חידת השבוע

חידת השבוע ../images/Emo13.gif

ובכן... מי הוא קריין החדשות של קול-ישראל שתמונתו מפורסמת להלן? רמז... בשנת צילום התמונה (שפורסמה במגזין "התוספת" של עיתון "חדשות" לפני 15 שנה) הוא היה בן 34. עוד רמז... נכון לאותה שנה (שנת 1989) הוא היה הקריין שהחל לקריין חדשות בקול-ישראל בגיל הצעיר ביותר (גיל 25).
העונה נכונה על התשובה יזכה בסובארו 83'.

Joe the wolf

New member
שוב אני יודע

מדובר בשדרן קול ישראל (ברח לי השם הפרטי): ברקאי (עם פתח מתחת לאלף ולא חיריק מלא כמו רזי ברקאי. הוא אגב ניחנח עם קבלות. ג'ו

../images/Emo45.gif

כל הכבוד ג'ו. זכית בסובארו 83' בצבע כסף!
מדובר בלא אחר מאשר: [URL='http://']קובי ברקאַי[/URL]

Joe the wolf

New member
וואלה

ולדעתי הוא לובש את אותו סוודר שבתמונה עד היום. תורם את הסובארו לראשון שיגיד שגם הוא מאזין לרווית שפר - שדרנית 10. ג'ו

רונית 777

New member
תודה!

אני מאזינה לה. אכן שדרנית 10... (שלא לומר - עד 22:00). מתי אתה מעביר לי את הסוברו?

Joe the wolf

New member
רונית 777 יקירתי - טריוויה

רונית 777 הידעת שהשם סובארו לקוח מקבוצת כוכבים בשמים הקרויה בשם זה. אם תביטי מקרוב על סמל של מכונית סובארו, תראי שהוא אכן בצורת קבוצת כוכבים. אז אם את מאזינה לר. שפר - נכון היא כוכבת? המממ? וכשאני קורא בכוכבים אני רואה שביום רביעי הבא אוכל להעביר לך את הסובארו. ג'ו

רונית 777

New member
כל האמת

ג'ו. ממבט זריז על השירשור הזה, נראה שזה רק אתה שמכיר את רוית שפר. האמת היא שגם אני לא ממש מכירה אותה, פשוט רציתי את הסוברו
(נראה לי מתלבש עלי טוב - סוברו מוכספת שנת 83...) אז אולי תספר לנו עליה קצת ונתחיל להאזין גם אנחנו. אגב - מכיר את הסיפור על הבמאי ג'ורג' עובדיה? מספרים שבתחילת שנות השבעים הגיע בכוחות עצמו לפסטיבל קאן בצרפת ו"שימן" את הכרוז שכל רבע שעה יגיד ברמקול: "ג´ורג´ עובדיה, ג´ורג´ עובדיה טלפון". עד לסוף הפסטיבל הוא היה האדם הכי מפורסם שם ובמסיבת סיום הפסטיבל כל מי שהציג עצמו בפניו, תגובתו הייתה: "הממ אז זה אתה ג´ורג´ עובדיה - שמעתי עליך רבות"..

Joe the wolf

New member
רונית 777

רונית חביבתי אני מפסיק בזאת לאלתר עם המניירה הרדיופונית לציין את אהבתי לרווית שפר בסוף כל תגובה. אתה בא לברך ופתאום אתה מגלה שיש מי שמשתמש בזה לאינדיקציות על רייטניג. הו לא!! לא לזה התכוון המשורר. אני חוזר לאהוב אותה בלב בלבד. הסיפור על ג'ורג' עובדיה ממש חמוד. לא הכרתי אותו. תודה רונית 777 יש לך אולי איזה קירבה לבונד (707)? ג'ימס בונד?

לאט לאט נחשוף עוד תמונות...

בכל אופן, אני אעלה עוד כמה תמונות שכאלו בשבוע הקרוב.

למעלה