חיה בי שאלה

זאת

New member
חיה בי שאלה

בימים האחרונים, או תהייה אולי, שאולי היא לא כל כך מוגדרת, אבל היא בהחלט חיה... אמממ... אז אני אנסה... נריסה שאלה שם על הבחירה בפרטנר לקשר בידיאסאמי לעומת הבחירה בפרטנר לקשר אחר, ואצלי נהייתה אבחנה כזאת בראש פתאום, ותהייה לגבי האפשרות של שילוב הבידיאסאמ בתוך הקשר החיימי... לי נראה שבקשר שמוגדר רק לצורכי בידיאסאמ, כלומר, קשר שמתבסס על מפגשים שהם רק לסשנים או רק סביב העניין הזה, הייתי בוודאי בוחרת במישהו שלא בהכרח הייתי בוחרת לחלוק איתו את כל חיי באופן מלא. זה נראה לי פשוט וברור. הצורך כאן הוא מאוד ממוקד, מאוד ברור, מאוד צר. לא במובן רע, פשוט במובן של מציאות. אני רוצה אותו לסשנים, אני לא רוצה לגדל איתו ילדים, על כל המשתמע מזה, ולא רוצה שהוא יוריד לי את הזבל ולא רוצה לדעת איך הוא נראה כשהוא מתעצבן על הפקידה הסתומה בבנק. לכן החיפוש הוא באפיק יותר ממוקד. במקרה שלי, אני חולקת את חיי עם מישהו כבר. ולחיים האלה אני רוצה להכניס בידיאסאמ. בעיני, זה יכול להכניס לקשר שלנו עוד מימד שהוא נפלא ומופלא, ולקחת אותו לכיוונים מופלאים. ומה שאני לא רוצה, זה לנהל מערכת יחסים מקבילה, מוסתרת, בלי ידיעתו. ולכן פניתי אליו ושיתפתי אותו ברצון הזה שלי. והוא נענה, זה מסקרן אותו, חלקים בזה אפילו מדליקים אותו. אבל - והנה האבל שלי - אני רואה שמה שאצלי מתברר כצורך, שהולך וגובר, אצלו הוא רק סקרנות. מה שאני כמהה אליו, אותו רק מעניין. מה שאני נמשכת אליו כמעט 24 שעות ביממה, אותו מדגדג. בקיצור, יש פער. פער במקום הפנימי, בדרייב של שנינו לדבר הזה. המממ... אני רואה שזה בכלל לא מה שחשבתי שאני רוצה לכתוב פה. :) אבל אם כבר זה מה שיוצא החוצה, אז גם זו שאלה... איך מגשרים על פער כזה? יש לזה תשובה??

nerissa

New member
חמדתי

אחרי שנה - לא מצאתי תשובה לזה.. גם אצלי בבית שוכנים צורך לצד סקרנות גרידא כבר למעלה משנה

Pixy led

New member
אני חושבת שהתשובה היא זמן.

הרי דברים כאלה יכולים להתחיל מעניין ומסקרנות ולהתפתח לצורך, לחלק אינטגרלי מהחיים... הרי הסקרנות היא תכונה אנושית מופלאה, שנועדה לפתוח את השערים. אחר-כך, אם עוברים בהם או לא... צריך לחכות ולראות.
גם העניין שלי ב-BDSM התחיל כסקרנות, כשהחבר דבר אתי על זה. לא יודעת אם כיום זה צורך או לא, אבל זה יותר ממה שזה היה בהתחלה... תני לזה צ'אנס, נראה מה יקרה, ובהצלחה!

אייבורי

New member
זמן ומזל

עם הזמן והסקרנות אולי יתעורר שם בבפנוכו יצר קדמון עתיק ובסיסי אחרת...בעיה.

מענה שהוא לא בהכרח

תשובה, אם הדברים צפים על פני השטח יתכן ואפשר לקיים BDSM כחלק מהקשר עם שותף BDSM שאינו הבן זוג, כאשר בן הזוג שותף בכל מיני דרכים. אחרי שחוויתי מספר חוייות חיים שחירבו, בנו והרחיבו מחדש מספר תפיסות עולם שלי, הכל נראה אפשרי בקונטקסים המתאימים. זאת, יצרתיות יצירית ומה השאלה שכן רצית לשאל, ? :)

sapirac

New member
האמת היא ש.......

חומד מניסיון אישי לצערי הרב לעולם לא תצליחי לגשר על הפער. וכמו שנריסה אמרה פעם איפוק הוא אחד המעלות של שיפחה מקצועית. כמוני כמוך הצורך ממלא אותי 24X7

Pixy led

New member
תגיד, נפגשנו פעם? ../images/Emo8.gif

הכנוי שלך נורא מוכר לי מאיפשהו... יש לך מושג?

