בוא נראה part two.....
הולק באמת נראה על הפנים. הם הצליחו לעשות עבודה טובה בצילומי קלוז אפ עם הפנים שלו, אבל בחיית רבק,
ה ו א ג מ ד !!!!!!!!! אני הייתי נשאר עם סדרת הקומיקס משנות התשעים (לא הישנה משנות השמונים ובטח שלא הסדרה המקורית) ובכלל, מה לעזאזל קורה לסרטי קומיקס? מאז סופרמן האגדי משנת 78' (הראשון, לא כל היתר) אין סרט אחד נורמלי (טוב, נו, אפשר להוציא מההכללה את ספיידרמן ואקסמן 2
) אחרי שראיתי כבר את סדרת האנימציה של בטמן, מיד הוצאתי את הסרטים של בטמן מהרזומה שלי, כי מה לעשות, לקומיקס יש יותר נטיה להיות קומיקס. אפשר להגיד שדי אהבתי את הסרט השלישי של בטמן כי הוא היה קומיקסי כזה, אבל כל הקטע בסרטים האלו בזמן האחרון זה המסחור שנעשה מהכל. הסרט באמת יכול להיות חרא, אבל כבר יש את הצעצועים, והחולצות, והמוזיקה, והדיוידיוידיים, ואיכשהוא בין כל הבלגן, הקומיקס הולך לאיבוד. מצטער, קצת נסחפתי, אבל מעצבן אותי איך שאנשים ברי דעת שחושבים שהם מכירים קומיקס (שוב, להוציא מההכללה את ספיידרמן, כי אותו ביים חובב קומיקס מושבע, סם ריימי) יוצרים את הסרטים (ג'ואל שומכר אפילו מודה שהוא עשה את שני ההמשכונים של בטמן בגלל המסחרה
) אני כוסס ציפורניים עכשיו לפרויקט הבא של מרוול (שעד עכשיו היו בסדר יחסית - ספיידרמן, אקסמן, אקסמן 2, דרדוויל), שהוא פנטסטיק פור, שממה ששמעתי הולך להיות יקר לאללה.