חידת תמונה שלום פורום חידות הכנתי חידת תמונה מקווה שתהנו ממנה
T terytery New member 21/1/06 #3 ו... ה חזר לא אמור להיות הפוך אין לי מושג למה זה יצא ככה.... טוב זהו תהנו
T terytery New member 21/1/06 #7 ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif כל הכבוד
T terytery New member 21/1/06 #9 הסבר של הפתרון לי שרוצה: התמונה הראשונה - יום באנגלית די V - וי ד מילה ראשונה דיויד אחרי זה חזר באנגלית זה בק והתמונה של החזיר זה ham או אהם מילה שניה- בקאהם מקווה שזה מובן
הסבר של הפתרון לי שרוצה: התמונה הראשונה - יום באנגלית די V - וי ד מילה ראשונה דיויד אחרי זה חזר באנגלית זה בק והתמונה של החזיר זה ham או אהם מילה שניה- בקאהם מקווה שזה מובן
T Tesseract New member 21/1/06 #10 הסבר די = day = ציור של "יום" בתמונה. וי = V ד בק = (came) back = חזר האם = (ירך) חזיר ואני לתומי בכלל חשבתי שמדובר בפו הדב וחזרזיר (שזה קצת הגיוני, האמת )
הסבר די = day = ציור של "יום" בתמונה. וי = V ד בק = (came) back = חזר האם = (ירך) חזיר ואני לתומי בכלל חשבתי שמדובר בפו הדב וחזרזיר (שזה קצת הגיוני, האמת )
N n u t New member 21/1/06 #12 ../images/Emo6.gif גם אני בהתחלה חשבתי על חזרזיר זו גם תשובה כל כך הרבה יותר חמודה... לא נכונה... אבל חמודה...
../images/Emo6.gif גם אני בהתחלה חשבתי על חזרזיר זו גם תשובה כל כך הרבה יותר חמודה... לא נכונה... אבל חמודה...