חיה בשבילך

סטיב007

New member
חיה בשבילך

ריקוד מעגלים יפה לשיר יפה ששרה שרית חדד. היכן נרקד?

הופיע בהשתלמות כרמיאל לפני שבוע

וכעת התחילו ללמד אותו בהרקדות רבות .סבלנות...

עלי כהן

New member
השמחה ממלאת את ליבי../images/Emo23.gif

מה זה שמחתי -התמוגגתי : יש ריקוד חדש (תופעה נדירה ביותר, כידוע!!) שחיבר מאיר שם טוב, שרה זהבה בן וכו' וכו' - מאחר ולא נראה לי כי אגיע ארצה במהלך החדשיים הקרובים הרי שאני כמעט בטוח שהריקוד עד אז יעבור לגניזה, איש לא יזכור אותו ואני אהייה פטור מן העונש לבזבז זמן על לימוד מיותר. אני מתנחם שעד אז יופיעו בשוק הזה עוד 30 או 40 "ריקודים, שדינם אף הוא להישכח.

עלי כהן .אתה צודק.זה מה שמאכילים

אותנו ואנחנו בלית ברירה אוכלים גם אם לא כל כך טעים. כמובן שחלק קטן מאד מן הריקודים הוא יפה וישאר לדשנים רבות. פעם מישאל אמר בטלויזיה בתכנית ארוח של הזמרת מרגלית צנעני שהזמינה לתוכנית את מיטב המרקידים בארץ שכיום אנו בונים את העתיד של ריקודי העם לדורות הבאים.זאת אומרת ואני מפרש שאנחנו כיום שפני הנסיונות של עתיד ריקודי העם,אבל בינתיים מארגני ההשתלמויות עושים מזה כסף טוב. אז שיהיה להם לבריאות. דרך אגב כבר ביום שישי הקרוב ילעיטו אותנו בעוד ריקודים חדשים.והריקוד החדש של שם-טוב יחשב לישן.לא יהיה זמן להרקיד אותו בעוד חודשיים כי יצאו ריקודים חדשים וחייבים ללמוד אותם ולרקוד אותם.זה פשוט כמו מאפיה.

עלי כהן

New member
תודה לכרמל - אחד בדורו../images/Emo51.gif../images/Emo124.gif

לכרמל עזרא החביב אני שמח - כן, כן - שבין כל ציבור משתתפי הפורום יש לפחות אחד - אתה הרואה את הגיחוך חסר ההגיון של "בית החרושת לריקודים מתיישנים בסרט נע" - אני מתריע ומתריע והציבור ממשיך בסורו במקום להראות ל"יצרנים" את הדלת - אולי יתחילו לעשות "חרם צרכנים" וכאשר מגיע החלק הבלתי נמנע בכל הרקדה - ' לימוד ריקוד חדש' - פשוט לעשות שביתת שבת . אולי אז יתחילו המרקידים להבין שהסוס הזה נגמר

לעלי ועזרא,../images/Emo45.gif יש כבר עוד אחת

ואני מכירה עוד רבים שרוצים לסגור את בית החרושת לריקודים. אני בזמנו חשבתי שזה מתפקידם של המדריכים לעצור את "היצירה" הפורה", אבל נראה לי שכנראה אתם צודקים ורק אם הרוקדים יצביעו ברגליים,אולי יהייה סיכוי גם להנות קצת מהריקודים שנלמדים לאורך זמן כמו
טוב שמשתבח עם הזמן..

למעלה