חידת בוקר

tofit

New member
נכון, איך ידעת

השיחה הזו , כרגיל, מדרדרת לתהומות הנשייה אבל יש לי תאוריה חדשה, אולי אנחנו לא מזיעות, כי בדר"כ אתם עובדים יותר קשה... והמבין בעת ההיא ידום

tofit

New member
תאמין לי, אתה לא מכיר אותו באמת

הבנאדם הוא פולניה מדופלמת. בכלל כל הגברים כאן בפורום מפונקים, צמאים ליחס, מרגישים מנודים כל הזמן, עובדים לנו (בנות הפורום) על המצפון, ריגשי. יאללה תחזרו למכנסיים, החצאית הזו לא בשבילכם מוגש מטעם המועצה לשיויון זכויות הגבר בפורומים של תפוז

dj80s

New member
טופית, מה ניה?!

מה זאת הביקורתיות החבויה שלך על גברברי הפורום (ועלי במיוחד, אבל זה כבר ממזמן)? זה משהו שהיה רדום עד עכשיו ופתאום מתפרץ? מה, זהו, טסים לחו"ל לשנתיים אז אפשר לסגור חשבונות? לא יפה.

tofit

New member
הכל מתוך אהבה

אבל באמת הגזמתם כאן. לקחתם לנו את התפקיד שלנו, אנחנו טובות בצומי, ריגשי, "בוא נדבר על זה" אתה לא אוהב אותי יותר", אף אחד לא מתייחס לשיר שלי, ועוד פנינים פתאום אתם באים, עם כל הגבריות המתפרצת שלכם, ורוצים גם יחס. מה פתאום? זה התפקיד שלנו.

greenzg

New member
וואוו חבר'ה כאן זה לא

פורום "על בנים ועל בנות".... תענו כבר על החידה כי יש לי חדשה בקנה

greenzg

New member
תודה רבה לך ../images/Emo45.gif

אכן זאת להקת ארץ גדולה יותר פרטים עליה ועל סטיוארט אדמסון המנוח תוכלו לקבל בלינק המצורף

greenzg

New member
זהו שלא

היו ללהקה כמה להיטים אבל זאת לא בסדר גודל של U2 הקושי הוא בתצלום של הלהקה בתקופה יותר מאוחרת שלהם אם כבר התייאשתם (נראה לי שכולם בכלל ישנים) אצרף תמונה יותר מוכרת

turrican

New member
היי לכם ../images/Emo4.gif

איזה צחוקים.. אני מנסה לשלוח הודעות מהבוקר אבל המחשב עושה לי בעיות לייתר דיוק נתקע כל 5 דקות.נראה לי שאקח אותו למעבדה או משהו כזה.. שיהיה לכם אחלה חג שמח

למעלה