חיובי

A t z a

New member
עונה עכשיו כי אין זמן מחר../images/Emo11.gif../images/Emo80.gif

נתחיל מהיום: שבת-קמתי ב8 מכאבי גרון וכל היום התרוצצתי במלא דברים לא כיפיים! יום מג'ייף! ראשון-עושה חזרות לריקוד בספורט,אח"כ מתמטיקה או ביולוגיה,נראה מה יתאים יותר. שני-לומדת למגן בביולוגיה ומסיימת תביוטופ,בערב לומדת למתמטיקה שלישי-לומדת למגן בביולוגיה ולמתמטיקה רביעי-מגן בביוטופ,אח"כ לומדת למתמטיקה חמישי-חורשת ת'חיים למתמטיקה בתקווה להוציא ציון גבוה.. שישי-נפטרת מהמבחן! נפטרת מההורים לשלושה ימים!! מיכ באה להתנחל!!! יום מהמם!!!! תודו שזה שבוע דוחה,שלילי ולא מפתה בכלל. חבל שאי אפשר לעשות דיליט עליו.

אז מה כבר רע בקצת לברוח? ש ו ם ד ב ר.

יומראשון- כלום יומשני- שיעור תופים ושיעור נהיגה..והלוואי אמן ובע"ה הוא יגיד לי שהוא קבע לי טסט#$@@#! יומשלישי- יומולדת לקרין 17. ואזכרה למיכל ז"ל [פאקינג 5 שנים!!] יומרביעי- עובדת יומחמישי- שיעור נהיגה יומשישי- נחהההההה יומשבת-בדוק אני יבכה על זה שהסופ"ש עבר מהר מידיי

A m 0 s

New member
אתמול התחלתי בגמילה מגברת ברגר שזה אומר

שהשבוע הולך להיות לי מאוד אנוש!!, אז קצת תמיכה אנשים, רק קצת תמיכה!! א- גיטרה, מלמד ילד... ב- מלמד עוד ילד... ג- מלמד ילד... ד- לא יודע... ה- מלמד ילד... ו- יום קצר... שבת- מנוחה... נראה לי שבוע ממש משעמם!!

a d i 8

New member
בקושי יש לי זמן למחשב לאחרונה../images/Emo7.gif

ראשון-היו אמורות להיות חזרות ומשום מה הן הבטלו..מוזר קצת אבל שיהיה...ובערב פילאטיס שני-חזרות והולכת לראות עם אמא את הסרט "רודף העפיפונים"... שלישי-כנס מתגייסים בדרום.כיף. רביעי-חזרות ומסתפרת וכל השיט הזה לפני התמונת מחזור חמישי-חזרות ופליאטיס שישי-הופעת מחווה לנירוונה שבת-zzZzZZzz חוץ משישי לא משו....

לאיור

New member
וואיי.. סוף סוף שבוע חיובי

ראשון- ערב מגמה, היה ממששש כיףףף!!!!
שני- טיול לירושלים עם כל השכבה שלישי- סתם יום חופשי
רביעי- אולי יורדת אצל חברה חמישי- לא ידוע עדיין שישי- אולי בשוק בבוקר שבת- אולי טיול בצפון...

ירדן88

New member
../images/Emo113.gif

ראשון-חתונה מהממת
ואכלתי הרבה..
שני-חופש!לישון הרבה..ולסיים עבודה במדעים שלישי-לא יודעת.. רביעי-שיעור גיטרה וקניון חמישי-מבחן באנגלית שישי-לא יודעת שבת-כנ''ל

kepit

New member
אשת קש,משהו מדהים

ראשון-ממ חן היתה כאן..היה מצחיקD: שני-הלכתי לקניון לקנות צבעD::: ובערב יש ישיבת צוות פירסום אצל רביד
שלישי-מתרימים לאקי"ם.. נראה עד איזה שעה ואז אולי נלך קצת למכבי..
רביעי-ב-6 ישיבת צוות תפאורה ב-7 ישיבת סניף.. חמישי-אולי להסתפר..או שאני אצבע שחמישי בלי להסתפר.. שישי-רמבםםםםD:: שבת-לישוןלישוןלישווווןD:: שבוע מלבלב לכולכם אנשים

Ronushnush

New member
כככככככ

א' - mission accomplished ב' - יום הולדת לאביבית ומבחן בסוציו שהלך זבל ג' - אצל מורן במקום בביצפר, ובערב סינמה סיטי ד' - מבריזה מביצפר אבל לוווווומדת ה' - מבחן במת"מ (כל יומיים הא?!)
תור לרופא שיניים
יום הורים
אבל בערב יוצאים עם הבנות ו' - הלוואיהלוואי שיהיה מספיק חם לים, אבל נשמע לי הזוי... ובערב או מידנייט או יוצאים. שבת - דונוווו

למעלה