חיובי

היא אומרת הסמים הם לקחו לי את הכוח

יום ראשון- מבחן באנגלית אחד הקלים! ועדי לימד אותי לתיאוריה יומשני- שיעור תופים וחורשת לתיאוריה יומשלישי- חורשת לתיאוריה ויומולדת לעידן 17 יומרביעי- ניגשת לתיאוריה ויומולדת לאחותי 20 יומחמישי- לאדעת יומשישי- נוסעת עם אחיותיי לת"א
יומשבת- נחה לי

אופס

) שני-שיעור תופים, שלישי-חזרה עם הלהקה רביעי-חברים חמישי-לא יודע שישבת-מנוחה :)

ונמחק לה כבר המוח

יום ראשון - שיננית (זה רע) והחיים זה לא הכל.. יום שני - מיסה של חג המולד ויושן אצל חבר יום שלישי - בטח יושן בשיעורים.. יום רביעי - מוד"ל האו"ם וסיירות יום חמישי - מבחן מתמטיקה יום שישי - מודל האו"ם

ordoron

New member
אבל זה עושה לה טוב

יום ראשון-חולה תחת בבית!! יום שני-נפגש עם חברים מהחו"ס בסנטר לתכנן מאבק סביבתי. יום שלישי-סיור שטח בבריכות החורף עם הסיירות(איזה חפרן אני עם המאבק שלי..). יום רביעי-שיעור בס. יום חמישי-חזרה עם הלהקה בחדר חזרות חדש זול תחת!!. יום שישי-הופעה של פיטר ומאור. יום שבת-יום מנוחה וגרבוץ.

A t z a

New member
שבוע גועלי../images/Emo80.gif

עמוס,מחורבן ולחוץ
כולו לימודים למבחנים.וזה הכל.

Lady In Blues

New member
../images/Emo192.gif

ראשון- סתם, עם אמא... שני- לימודים עד חמש (
) וסיפרייה. שלישי- כניראה סיפרייה וקצת חברים. רביעי- סיום העבודה של חקר סרט (אמןאמן) והמווון סיכומים. חמישי- רגיעה כלילית וכניראה סרט עם חברים. שישי- כולי תקווה שמופע הקלונוע של רוקי בערב.

ליעתע

New member
הו היה טוב

טוב אני לא זוכרת ימים.. לא נורא שלישי- החניכות המקסימות שלי ארגנו בעצמן ערב כיתה והיה לי את החיוך הכי גדול ואמיתי שיכול להיות שישבת השתלמות מדריכים- היה מעולה ממש ממש ממש! שישבת- הייתי חולה וזה קצת הרס היום- ללמוד לשון עם כיתות י' זה לא כיף במיוחד. יאללה שישי הופעה של קוX מי בא?:)

Oyster Girl

New member
יאללה

ראשון - בצפר ומשמרת שני - הברזה מכובדת מבצפר, יומולדת לאמא, יום שלם עם רות (אחרי הרבה מאד זמן) ואחר כך חתולים שלישי - בצפר ומשמרת רביעי - בצפר וחתולים
חמישי - בדיקת דם
,שיחות בקולנוע
+בצפר ומשמרת שישי - איןןןןןןןןןןן משמרת, יש בצפר ואחריו עם רות...בערב לא יודעת שבת - כנראה סרט עם ניר, אבל....מי יודע

Ronushnush

New member
גם אני רוצה

ראשון - האנג אובר באמצע החיים
שני - גססתי לי בכיף
שלישי - הבזרתי מביצפר וישנתי כל היום, ותכף הולכת לאוש. רביעי - נפגשת עם מיכאל במקום ביצפר. חמישי - הופעה של מידנייט שישי - יוצאים לשתות שבת - ?

למעלה