חידת תמונה חדשה.

יוקה3

New member
מצטער על השליליות

אך זה בטח לא זה-אולי הפרק בו ליסה זכתה במיס ספרינגפילד ונאלצה לפרסם חברת סיגריות?(אני זוכר שהיה מצעד שמזכיר את התמונה)

Master Whilee

New member
אולי...

מהפרק שבו הסימפסונים הלכו לאיזה שוק, ואז הם עברו אצל מגדת עתידות שקיללה אותם?? אם כן, אני ממש לא זוכר את השם של הפרק, וגם את העלילה שלו, אבל אם אני אזכר אני אפרסם אותה פה

sideshow

New member
אני חושש ששניכם טועים

אבל תמשיכו לנסות... נסו להיזכר באמצעות הציטוט המתאים לתמונה: Sorry, Donkey Kong. Your just not a draw anymore! הקוף זורק חבית על האיש. He still got it!!

Kazuya

New member
טעות גדולה שלי...

ידעתי שזה במאחד הפרקים האהובים עליי... ש-22 סיפרוים קצרים נכלל ביניהם... עד שנזכרתי שזה ב- Sprinfield Files

Master Whilee

New member
לא ראיתי את הפרק, אבל לפי סגנון

הציור זה נראה פרק מאוד ישן. מהעונה הראשונה או השניה. אבל אני לא בטוח

sideshow

New member
זה תשובה חלקית ביותר

שכן מה שתיארת הוא בסך הכל חצי דקה מכל הפרק. ואין לזה כל קשר לנושא הפרק. תמשיכו לנסות. רמז: זה מהעונה החמישית

sideshow

New member
טוב.. אז זה הפתרון.../images/Emo26.gif

הפרק הוא: E($pringfield (Or, How I Learned to Stop Worrying and Love Legalized Gambling) עונה 5 ברנז מחליט לבנות קזינו בספרינגפילד, ומעביד שם את הומר בתור מחלק במשחקי בלקג'ק. מארג מפתחת התמכרות להימורים במכונות המזל, ומזניחה את המשפחה שלה ואת ליסה ומגי במיוחד. במקביל, בארט פותח קזינו לילדי העיר בבית העץ שלו. בתמונה רואים את הומר עם משקפי הרקאיה של הנרי קיסינג'ר. והוא משנן את משפט פיתגורס (מתמטיקה). וכאמור, אין לזה כמעט קשר לאירועים בפרק.

למעלה