תראי

מהניסיון שלי אני לא יכולה ללמד אותך כלום כי אני לא הצלחתי אפילו לגרום לו להודות שבדסמ בכלל קיים. אני לא מצאתי מפלט אלא למצוא לי מאסטר שאינו בן זוגי החוקי והדבר הגיע עד כדי פרידה מהחוקי. לעומת זאת אני מכירה כמה זוגות ששיחות ארוכות, כולל הדגמות והסברים בהחלט סידרו אותם בחיים. כך שאם הפרטי שלך מתעניין, זו התחלה טובה אבל זה לא מספיק, נסי לשוחח איתו, נסי להסביר לו את הצורך שלך,תני לו להבין שההתעניינות שלו נחמדה אבל זה ממש לא סוף הדרך ואולי הוא באמת יישאב לזה.. בהצלחה רבה.

Z o d i a c

New member
קשה לי נורא לענות לך על זה

כי אני לא חושב שיש לזה תשובה חד משמעית. אני חושב שאתם צריכים לעבוד על התקשורת של שניכם בנדון, אולי אז תוכלו למצוא איזה שהוא פתרון שיהיה טוב לשניכם.

קוראת את השאלה שלך

וזה לוקח אותי לימים בהם התעוררה בי סקרנות עצומה בעניין הבדסם. עוד לא ידעתי דבר, ליקטתי פרטי איפורמציה, ניסיתי לגעת בנושא ובעצמי, ולגבש לעצמי דעה, שמאוחר יותר הבנתי,שלא תוכל להתגבש ללא התנסות. לי, באותה התקופה, היה "ברור" מאד שצריכה להיות הפרדה מוחלטת בין מי שהוא שותפי לחיים לבין מי שאני חווה איתו קשר בידיאסאמי (ליטרלי קשר.. : ). היום ההתייחסות היא שונה. היום די רצוי לי לבנות קשר זוגי שבתוכו יהיו אלמנטים בידיאסאמיים. ומה שאני מנסה לומר הוא שיש תזוזות ברצונות ובהתייחסות. מה שאת מזהה אצל בן זוגך כסקרנות עצומה, יכול לזוז למקום של כמיהה ושל צורך דומה, או לפחות קרוב, לזה שלך. זהו צורך שנבנה ומבשיל ועובר כל מיני צורות וצבעים ולפעמים אפילו לא קיים בכללומושפע מכל מיני תנודות ומצקומות בחיים שלנו. אצלי לפחות.וזה גם מקום שלא מעיב או משפיע על הקשר הזוגי בצורה כזו שמביאה אתכם לשקול שוב את הזוגיות שלכם... לטעמי, סקרנות זהו שלב ראשוני, בוסרי, של מקום שהוא לא כזה פשוט ולא כזה טריוואלי ואלמנט הזמן הוא מאד חשוב פה. את מציינת את הסקרנות שלו וסוג של עניין שהוא מגלה שזה בסיס חשוב להתחלה. היה קשה יותר להתמודד עם מצב בו בן הזוג מביע רתיעה או התנגדות או סלידה מהאפשרות הזו בכלל. וכמו במקומות אחרים בחיים בהם נמצאים שניים, יש לפעמים מקומות בהם בני הזוג לא נמצאים בנקודות מקבילות, לפעמים אחד "מחכה" להבשלה של הצד השני ש"יגיע" אליו. יכול להיות שאת חשופה לבידיאסאם תקופה ארוכה יותר ממנו, חיה את הבידיאסאם, אפילו רק במחשבה, בצורה אינטנסיבית יותר ממנו והגעת למקום שכמה בעוד הוא רק מגשש כאן את הנושא, נוגע לא נוגע, מנסה להבין את המשמעויות שלך הן כבר יותר ברורות, מנסה להבין את ההשלכות, אם יש, עליו ועליכם. היתרון של סשן בידיאסאמי עם מישהו שאין איתו מערכת זוגית הא ששניכם פנויים רק לדבר הזה, המפגשים שלכם נסובים סביב זה ולאחר מכן כל אחד הולך לענייניו. אישית, אני מעדיפה גם את החיבוק שאחרי ואת היכולת לשלב חיים מלאים עם אלמנטים בידיאסאמיים, מה שמצריך גם השקעה בקשר בכללותו, עבודה עליו,לא רק בהקשרים הבידיאסאמיים כדי להגיע למקום בו הבידיאסאם יהיה תוספת מבורכת ורצויה במערכת היחסים. אין לי פתרון, רק הצעה לנסות ולשתף אותו יותר בתחושות ובצרכים שלך ולאפשר לו להגיע למקומות בהם את נמצאת בקצב שלו.או להכניע את הצורך הזה. או לממש אותו עם מישהו אחר. :)

