חיובי

Oyster Girl

New member
חיובי ../images/Emo29.gif../images/Emo54.gif

יש לכם משהו חיובי השבוע? זה המקום לשתף.

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

ראשון - בצפר ואז המשך יום מוזר. בסוף חתולים ועכשיו פה. שני -שיעור נהיגה, בצפר ואז מתכוננת למבחן עם רונית וגם בלעדיה. בסוף חתולים. שלישי -מבחן ואז סינמה סיטי עם דני, אחר כך חתולים. רביעי -בצפר, שיעור נהיגה וצילומים. חמישי -צילומים. שישי -צילומים. שבת -צילומים.

להלהלה

ראשון-מבחן :( שני-לחרוש להיסטוריה. שלישי-יום הורים
רביעי-לחרוש להיסטוריה. חמישי-המג'יקל בערב. שישי-מבחן גדול בהיסטוריה. חברה הזמינה אותי לביתקפה ליומולדת, ואז לצאת בערב. לפני הולכים לסבתא לאוכל ואני מקבלת מלא מתנות :) שבת-לישון ובטח להפגש עם חברים.

A t z a

New member
מעתיקה../images/Emo80.gif

ראשון-למדתי למתמטיקה ואז נסענו לשבת על החוף ואז לסנוקר ואז לשבת עם מיכ בחוץ שני-בגרות ולומדת למתמטיקה,בערב מכון שלישי-מבחן במתמטיקה ולומדת לביו,בערב מכון רביעי-מבחן בביו ובערב בכפ"ס,אני מאפרת בסרט המגניב של מיכל חמישי-לא ברור,הלוואי שריק שישי-מסיימת תעבודת בגרות בביולוגיה,בערב אם אני לא טועה שוב כפ"ס שבת-מסיימת את העבודה שלא סיימתי יום לפני,בערב מכון בטח....

Lady In Blues

New member
../images/Emo87.gif

ראשון- אורט והתבטלות בבית. שני- אורט ועוד התבטלות. שלישי- אורט ואולי קצת קניון. רביעי- טיול לירושלים (
). חמישי- הגשה של עבודה ארורה ובטח יציאה בערב. שישי- יום הולדת לידיד (שבטח לא יעשה כלום, כי הוא מעפן) ות"א
שבת- שינה עד אור הבוקר הבא.

למעלה