חיובי

אני חייבת להפסיק לשמוע את "פנסים".

יומראשון- לאדעת יומשני- שיעור תופים יומשלישי- לאדעת יומרביעי-לאדעת יומחמישי-לאדעת יומשישי- נוסעת עם אחיות שלי לשינקין
יומשבת- שבת חתן לבנדוד

../images/Emo45.gif

שנה ו5 חודשים ככה.. והאמת שאני בפורום מתופפים..אבל לא ממש מגיבה שם..רק קוראת

חיובי :)

יום ראשון גמדים, יום שני גמדים, יום שלישי גמדים, של שטראוס.. ועכשיו ברצינות-ראשון היה אחלה יום :) שני-שיעור תופים, סוף סוף השתלטתי על המקצב רגאיי ילוד השובך הזה.. שלישי-אצל חבר, לומד למבחן בלשון רביעי-מבחן בלשון חמישי-מבחן בהסטוריה

Oyster Girl

New member
אין דברים מעניינים ../images/Emo4.gif

ראשון - בצפר, סוף סוף שיעור קולנוע ומלא מלא לחץ אחר כך קצת בבית, תור לרופאה ואז חתולים שני - בצפר וחתולים שלישי - בצפר ומשמרת עם כאפות רביעי - בצפר וחתולים 2X חמישי - בצפר ומשמרת שישי - בצפר ומשמרת, בערב לא יודעת..... שבת - לא יודעת

Lady In Blues

New member
../images/Emo199.gif

יום ראשון- אורט ופגישה לתיק הפקה. יום שני- אורט, אולי פלאפון חדש ועוד פגישה לתיק הפקה. יום שלישי- מבחן בתיקשורת וסיפרייה. יום רביעי- סיפרייה וכניראה חתונה של קרובי משפחה. יום חמישי- מי יודע. בטח קניות. יום שישי- אורט בבוקר, אולי ת"א בצהריים ובערב הדר+שבורלט.

Oyster Girl

New member
תיק הפקה../images/Emo12.gif?

שמע ישראל, בקרוב אצלנו . איזה פחדדדדדדדדדדדדדדד.

Lady In Blues

New member
רוצי מיכל! ברחי!

תאמיני לי- שום תעודת בגרות לא שווה את התמוטטות העצבים שתעברי בגלל ה^&@$ הזה...

Oyster Girl

New member
זה לא ששנה שעברה לא הגשתי...

בקטנה, אחרי התסריט, הסינופסיס, הבימוי והישיבה בחדר עריכה - תיק הפקה זה הדבר האחרון שיושב לי על הראש. בשביל מה יש מפיקה?

Chen Shesek

New member
יאללה

ראשון- בית ספר וכלום. שני- בית ספר, שיעורים, וגיטרה. שלישי- בית ספר וחברים. רביעי- בית ספר ולאידעת. חמישי- בר מצווה של חבר שלי. שישי- בית ספר לאידעת. שבת- טיול.

השבוע שלי...

יום א' : היו לימודים והיה קולנוע שהיה קצר. יום ב' : שיעור מטמתיקה עם מורה שנפלה על הראש. לגמרי. סרט והרבה אוכל
יום ג: מתכנן לקנות הרבה ממתקים חמוצים ומתוקים :):) יום ד': נוסע לאבא'לה יום ה' : יום בקו"ם שלא ברור מה התועלת בו יום ו': לנוח =]

../images/Emo110.gif

ראשון- שני-מתמטיקה
, והקטנה קיבלה חיסון ושבב היום! מהיום היא יכולה ללכת לאיבוד
שלישי-אני קונה או את קרוסלה של בן ארצי או את אביתר בנאי הראשון. ואני לא יכולה להחליט איזה.
רביעי-גיטרה. חמישי- שישי-לצאת כניראה. שבת-אולי הופעה של עברי. אני בהתלבטות קשה...

After silence

New member
יש הופעה של עברי בשבת?

מעניין... ואגב, כיף לראות ציטוטים של "מישהו לרוץ איתו"

למעלה