חידת NBA בקטנה

סלים וארזה

New member
מנהל
תשובה מכבי שיחקה בארץ מול הוושינגטון בולטס. בהמשך היה טורניר מרובע שבו השתתפו מכבי והפועל ת"א ביחד עם ניו ג'רזי נטס ופיניקס סאנס. במשחק הראשון פיניקס גברה על הפועל ת"א וניו ג'רזי (בלי דריל דאוקינס) הפסידה למכבי. למחרת דריל דאוקינס הגיע וכעס על שחקני הקבוצה שלו שהפסידו לחבורת נמושות כמו מכבי ת"א. בהפסקת משחק הגמר היתה תחרות הטבעות ודריל דאוקינס קיים את הבטחתו ושבר את הקרש ביד אליהו. מכבי שיחקה מול פילדלפיה ועד היום שמעון מזרחי לא שוכח שהשופטים שרקו עבירה לטובת בארקלי שלא היתה ולא נבראה. כמו כן מכבי שיחקה מול הקליפרס וגם מול הלייקרס. המשחק האחרון מול קבוצת NBA היה מול מיאמי עקב העברת הזכויות של מיורסאפ להיט

DUNKB 8

New member
מוזר שזה לא מוזכר באף מקום , אך...

אם אתה אומר - OK , למדתי.

KORG TRIT0N 7

New member
אממ..אני לא חושב שסדריק

היה במדי הלייקרס מול מכבי. כמעט בטוח שלא.

mickeym

New member
פרדרג דניאלוביץ'

שיחק גם במדי מיאמי היט וגם בקינדר בולוניה העצומה של סוף שנות התשעים

capsl0ck

New member
הבנת הנקרא, חברים

"איזה שחקן שיחק מול קבוצה ישראלית גם במדי קבוצת NBA וגם במדי קבוצה ישראלית?" אה, שכחתי את התקופה המופלאה של דנילוביץ' בעירוני ט'

KORG TRIT0N 7

New member
אחד הזרים המעולים ששיחקו פה

דיוויד הנדרסון. שיחק לפני כ 15 שנה במדי פילי76` יחד עם בארקלי מול מכבי, אחד המשחקים המהנים שיצא לי לצפות בהם. לראות את מידת הרצינות שבארקלי הפגין במשחק -תענוג. גם משחק טוב מאוד של הצהובים שהיו יכולים לנצח. לאחר מכן הנדרסון נחת בליגה שלנו להפועל ת`א, נתן משחקים בלתי נשכחים, ועבר להצטיין גם בהפועל חולון במשך כמה עונות טובות.

KORG TRIT0N 7

New member
אחד הזרים המעולים ששיחקו פה

דיוויד הנדרסון. שיחק לפני כ 15 שנה במדי פילי76` יחד עם בארקלי מול מכבי, אחד המשחקים המהנים שיצא לי לצפות בהם. לראות את מידת הרצינות שבארקלי הפגין במשחק -תענוג. גם משחק טוב מאוד של הצהובים שהיו יכולים לנצח. לאחר מכן הנדרסון נחת בליגה שלנו להפועל ת`א, נתן משחקים בלתי נשכחים, ועבר להצטיין גם בהפועל חולון במשך כמה עונות טובות.

למעלה