חידת גשש:

Houndour

New member
חידת גשש:

1) איך מזהים את כרמית גיא? 2) מה נערך בחבל תענך? 3) מי לא יכול לקרוא עיתון בשקט ומדוע? 4) מהו המקום שבו דיבור עם אשתך מסגיר אותך? 5) מנה חמישה ערכונים עם אלמנטים צבאיים 6) מה יודעים פתאום התינוקות? 7) מי הראשון? 8) ממה עושים חמוצים (לפי הטעם)? 9) איזה משפט מאפיין את מערכוני פיקסל´ה וציגל´ה? 10) מהי הדרך המהירה ביותר לביטול חתונות? 11) מה זה ´אוגי דוגי´? 12) מי זה שלום? 13) מי ביקש שיחרור רררררררר? 14) למי המדינה חייבת דולרים ומדוע? 15) מי בידרן את מי? 16) מה זה מִנהַר?

shellyland

New member
כמה תשובות

5) שיח טבחים, פגז קומפוט, המכונית המגוייסת ואני לא זוכרת עוד (גבעת חלפון נחשב?) 6) ללכת 10) טיל קרקע - ביטול חתונה 16) מינהרה קטנה

danistar

New member
חלק מהתשובות ..

1. לפי הרווח הין השיניים 3. האבא של הילד היצירתי .. כי הילד כל הזמן מפריע לו 5. כלא 6 , המכונית המגויסת , פגז קומפוט , חתונת הדמים ( טילי טומהוק , סקאדים ושאר ירקות ) , שיח טבחים , הקרב על הסופרמרקט .. 6. ללכת , שיר מקסים של נעמי שמר 7. מי שנמצא בין שלושת הראשונים .. 9. בחייך פיקלסה בוא נעזוב את זה .. מה אנחנו צריכים את זה 10 טיל קרקע ביטול חתונה - פגז קומפוט 12. הרסר מכלא 4 .. קיבל העברה לתל השומר 13. פסח הטבח מ "שיח טבחיים" חופשי , חלקי , מידיי , שחרוררררררר 14. לנאשם מבית המשפט לשלום ולהתראות וזה כי אחרי כל ההקלות ( תומך בהורים , יתום , גיס פרסי , אחותו אחות רחמניה , העלה והוריד מעפילים וכמובן אוהב את המדינה כמו משוגע ) 16 . מנהרה קטנה ..

Houndour

New member
חחח

טעית ב-7

danistar

New member
הראשון שירד מתחת למים ??

לשוכנה החדשה של טבריה מתחת למים ??

Houndour

New member
תשובון

1) רואים לפי הרווח בין האוזניים. (כלא 6) 2) בחבל תענך, ערכו חידון תנ"ך. (יומן החדשות) 3) נינו, אביו של הילד היצירתי יוני כי הוא מתופף ועושה רעש. (ילד יצירתי) 4) המסלול הירוק במכס. (החוזרים מחו"ל) 5) כלא 6, פגז קומוט, המשמר האזרחי, שיח טבחים, המכונית המגוייסת, מר ערב (מתוך הכה את המומחה) ועוד ועוד. 6) ללכת. (יש לי יום יום חג) 7) פנחס ווסרמן (-מי אתה אדוני? -אני הראשון!!!)
. (נמר בגבעתיים) 8) משאריות של סקאד. (חתונת הדמים) 9) אחד מהם שלא הוזכר: "תפתח את העיינים שלך, תראה איפה אתה חי!". 10) טיל קרקע-ביטול חתונה. (פגז קומפוט) 11) מכשיר קשר – ווקי טוקי
. (שיח טבחים) 12) הרס"ר מכלא 4. (כלא 6) 13) פסח הטבח. (שיח טבחים) 14) אין לי מה להוסיף לתשובתו המדויקת של דניסטאר
. 15) אאױ את בנו יוני – הילד היצירתי(אני לעבוד? בדרנת אותי). (ילד יצירתי) 16) מנהרה קטנה. רחוב בעומק של מנהר בו ימוקם הבנק. (חסכו ואמצו)

למעלה