חידת הלילה "אבא של בנצי השישי"
M MovieMaster New member 4/9/08 #2 עד כמה שזכור לי, לאבא של בנצי קוראים רומק אבל זה לא מסתדר לי עם אף סרט...
M MovieMaster New member 4/9/08 #4 מנשה וורשבסקי ושוב, זה לא מסתדר לי עם אף סרט... מה שכן, בשנות ה90 היתה סדרה ישראלית בשם "חצי המנשה". אך כיוון שהחידות שלך עוסקות בסרטים ולא בסדרות, וגם מכיוון שאין לזה שום קשר ל"השישי", אני מניח שלא לזה התכוונת...
מנשה וורשבסקי ושוב, זה לא מסתדר לי עם אף סרט... מה שכן, בשנות ה90 היתה סדרה ישראלית בשם "חצי המנשה". אך כיוון שהחידות שלך עוסקות בסרטים ולא בסדרות, וגם מכיוון שאין לזה שום קשר ל"השישי", אני מניח שלא לזה התכוונת...
צ צבי דובוש New member 4/9/08 #5 למה הנחת שזה סרט עם מנשה? מה רע בוורשבסקי? דרך אגב, מישהו יודע אם מנשה ורשבסקי נפטר? כי הוא משתתף רק בחמשת הסרטים הראשונים של אסקימו לימון ובסרט השמיני מחליף אותו דן הרדן.
למה הנחת שזה סרט עם מנשה? מה רע בוורשבסקי? דרך אגב, מישהו יודע אם מנשה ורשבסקי נפטר? כי הוא משתתף רק בחמשת הסרטים הראשונים של אסקימו לימון ובסרט השמיני מחליף אותו דן הרדן.
צ צבי דובוש New member 4/9/08 #7 והתקמצנו על הכרטיס טיסה? תסתכל ברשימת השחקנים של אסקימו לימון 8: בלוז לקיץ ותראה שיש שם הרבה ישראלים. איפה הוא היום? מנשה השמיע קולך! ההשערה שלי היא שהוא מפחד מדבורה קידר.
והתקמצנו על הכרטיס טיסה? תסתכל ברשימת השחקנים של אסקימו לימון 8: בלוז לקיץ ותראה שיש שם הרבה ישראלים. איפה הוא היום? מנשה השמיע קולך! ההשערה שלי היא שהוא מפחד מדבורה קידר.
S suspiria1 New member 4/9/08 #8 שחקן תאטרון עסוק המנשה.../images/Emo13.gif לא מזמן ראיתי את דבורה ליד הקאמרי. אני פתאום שומעת קול סמכותי ומוכר מדבר עם ליא קניג. התקרבתי,אופס זאתי אמא של בנצי.
שחקן תאטרון עסוק המנשה.../images/Emo13.gif לא מזמן ראיתי את דבורה ליד הקאמרי. אני פתאום שומעת קול סמכותי ומוכר מדבר עם ליא קניג. התקרבתי,אופס זאתי אמא של בנצי.
M MovieMaster New member 4/9/08 #10 בלשית על עקב גבוה / V.I. Warshawski הV.I זה השישי? יפה מתוחכם. אחלה חידה מאתגרת הבאת הפעם.