כמוני כמוך

זאתי ! הגיגייך כה נגעו בי, ולמה שאני חווה, ביום-יום. כמוני-כמוך. זו הבעיה הגדולה, ההבדל בין המצוי לרצוי :( כה מבין לליבך...

gidionline80

New member
בכל קשר זוגי גם ונילי

לא כל הצרכים מסופקים אין מצב אופטימלי אחד אוהב פסטה שני פחות ואם כבר אוהבים אחד אוהב עם פסטו שני מעדיף בולונז וזה בסדר לקיים זוגיות לקבל את הצרכים הלא מסופקים מחוצ למסגרת עדיין לא פילילי זה אפילו בריא לזוגיות, עדיף שתסתובבי בבית עם חיוך מסופק מאשר לא

זאת

New member
קראתי

ובחיים כמו בחיים, באמת איך אפשר ללמוד האחד מנסיון של אחר? בסופו של דבר, כולנו ממציאים את החיים שלנו תוך כדי שחיים אותם, לא? תודה על התשובות, או התגובות, או כמו שאמר אורי, המענה. (איך אומרים ברבים? מענים? :) דווקא בפורום הזה?!) תשובות כנראה באמת הזמן ייתן בעיקר, אבל אהבתי לראות את הדעות השונות וההתייחסויות המגוונות. באמת אני מקווה שנצליח אנחנו בכוח של הזוגיות שלנו למצוא את הפתרון שהכי יתאים לשנינו, בלי שאף אחד יצטרך לוותר על דברים שלא באמת אפשר לוותר עליהם. ולכם, תודה. :)

shahar1971

New member
אבל יש לי שאלה אחרת למנוסים

בעיקר מפני שאני חדש ומגשש (אתמול היה הביקור הראשון שלי בדנג'ן)... 'זאת' שאלה אם ואיך אפשר להוסיף אלמנטים בידיאסאמים לקשר ונילי קיים, ואני שואל האם אפשר גם להוסיף אלמנטים וניליים לקשר בידיאסאמי? השתמשתי נכון במונחים?
הבנתם את השאלה? בגדול השאלה היא האם אפשר לשחק עם העולמות ולעבור מכאן לשם לפי בחירה, או שיש מצב שבו הסאב והדום נעשים שניהם נתינים לתפקידים שהם ממלאים. (זה סקרן אותי במיוחד אחרי שראיתי את הקומפלימנטים שקיבל אתמול העבד בסשן בדנג'ן, שהושפל, חטף מכות, שעווה, סיגריות דולקות ומלפפון בתחת ולסיום שתה את השתן של המלכה שעינתה אותו. הקומפלימנטים פתאום המחישו לי עד כמה כל מה שראיתי היה בסופו של דבר תוצאה של הסכמה מודעת בין שני אנשים)

תראה.. תשמע ...

קודם כל, ברוכבא הנה. וטוב שאתה שואל, כי ככה לומדים. ועכשיו, חופשיה מקלישאות (ולא משנה עד כמה אני אומרת אותן בכנות) אני יכולה לומר שאצלנו למשל ווניליות ובדסמ מעורבבים כל הזמן. זה יכול להיות בבדיחה שאנחנו זורקים באמצע סשן (שכמובן קוטעת את כל הסשן ומביאה אותנו להתחיל מהתחלה) או בבית קפה כשאני מזמינה שוקו והוא אומר "לא, היא תשתה קפה" וכשאני מביטה בו במבש השואל "מה לעזאזל קורה פה?" הוא מחזיר לי מבט קטן שאומר "רק כדי שתזכרי מי קובע" כך שהעולמות שלנו מעורבבים לחלוטין. אבל אין לי ספק שיהיו אלו שיגידו לך שאצלם מדובר בשני עולמות נפרדים לחלוטין.

Pixy led

New member
גם אני אוהבת לערבב. ../images/Emo13.gif

לשמוע מדי פעם את הקול הסמכותי סתם-כך באמצע היום, לתת מבט כנוע... וקרה לי פעם שפרצתי בצחוק באמצע סשן.
אבל את תעלול בית-הקפה הזה לא הייתי עושה - אני אוהבת רק שוקו!
לילה טוב...

shahar1971

New member
אבל...

הערבוב שאתם עושים הוא בזכות זה שאתם בקשר ממילא. כבר קרה למשל שזוג שהכיר והגדיר את עצמו כבידיאסאמי בלבד, הפך לזוג בחיים?

למעלה