חיובי

A t z a

New member
חיובי../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

שרשרו לכאן את הדברים החיוביים שיש לכם השבוע
(או אם בא לכם-פשוט פרטו מה הלו"ז שלכם)

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif

ואיי סוף סוף שבוע בלי מבחנים ובלי לחץ,אחרי שבועיים של כ-ל מבחן!!
אז הולך להיות שבוע כייפי יחסית
אבל אין משהו מיוחד השבוע.. סתם קניתי כרטיסים להופעה של קרן פלס בזאפה
וסוף סוף יוצא לה סינגל חדש מחרתיים
אה,יום הולדת לחברה.

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif3 דברים חיוביים מהיום../images/Emo6.gif

-96 באזרחות. -97 בהיסטוריה! -100 בתנ"ך..

inbals93

New member
שלילי../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif

ראשון - שיחה עם המחנכת וחברים על תחרות ל"נוער חושב מחר", שיעורים במתמטיקה להגשה, קיבלתי 33 במתמטיקה
, 100 במשפטים
[אל תנסו להבין
] שני - הקלטות [לאותה תחרות, אנחנו מתחרים בנושא הרדיו] , מבחן באנגלית
שלישי- הקלטות, שיעורים משעממים ואין לי חיים אחרי בצפר השבוע, שבוע די עמוס
רביעי - עריכה, הקלטות, עבודה במדעים[?], הגשת עבודה בתקשורת [הרצאה..] חמישי - מבחן בפיזיקה, בוחן בלשון,הקלטות[?] כנראה קניות... שישי - עריכה/הקלטות,מבחן בשל''ח[?], סינמה סיטי, כנראה יוצאת... שבת - יומולדת לסבא! אחרי השבוע הזה, יש מבחן בהיסטוריה ומבחנים מועד ב'/מבחני מילואים [אני ניגשת במתמטיקה
] ואחר כך נגמר השליש המתיש הזה סופסוף!!! ואז תעודות ב10.3, שזה יום אחרי היומלדת שלי
אז אני משערת שזה די יהרוס לי
רק המחשבות על כמה יתנו לי במתמטיקה בתעודה
... אה ואת התחרות אנחנו צריכים להגיש ב28.2 אז השליש המתיש הזה לא ממש נגמר
חפרתי לכם קצת יותר מדי במקום פשוט לכתוב את הלו''ז שלי

אממ. גם וגם ../images/Emo6.gif

טוב אז חיובי שמחר אני קונה פלאלפון סוני אריקסון...
ושלחברה שלי יש יומולדת היום ! ושלילי זה שיש לי מחר מבחן במטמטיקה ויום חמישי הזה מבחן באנגלית
אה וגם שהמחכנת שלי רוצה שיחה איתי- לא שעשיתי משו פשוט היא לקוחת כל ילד לשיחה והיא אומרת לו שהוא יכול לספר לה מה שהוא רוצה ושהוא יכול לשפוך בפיניה את הלב שלו [חח כן בטח מי ירצה בכלל לשפוך בפני המחכנת הדוחה שלי את הלב שלו!?!!?] אז עכשיו היא רוצה שיחה איתי!@#$%^&*)( ואני אמרתי לה ככה [ קוראים למחכנת שלי צביה ] : צביה: אור אני רוצה איתך שיחה אני: למה? צביה: סתם כדי לדבר כדי לשוחח כדי לדעת מה מציק לך מה את מרגישה אם טוב לך בכיתה, את יודעת ... אני: אני לא צריכה שיחה איתך צביה: אני יודעת , אבל אני עושה שיחה אם כולם ורציתי גם איתך אני: טוב, אבל לא מצתיק לי שום דבר אני מסתדרת בכיתה והכול טוב ויפה לי וחוץ מזה אני בכלל לא רוצה לדבר איתך צביה: למה לא ? את מתביישת ממני? אני: לא צביה: אז? אני: כלום לא רוצה פשוט לשוחח איתך צביה: את רוצה שאני ידבר אם אמא ? משו מציק לך אור אני רואה! אני: לא מציק לי כלום פשוט לא זקוקה לשיחה איתך ... זה הכול צביה: טוב אני ידבר איתך כבר מחר ונראה... אני: טוב ביי צביה: את בטוחה אבל אור אני באמת רוצה לשוחח איתך אני: כן ... צביה: טוב אני פה את יודעת אני יקבה איתך שיחה כבר ליום חמישי או רביעי אני: טוב בייי... צביה: ביי.. תגידו זאת לא חופרת!
אפשר למות ממנה!!! יאלה והיא כל השיעור צורחת אני רושמת הפרעות אני יעשה לכם סיפריית הפרעות ! וכולם כזה צורחים לה בחזרה תרשמי הפרעה ותעשי סיפריית הפרעות אני ירשום אותך בזכויות יוצרים חעחעחעח =] טווב חפפפרתתי יאללה

אנבלווש

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif

אמ..או.קיי אז ככה.. קבלתי 97 במתמ'
למרות שרציתי מאה אבל שיהיה
ו- 95 בביולוגיה
אבבל , יש לנו עוד מבחנננים השבוע
מבחן באנגלית - אנסין שאני גרועה באנסינים
ובפיזיקה..ועוד מלא עבודות
אז העומס לא ייגמר עד לחלוקת התעודות בעוד שבועיים.. אהה ו..אני יודעת שזה לא ממש קשור .. אבל בעוד 40 יום פורים חח.. ואני מנסה לחשוב למה אני יתחפש ואני לא מוצאת רעיון.. אם למישהו יש משהו יפה שהוא התחפש אליו או סתם רעיון מגניב לתחפושת אני אשמח ם הוא יציע
חח בכל מקרה.. שבוע נפלא

רותם654

New member
אוקיי ../images/Emo9.gif

חיובי-קיבלתי 96 בספרות
חברה שלי חזרה לבית ספר אחר שלושה חודשים שבהם היא הייתה חולה
שלילי- אממ... ליראות את מיקי המורה שלי

עונה../images/Emo13.gif

1.ללכת לבקר את האחיין הראשון והכי מקשים בעולם שנולד לאח שלי.... 2.לא ללכת לביצפר כל השבוע
3.ובעוד 8 ימים ברית מילה לאחיין... 4.לספר לכל העולם ואישתו שנולד לי אחיין... 5.לצאת עם החברים הכי קרובים וטובים שלי לחגוג גם את התינוק הנולד החדש וגם לצאת קצת ולהיתאוורר 6.ניראה לי שזהו אני הולכת לחפור הרבה על האחיין

למעלה