חיוך קטן, מותר....????????

magy

New member
חיוך קטן, מותר....????????

קיבלתי בדואר.......סיפורי זוגות נישואים ומאושרים..... זוג חוזר מירח דבש...אומרת האישה לאיש החדש שלה... "יהיו לנו שלושה ילדים חמודים" שואל האיש "מאיפה את יודעת?" עונה האישה...."הם נמצאים אצל אמא שלי" גבר מספר לגבר אחר. "אישתי היא כמו תמונה יפה" שואל השני.."למה, היא כזו יפה אשתך?" "לא" - עונה הראשון........"אבל כבר שנים שאני רוצה לתלות אותה" היתר ........מוכרות....פחות או יותר בעל חוזר הביתה בלילה רואה את אשתו הבעל: כמה שאת מכוערת האשה: כן? ואתה שיכור ומסריח הבעל: לי, זה לפחות יעבור בבוקר.. בעל חוזר הביתה ובידיו המון המון קלטות שואלת האשה ....."למה כל כך הרבה קלטות...הרי אין לנו טייפ? משיב הבעל......"וכשאת קונה חזיות , אני אומר לך משהו? מוכרחים להיות שמח...............מוכרחיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ההדגשות הפסיקו לעבוד לי..............

אטיוד5

Active member
מותר , וגם גדול מותר. ../images/Emo6.gif

והנה בדיחה שהצחיקה אותי בגיל 10. והאמת שגם היום. בדיחה בת 42 זה כבר נחשב נוסטלגיה, לא? אחד יש לו שלש ביצים. הוא בא לרופא, ולא נעים לו לתאר בדיוק מה הבעיה שלו, אז הוא אומר לו: לי ולך יש ביחד חמש ביצים. משיב לו הרופא: מה? יש לך רק אחת?

ועוד בעניינים דלמטה..../images/Emo94.gif

בחורה צעירה מטיילת על חוף הים ולפתע מבחינה בבחור ערום. ניגשת אליו ושואלת: מה יש לך בין הרגליים ? עונה לה" ציפור. אפשר לשחק עם הציפור? היא שואלת והוא עונה: רק אם אמא שלך מרשה לך. היא חוזרת הביתה ושואלת: אמא, אפשר לשחק עם הציפור של האיש? כן, אומרת האמא. היא חוזרת לחוף ורואה שהאיש ישן. חושבת לעצמה" הוא בטח ירשה לי לשחק עם הציפור. כעבור זמן מה מוצא האיש את עצמו בבית חולים והבחורה לידו. שואל אותה: איך הגעתי לכאן? והיא עונה: שיחקתי עם הציפור ואחרי שהיא ירקה עלי, חתכתי לה את המקור, שברתי לה את הביצים ושרפתי לה את הקן.

magy

New member
הרסת אותי מצחוק......

איזה ילדה פראיתתתתתתתתתתתת

magy

New member
ואיזה הודעה יפה השארת לי, חונה

במסנג´ר הקטן והתקוע של תפוז...........מקסיםםםםםםםםםםםםםם הפתעות קטנות יש "בתמסורון" הזה.......... נעים.............קטן ומתוק......

למעלה