חיות במערב הפרוע

חיות במערב הפרוע

שלום לכולם!

במסגרת תרגיל "7 חטאים" בלימודים, החלטתי לאייר חיות שונות לפי החטאים באווירת מודעות מבוקשים מהמערב הפרוע.
ההגשה תהיה בפורמט של הפוסטרים עם הכיתוב והכל, אבל תכל'ס יותר רלוונטי לפורום הזה האיורים עצמם נראה לי..:)

למי שלא מכיר, 7 החטאים בנצרות הם החטאים החמורים ביותר שאדם יכול לעשות, ושהעונש עליהם הוא מות הנפש:
-זעם
-גאווה
-גרגרנות
-תאוות בשרים
-חמדנות
-עצלות
-קנאה

נתחיל בזעם, שמיוצג ע"י שור..
 

mfalas

New member
אישית הייתי הולך על זאב

אבל אהבתי את דרך החשיבה!
בכל מקרה בטח כבר אמרו לך, אבל אתה מצייר מדהים.
 

mulon1984

New member
נה, מה אני אגיד לך...

הטכניקה מעולה,
ההנפשה מצויינת,
אחלה אווירה,
אחלה עיפרון,
אחלה עבודה.
פשוט מעולה.
אם היית מצייר ככה קומיקס כל הזמן, עוד הייתי מתחיל ללכלך עליך מאחורי הגב מרוב קנאה.
 

קוורטו

New member
כמו שאמרו אחרים,

טכנית זה מצויין.

לא יודע מה המטרה בתרגיל, אבל אין ממש קשר בין החיות לחטאים. הבחירה המסורתית קיימת (ארנב-> תאוות בשרים), אבל הציור עצמו לא ממש מבטא את זה. אנחנו לא רואים את זה על הארנב.
הטווס, הנחש, והעצלן סובלים מזה. השור מוצלח.

תשתדל להשתמש בעפרונות רכים יותר בשביל ההצללות השחורות. שים לב שבכול הציורים אין לך משטח שחור "אמיתי" אחד לרפואה, רק גוון מעט חזק יותר של אפור, וזה דופק את הקונטרסט. העצלן בולט בכך.
 

mulon1984

New member
לדעתי

אם נהיה ספציפיים על העצלן, יש שם המון שחור. הוא אומנם עם טקסטורה מאוד חזקה ואולי זה לא נראה לך כמו שחור אמיתי,
אבל זה שחור.
בעיקר אם תחשוב על ההגשה הסופית שם יהיה המון טקסט מאוד בולט מסביב שיהיה הרבה יותר שחור. זה ייראה מצויין כמו שזה עכשיו.

אני גם רואה המון קשר בין החיות לחטאים. אני לא חושב שהוא ניסה להביע את החטאים דרך החיות בציור עצמו,
אלא להשתמש במה שהחיות כבר מסמלות כדי לקשר את זה לחטאים. ומה לעשות, עצלן מתחבר לנו לעצלנות ולא צריך לעשות יותר מזה.

וכמו שאומרים לי כל הזמן:
הנחיות לשיעורי הבית זה חשוב, אבל אם זה עובד זה עובד.
 

ailag

New member
מעולה

זה גיוון על הסגנון שלך שנראה לי שעוד לא ראיתי. לזה שאתה מצייר טוב התרגלתי :) אבל גם מגוון...
 
תודה על התגובות

בקשר לכמה הערות שעלו פה- האמת שמולי די נתן את התשובה.. באמת הלכתי על הסטיגמה של החיות ולא על ההבעה שלהם. כיוונתי יותר לעשות אותם עצבניים וקשוחים כאלה כי הם פושעים:)
השחור הלא מוחלט היה החלטה שלי, מה גם שבעריכה הסופית להגשת התרגיל, נוספו עוד פילטרים ותוספות, כמו שאתם יכולים לראות בקובץ המצורף.
ולמי ששאל- אני לומד שנה ב' תקשורת חזותית בבצלאל.
 
למעלה