חידת היום 53 יום ראשון שמח לכולם! אם נולדתי למייסי ות'ורן מה הקשר המשפחתי שלי לאייבי?
O ohadcarrington New member 11/10/15 #1 חידת היום 53 יום ראשון שמח לכולם ! אם נולדתי למייסי ות'ורן מה הקשר המשפחתי שלי לאייבי?
Shiri from the block Active member 11/10/15 #1 המממממ בעיקרון זה אמור להיות די פשוט... אבא של ת'ורן זה אריק, שאח שלו זה ג'ון, אבא של אייבי. אז הילד של מייסי ות'ורן יהיה הבן דוד של אייבי... או משהו כזה..   או שיש משהו אחר שלא חשבתי עליו....
המממממ בעיקרון זה אמור להיות די פשוט... אבא של ת'ורן זה אריק, שאח שלו זה ג'ון, אבא של אייבי. אז הילד של מייסי ות'ורן יהיה הבן דוד של אייבי... או משהו כזה..   או שיש משהו אחר שלא חשבתי עליו....
O ohadcarrington New member 11/10/15 #2 נכון! רציתי לשים את רידג' בהתחלה ואז לסבך את זה שהוא בכלל לא הבן של אריק אבל אמרתי שזה מסוכן מידיי   הנה תרשים שמסביר את היחסים שהכנתי בשיעור הנדסת המחשב (סלחו לי מראש על הכתב אין לנו שולחנות במעבדה ):  
נכון! רציתי לשים את רידג' בהתחלה ואז לסבך את זה שהוא בכלל לא הבן של אריק אבל אמרתי שזה מסוכן מידיי   הנה תרשים שמסביר את היחסים שהכנתי בשיעור הנדסת המחשב (סלחו לי מראש על הכתב אין לנו שולחנות במעבדה ):