חידת hulk

Lion_Heart

Well-known member
חידת hulk ../images/Emo123.gif

ה המשפט שהכי מקושר עם ה hulk רמז: זה לא בא מהקומיקס

nick fury

New member
בוא נראה....

האם זה - You're making me angry...You wouldn't like me when I'm angry

Lion_Heart

Well-known member
הציטוט המדויק הוא

Mr mcgee. . .don't make me nagry. . .you whuln't like me when im angry

roya9

New member
היי ניק.. אתה עוד מתחבר לאינטרנט?

פשוט כבר בכלל לא רואה אותך..

Evil Beast

New member
אמממ מה עם..

i'm mad, and when i'm mad, it's very bad, but now, i'm Really Mad!!!!!!!

Gul the Great

New member
זה רק אני או ש...

הסרט האלק נראה ממש רע... לפי הטריילרים ראיתי שהאפקטים לא משהו... וגם השחקנים לא... אז ניק נולטה שם.. ביג דיל!!

Gul the Great

New member
אמרתי...

האפקטים נראים רע... השחקנים לא משהו... זה לא נראה מושך במיוחד...

nick fury

New member
בוא נראה part two.....

הולק באמת נראה על הפנים. הם הצליחו לעשות עבודה טובה בצילומי קלוז אפ עם הפנים שלו, אבל בחיית רבק, ה ו א ג מ ד !!!!!!!!! אני הייתי נשאר עם סדרת הקומיקס משנות התשעים (לא הישנה משנות השמונים ובטח שלא הסדרה המקורית) ובכלל, מה לעזאזל קורה לסרטי קומיקס? מאז סופרמן האגדי משנת 78' (הראשון, לא כל היתר) אין סרט אחד נורמלי (טוב, נו, אפשר להוציא מההכללה את ספיידרמן ואקסמן 2
) אחרי שראיתי כבר את סדרת האנימציה של בטמן, מיד הוצאתי את הסרטים של בטמן מהרזומה שלי, כי מה לעשות, לקומיקס יש יותר נטיה להיות קומיקס. אפשר להגיד שדי אהבתי את הסרט השלישי של בטמן כי הוא היה קומיקסי כזה, אבל כל הקטע בסרטים האלו בזמן האחרון זה המסחור שנעשה מהכל. הסרט באמת יכול להיות חרא, אבל כבר יש את הצעצועים, והחולצות, והמוזיקה, והדיוידיוידיים, ואיכשהוא בין כל הבלגן, הקומיקס הולך לאיבוד. מצטער, קצת נסחפתי, אבל מעצבן אותי איך שאנשים ברי דעת שחושבים שהם מכירים קומיקס (שוב, להוציא מההכללה את ספיידרמן, כי אותו ביים חובב קומיקס מושבע, סם ריימי) יוצרים את הסרטים (ג'ואל שומכר אפילו מודה שהוא עשה את שני ההמשכונים של בטמן בגלל המסחרה
) אני כוסס ציפורניים עכשיו לפרויקט הבא של מרוול (שעד עכשיו היו בסדר יחסית - ספיידרמן, אקסמן, אקסמן 2, דרדוויל), שהוא פנטסטיק פור, שממה ששמעתי הולך להיות יקר לאללה.

Lion_Heart

Well-known member
לא הבנתי

ראיתי תמונה של הענק ליד החברה של ברוס (ג,ניפר משהו) ואני חייב לומר . . .יש לך בעייה בפרופרציות הוא מה. . .3 מטר פלוס . . .מה אתה עוד רוצה?

nick fury

New member
לא בצילומי תקריב

יותר בצילומים רחוקים, כמו כשהענק היה במדבר או בסצינה עם המסוקים.

למעלה