חיוך מלאכי

blackwolf

New member
הר הבית בידינו...

ענק, ענק! התפוצצתי מצחוק. לקח לי רגע לקשר, ואז הבנתי שאין קשר. פשוט גדול:) אחלה תמונות, את שומרת את כולן על המחשב? מה את עושה איתן ( כשאת לא שמה את כולן כאן להנאתנו?)

trilliane

Well-known member
מנהל
כן, אני שומרת את כולן על המחשב...

יש לי כ-50 מ"ב של תמונות... מה אני עושה איתן? מדפדפת ובוהה בהן בשעותי הקשות...
חלק מעלה לפורומים מדי פעם, אני בוחרת לי מהן טאפטים למחשב (וכיוון שאני משתעממת מהר, אני מחליפה כל כמה ימים). תמונה מוצלחת אחת כבר הדפסתי לי על חולצה... סתם, זה כיף לדפדף בתמונות, כמו אלבום תמונות (רק לא שלי). ואני שמחה שנהנית
אני מ-א-ד אוהבת את החיוך של דיויד, יש לו חיוך מקסים...
.

talrv

New member
אני יודעת למה את מתכוונת..

יש לי תמונות של כל השחקנים בסדרה ואחד הדברים הכי כיפיים שיש זה לבהות בהם!! למרות שאני בוהה בעיקר בניקולס ברנדון, אני פשוט חולה עליו!! אבל החיוך של דיויד באמת מקסים, ממש חבל שהוא לא מופיע הרבה... דרך אגב, אם את מחליפה טאפטים כל כמה ימים, יש תוכנה שעושה את זה אוטומטי, כל יום חיוך חדש!!

בטח אנשים יחשבו שאני ../images/Emo153.gif או משהו

אבל נראה לי שאלה הפעמים הראשונות שאני רואה אותו עם חיוך על הפנים!

איזה אושר....!!!

למרות שראיתי את כל התמונות- לראות את דיוויד מחייך, גורם לי לבהות בתמונות שלו שעות.
יש לו חיוך מקסים... ואדום באמת מתאים לו.

אוו .. ~מסנוורת~

כל כך הרהב תמונות מחוייכות בבת אחת.. באמת כמו שקורדיליה אמרה "you should do it more often" ואל.

באמת התחלתי לשאול את עצמי

אם יש פה פתיל שלם של תמונות של דיוויד, איך זה שדארת´ רוזנברג לא מגיב, אבל אז אמרתי לעצמי שבטח יקח לך כמה ימים להתאושש מההפצצה

Darth Rosenberg

New member
עכשיו אני עובד רק ימים ג-ה

אז בשאר הימים יש לכם חופש ממני... ולמה אתה מתחמק מהשאלה? אם אתה מעליב לה את כפות הרגליים, זה לא כלול איפשהו בחוק העלבת דמויות? ומה עם הרגליים שלך?

Darth Rosenberg

New member
נו כרגיל

אני מתבלבל בשירשורים... ולמה אתה יורד עליה? אם זה אנג´ל דייויד, צריך לאפשר לאנשים להעלות חופשי תמונות. אם זה דמות/שחקן אחר אז צריך לעבור דרכך. עשינו עסק?

בכלל צריך להעביר הכל דרכי...

כי הרבה יותר יעיל לפורום שתמונות אני אשים בגלריה במקום לעשות פתילי תמונות. עכשיו משקצרו את מספר הפתילים בכל פורום, עדיף שמה שאפשר לשים בגלריות, לשים בגלריות.

למעלה