חיובי

Peeeach

New member
טוב ככה , קופי תירס אנשים עסוקים מאוד -

א- עובדת עם צליל
שסתיו אחותה. ב- יומולדת לדני-אל! וימצב גם עבודה. ג- הופעה של הסייד ומרפסות
:-\ ד- מלמדת ואממ.. חנוכת חדר לצליל. ואת ההופעה של רן דנקר אואוואוועועואואואואואועאואעואעואעואעוועאאעועאו
ה- ועבודת נקיון בביתי. קספרים! אם אני אלמד את השירים ויהיה לי כסף. (בס"ד אומרים?) ו- יוצאים וזה וזה וזה. שבת - אמ.. מנוחה.

mic22

New member
חיובי ../images/Emo42.gif

תכלס זה לא באמת חיובי, סתם דברים שיש לעשות
ראשון - שיעור נהיגה, חזרה בתיאטרון, סבתא וסבא באים, משמרת שני - עובדת בתל השומר, פיתוח קול, ו"פשוטה" בתיאטרון צוותא
שלישי - משמרת, שיעור עם הפסנתרנית וקונצרט חודשי
דןדן את לא חייבת לבוא
רביעי - חזרה לתיאטרון, משמרת, תורת המוסיקה חמישי - הקלטות בע"ה! שישי - חזרה בתיאטרון, נוסעת לחפש גיטרה אקוסטית
ואז נוסעים לחברים שבת - משמרת, ואמן שאני אלך ל"אנגס של אלוהים" בבית צבי טוב שיש לי חיים

A m 0 s

New member
לא לפה ולא לשם..!||@

א - גיטרה, קניית דיסקים מטורפת!! ב - מבחן בחשבון..עצוב עד מאוד ג - מבחן במדעים, עצוב גם כן ד - לא יודע.. ה - מבחן בערבית, אוי למה????!!| ו - יום קצר אני כ"כ זקוק לזה
זזזז - מנוחה
!
!

dsol

New member
זוועה ../images/Emo191.gif_../images/Emo189.gif

ראשון - יום חופשי שני - מבחן בהנדסת טילים גרעיניים (אין לי מושג איך קוראים למקצוע באמת... אבל אני מבין בו כמו שאני מאתם מבינים בטילים גרעיניים) שלישי - לימודים רביעי - גם כן לימודים חמישי - לימודים... כן כן שוב ! ואולי בערב נצא להופעת השקה של אטליז בבארבי (בתקווה שנמצא עם מי ללכת או יותר טוב.. חשק ללכת) שישי - לא יודע, נמצא משהו
שבת - לישון

dsol

New member
אהה שבת - יומולדת לאחי הקטן ! בן 5 !_../images/Emo189.gif

ויש ליצן או קוסם או משהו כזה
אז יהיה משעשע

ססילייה

New member
אז ככה, זה מטורף!!!!!!!!!!!!!

קודם כל, הייתה לי את המסיבת גיוס הכי שווה בעולם!@#$%^& ובעיקר תודות לעדי המ ל כ ה [
] שהביאה את שרון הולצמן בשבילי.[
] וקיבלתי 2 סינגלים וחתימה :) והיו אנשים, ואלכוהול והיה מ ד ה י ם ראשון-סידורים בנהריה ב11 בבוקר, לקראת הגיוס [אחרי שחזרתי ב7 וחצי הביתה.] שני-אזכרה לשנה של סבא. שלישי-ק י ב ו צ נ י ק י ם עושים לי שמח.
רביעי-אני עוד לא יודעת. חמישי-גם לא. שישי-חוגגים לי בבית.
שבת-לא יודעת.

A t z a

New member
שרון הולצמן../images/Emo12.gif? איך הבאת אותו עדי../images/Emo6.gif?../images/Emo80.gif

מתוחכמת שכמותך
מגניב לילוששששששששש, כיף שנהניתן..ושוב,סליחה שהברזתי
לא יכולתי להגיע....

a d i 8

New member
יש לי קשרים../images/Emo98.gif

לילוש בכיף מותק זה היה שווה את זה ברגע שראיתי את החיוך שעלה לך על הפרצוף

bleeding guitar

New member
בעיה להביא אותו? ../images/Emo168.gif

הבן אדם כל החיים שלו זה חלטורה אחת גדולה

ססילייה

New member
אז ככה,

הבן אדם הגיע לפרילנד אחרי הופעה כי עדי ביקשה ממנו. והיה שם בידיוק 20 דקות. דיבר איתנו, והלך לו לדרכו. אין צורך בתגובות רעות.

a d i 8

New member
../images/Emo9.gif

ראשון-היה משעמם למדי שני-שיעור גיטרהD: שלישי-שיעור אופרה[
]+שיעור מתמטיקה[
] רביעי-לא יודעת חמישי-גם שישבת-אין לי מושג

Ronushnush

New member
קפוא!

ראשון - סיימתי מחויבות אישית!!!!!!!!!!!!!!!! והיה יומולדת לחברה אז בלילה יצאנו לת"א לחגוג לה עם עוד פול אנשים והיה חביב, ווגם נתנו לנו כרטיסים לרב"י שזה ממש ממש ממש ממש משמח אותי
ועוד שניה אני צכה לקום
שני - קמה מוקדם אחוש לסידורים וכנראה שאני אנצל את זה שקמתי מוקדם ואח"כ אני בים שלישי - שחר(!) רוצה להיפגש, אז אם יבוא לי למרות שלא מגיע לו יותר
רביעי - הולכת לרותם שרוצה להשמיע לי את מה שהיא כתבה :] חמישי - אולי דאבל דייט
עם הרוסי וחברה ? שישי - נצא הופפולי שבת - צובעת שוב ת'שיער

Oyster Girl

New member
סליחה, אבל מה זה חיובי ../images/Emo122.gif?

ראשון - השכמה בשש וחצי, משמרת ברעננה (הלכתי ברגל!!!) עד ארבע וחצי ואז תל אביב עם דני, לחגוג לו את היומולדת. היה כיף. שני - משמרת שלישי - עם לימור ועם דני, מכינים ברכה ועורכים אותה רביעי - משמרת חמישי - משמרת שישי - משמרת ואז לא יודעת שבת - נחה נמאס לי לעבוד

לאיור

New member
חיובי../images/Emo42.gif

ראשון
לא הלכתי לבצפר, שיעור פרטי במתמטיקה שני
הלכתי לחברה אחרי בצפר, למדנו לבוחן שלישי
לא הולכת לבצפר עושה אבחון רביעי
אולי יורדת אצל חברה חמישי
אולי כמה חברים יורדים אצלי שישי
אולי שיעור באס[סופסוף..
]

למעלה