חיוורון- מדוע?

חיוורון- מדוע?

בזמן האחרון נאמר לי שאני מאוד מאוד חיוורת, למרות שאני מרגישה בסדר גמור דווקא ולא מרגישה משהו שונה חוץ מאתמול שהרגשתי לשניות ספורות סחרחורת קלה, התיישבתי וזה עבר לי. מה יכולות להיות הסיבות לחיוורון? החבר שלי חושד שאני אנמית מאחר שגם לפני קצת פחות מחודש עברתי ניתוח שקדים ועקב דימום מסיבי הגעתי למיון, אבל הדם לא היה אמור כבר לחדש את עצמו עד עכשיו? עבר כמעט חודש. אשמח לתשובה, תודה.

כדאי לעבור בדיקות דם

ולבדוק חסרים של ברזל, פריטין, B12 ... אם את חיוורת, מרגישה סחרחורת, חלשה ולאחר ניתוח עם דימום מאסיבי- יש מצב של אנמיה... זה שעבר חודש לא אומר שהדם חידש עצמו- דם נבנה מאוד לאט וצריך לבדוק את התזונה שלך, אם את מזינה מספיק את הדם כדי שיתחדש וייבנה ממליצה לך לגשת לתזונאי/ת טבעי/ת או נטורופט/ית על מנת שיבדקו לך את מצב התזונה וירכיבו לך תזונה המתאימה למצבך, כמו כן, כפי שציינתי- ממליצה לך להגיע לנטורופט עם בדיקות דם עדכניות, כדי שיוכל להתאים את הטיפול המתאים. הרבה בריאות, תמי

חיוורון וסחרחורת

הינן בהחלט סימנים שיכולים להעיד על אנמיה, או בעיה אחרת כגון חוסר ין הדם או תקיעות צ'י הדם אך בשביל לדעת בדיוק במה מדובר, יש לגשת לבדוק את העניין. ישנם צמחים נפלאים המזינים את הדם, גשי למטפל שיבצע אבחון מסודר. בהצלחה, הילה

למעלה