חידת הצהריים!

איכזבוני בני

היו זמנים באמריקה. היו זמנים אז במשלט ישבני- עפ"H השיר הידוע, אפשרות בלתי מוגבלת- אמריקה, ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות.

MovieMaster

New member
מצטער להגיד לך, אך אין שום קשר בין חידתך...

לשם הסרט הזה. ואם כבר אז "בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות" ולא "באפשרות בלתי מוגבלת". ואגב, דווקא שם הסרט "חיילים היינו" מתלבש הכי טוב על החידה שלך. שכן במשלט ישבנו = "חיילים היינו", שכן מי יושב במשלט, אם לא חיילים? ואם כבר "באפשרות בלתי מוגבלת", הרי שמדובר בסרט בחיילי צבא ארה"ב של אמריקה.

אה, כי לא הצלחת לפתור?

גם אתה הצלחת להבין ש"באפשרות בלתי מוגבלת" זה ארה"ב.
מובן שאני לא אכתוב "בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות", כאילו דה, מאותה סיבה שלא אכתוב "היו זמנים" בתור "היו שעות"
במשלט ישבנו- כל מי שמכיר את השיר מיד יודע ש"היו זמנים אז במשלט ישבנו". זה בסיסי. ממש מוזר לי שבגלל שלא הצלחת לפתור חידה כולך "אין קשר לחידה".
אצלי, למשל, הרבה מהחידות של צבי נראות לא קשורות לכלום ואני לא אומרת מילה, כי אם אני לא מצליחה לפתור חידה זו לא בעייתי. אתה מצליח לפתור אותן מאוד מהר, אחלה. אבל להגיד שהחידה שלי לא קשורה לכלום זה כמעט גרם לי להיות משועשעת.

suspiria1

New member
בדיוק אופליה,מסכימה כי הוא לא הצליח לפתור.../images/Emo13.gif

צריך לדעת להפסיד בכבוד,גם לדובוש הוא בא פעם בטענה כי הוא לא הצליח לפתור תחידה שלו.

MovieMaster

New member
זה ממש לא קשור לזה שלא הצלחתי לפתור...

אף אחד לא הצליח לפתור, לא רק אני.

מי זה אף אחד? אתה וצבי?

לך ולצבי יש כנראה אותו ראש, עובדה שאתם מצליחים לפתור חידות אחד של השני בעוד שאני לא מבינה על מה אתם מדברים.

MovieMaster

New member
ממש לא, יש עוד אנשים בפורום הזה מלבדי ומלבדו

כמו למשל סוספיריה שהגיבה לך כאן למטה... וכמו גלית ועוד... ועובדה שאף אחד לא הצליח להבין למה התכוונה כבוד המשוררת...

למעלה