חיובי גלישה מופקעים ע"י ברק

חיובי גלישה מופקעים ע"י ברק

אני מינוי של חברת בזק בין לאומי, בגלישה של 40$ לחודש בחודשי חופשי בקו ADSL. בחודש 9/01 התחברתי דרך תוכנת WOW לחברת ברק להשוות מיהרויות ששם החיוב הוא בדקות כ 5 שקל לדקה ודמי חיבור 1.6 ש"ח. ההגדרות של החייגן הישתנו לי במחשב בלי שאני ארגיש .( אני לא מומחה גדול במחשבים). וכאשר התחברתי לגלישה , המחשב חייג לברק ששם החיוב הוא בדקות , ולא לחברה שלי ששם החיוב הוא חודשי , אני הייתי משאיר את המחשב פתוח שעות כי חשבתי שאני בחודשי חופשי בחברת בזק . היתחילו להגיע חיובים של אלפי שקלים דרך החשבון הטלפון של בזק . חשבתי שזה תקלה בבזק במחשב בקיצור. ב28/2/02 עליתי בעזרת נער שכן שהחייגן מחייג לברק ולא לבזק. החוב היום עומד על 10.000 ש"ח. (עשר אלף) כימעט עבור גלישה של 6 חודשים . כאשר מינוי של ברק משלם 600 ש"ח עבור גלישה של 6 חודשים . במשא ומתן שהיה לי עים מחלקת הגבייה . של ברק אני היצעתי לשלם כמו מינוי עבור גלישה של 6 חודשים . הם סרבו ורוצים את כל הסכום מה דעת המומחים בסוגיה זו ?. איך יוצאים מיזה . ברק מאיימים להגיש תביע מישפטית לגביית הסכום בתודה מראש . ושיהיה שבוע טוב ושקט

Solario

New member
אי ידיעה אינה פותרת אותך מהעונש.

לפעמים על טימטום(או חוסר ידע), צריכים לשלם. נכון שזה לא פייר ומעט מסריח, אבל הם צודקים.

עונש מקבלים על עברת חוק

בוא לא בוצע שום עברה . אני יבא מוממחה למחשבים לבית המישפט שיוכח לשופט שהחייגן הישתנה במחשב שלי באשמתם. גם קראתי את חוק הגנת הצרכן ובו כתוב בין השאר. סעיף 2 הטעיה וניצול מצוקה "לא יעשה עוסק דבר במעשה או מחדל , בכתב או בעל פה , או בכל דרך אחרת שיש בו ניצול מצוקתו של צרכן . בורותו , הכל כדי לקשור עסקה בתנאים בלתי מקובלים או סברים . או בלתי מקובלים או סברים . או לשם קבלת תמורה העולה על התמורה המקובלת". זה לשון החוק של הגנת הצרכן אני בונה על המישפט הזה שזה יעזור המילה "בורותו" . אני לא מבין גדול במחשבים . והמילה ,"התמורה המקובלת"

למעלה