טובות עד שמפסיק להיות דביק, אבל אם שמים בשמש זה זריז. מצד שני, אף פעם לא ניסיתי לכה של פימו או בובי 7 ושאר החבר'ה, אז אין לי קנה מידה להשוואה.