חידת תפוז קלילה

עריסטו

Active member
חידת תפוז קלילה

כדי להכניס אייקון להודעה, כותבים משהו בין סימנים כאלה: ||. למשל, כדי לצייר
כותבים | טמבל | (בלי רווחים). אבל זה יוצר בעיה - יש דברים שאי אפשר לכתוב בהודעה. למשל אם רוצים לכתוב V בין שני קווים כאלה ||, תפוז מצייר
. איך יכלו בתפוז לפתור את הבעיה בדרך פשוטה, כך שגם יהיה אפשר לצייר אייקונים (כאשר כל אייקון נוצר על ידי מחרוזת מסויימת), וגם יהיה אפשר לכתוב בהודעה איזה טקסט שרוצים?

בסג

New member
../images/Emo62.gif

לעשות שכל "||" יהפוך ל"|" וכך כדי לכתוב "| טמבל |" בלי רווחים, היינו כותבים "|| טמבל ||" (בלי רווחים); ורק צריך שההחלפה של "||" ל"|", תהיה לפני ההחלפה של "| טמבל |" ל"
". אבל, בפועל, יש דרך אחרת לעשות את זה; איני זוכר מהי.

Ghostmize

New member
רעיונות

אם הממשק היה יותר חכם, היה אפשר למשל לעשות כמו בWORD שנגיד תרשום | טמבל | (בלי רווחים) ואז אוטומטית זה יהפוך את זה ל
באותה שניה, ואם תקיש על Backspace (מחק) זה יהפוך את זה ל| טמבל | (בלי רווחים).
אפשר לעשות כמו בקוד תיכנות למשל שאם אתה מכניס ' לפני הביטוי הוא מתעלם..כלומר שאם תעשה את הצירוף של '| הוא לא יחשיב את זה כסמיילי...

mili999

New member
וכמובן

להחליט שהתו | הוא מיוחד והמחשב לא מראה אותו, אלא אם רושמים אותו פעמיים רצוף. (ואם רוצים שהוא ייראה 2 פעמים צריך לרשום 4 ||||

the YOOK

New member
../images/Emo62.gif

אולי היה צריך להופיע קישור גם בחלק מן המילה "שירי"? אין לי מושג איך מנעת את זה (בהנחה שצדקתי).

lupoN

New member
שלום שלום../images/Emo39.gifובכן, התחלה נכונה ../images/Emo13.gif

n u t

New member
פגע פגע פגע...

ממך הייתי מצפה ליותר
תשובות!! למה בנושא??

בזוקההה

New member
../images/Emo62.gif

כמו ש the YOOK אמר. וזה קרה אולי כי לא יכול להיות יותר מ3 קישורים? אני לא יודעת נראה לי..

בזוקההה

New member
../images/Emo62.gifאה לאלאלאא

בעצם זה קרה כי כשכתוב למטה "מחרוזת מתוך ההודעה" כתבו את זה בתור "|הדגש | שיר |סדגש | אז זה לא עשה את שירי כי הוא לא היה מודגש

למעלה