חיווט חשמל מחדש

Xעמרי

New member
חיווט חשמל מחדש

לאחר שירת הברבור של החיפושית שלי רכשתי חיפושית אחרת לחיפושית ה"חדשה" היה מנוע 1600 שהיה צריך לעבור שיפוץ, לא רציתי להשקיע וקניתי מנוע 1200 במצב טוב. ההרכבה עברה חלק באופן יחסי, רק נשאר נושא החשמל, מכיוון שהמנוע הקודם היה עם אלטרנטור ולא דינאמו כמו שיש לי עכשיו, נעשו כנראה קומבינות בחיווט וכרגע הכל פועל אבל אין לי טעינה מצאתי דיאגרמת חשמל, אבל זה לא עזר לי יותר מידי,האם למישהו יש את הידע או לפחות מידע על מקומות שיוכלו לחווט את החיפושית מחדש? בנוסף לחוסר הטעינה אין לי גם אורות מאחור (למעט זו של הלוחית רישוי) אשמח לכל פיסת מידע

Fitch

New member
הכי קל, להזמין צמה מוכנה מחו'ל

בארץ אמרו לי 1500 לעבודה בלי חלקים, וזה אצל החשמלאי הכי טוב שאני מכיר בארץ.

Xעמרי

New member
1500 נשמע לי מופרך

אבל אני לא שולל על הסף, הבעיה היא לא הצמה, אלא החיבורים מהדינאמו למצבר

אומי5

New member
מה קורה עמרי

מכיר צח אור באזור תעשייה באר טוביה? (אם לא שני האחים שלך בטוח יודעים לכוון אותך לשם) יש שם בחור מבוגר אחד שמכיר חיפושיות ברמה סבירה. בצח אור כמו בצח אור מסדרים את זה שיעבוד ולא טיפה מעבר ,אבל לפחות זה עובד. אתה יכול גם לשאול את נתי ,למרות שחשמל זו לא המומחיות שלו. בהצלחה אומי

Xעמרי

New member
10X

נתי כבר הביעה את התנגדותו לעניין:) אני אנסה את צח אור, תודה.

EranR

New member
הלו הלו - רגע!!!

אתם רצים מהר מידי לכיוון שגוי לגמרי! כולה שינויים קלים במערכת החשמל, בני שלנו יכול לטפל לך בעניין בקלילות... תקבל מחיר הוגן יותר מכל חשמלאי רכב אחר שתמצא תקבל איכות עבודה מבחור שנושם חיפושיות לפרנסתו וגם תוכל להיות רגוע - שמה שהיה צריך להיעשות... נעשה במלואו - מה שקשה מאוד לקבל מבעלי מקצוע אחרים... בני - 054-8019000 ערן.

אומי5

New member
אין ספק שבני מקצוען יותר

ומכיר חיפושיות יותר. אני נתתי את האופציה שליד הבית . בהצלחה

תגיד לא יכולת לבחור כינוי דומה יותר ?

חחח בכל מקרה זה לא עומרי שפיגלמן למי שחשב ...

אומי5

New member
אומי Xפיילס

החיפושית שבאזור הדימדומים (פעם נוסעת פעם לא) טוב עומרי גם שלך כזו ,רק אח שלך נוסע בלי סוף .....(בלי עין הרע טפוטפוטפו חמסה חמסה חסמה)

Xעמרי

New member
מקווה שבחדשה זה יהיה שונה

בכל מקרה, במשך תקופה ארוכה היא שירתה אותי בנאמנות עיקשת, מרמת הגולן (אם אני לא טועה פעמיים) ועד אילת, ולא מעט קילומטרג' באיזור המרכז... החיפושית של אחי (AKA פייפ הכחולה) נוסעת הרבה בזכות ההשקעה המטורפת בהתחלה, אין אפס, אם לא מזניחים החיפושית לא תתעייף לעולם)

למעלה