חידת בוקר

greenzg

New member
חידת בוקר ../images/Emo185.gif

בוקר טוב לכולם איך אני מאושר לקום בבוקר ולראות איך תפסנו את בכירי הפורום עם המכנסיים למטה.... לא ציפיתי שתוכלו בקלות לזהות את פרצופי וואנג צ'אנג אבל להגיד שמעולם לא שמעתם עליהם ועל EVERYBOBY HAVE FUN TONIGHT - זאת פדיחה ! טוב עכשיו לחידה יותר קלה - מי הלהקה שבתמונה - אני בטוח שהיא יותר מוכרת נתחיל בתמונה פחות מוכרת שלהם - תתאמצו.........

tofit

New member
זאת גם להקת שיר אחד

שאף אחד לא שמע עליה חוץ מכמה זומבים, שמשום מה מרוכזים כולם בפורום הזה?

dj80s

New member
זומבית אחותך ../images/Emo156.gif

(ותמסרי לה ד"ש
) לא לשמוע על וואנג צ'אנג זאת פאדיחה של הלייף, זה לא להיות זומבי. והאמת שאין לי מושג מי זאת הלהקה בתמונה החדשה, ככה שאני משאיר את הבמה לזומבים האחרים.

tofit

New member
הפעם אתה צודק

לפעמים היא באמת זומבית... אבל היא מבינה לא מעט באייטיז, למרות גילה הפצפוני... ואם אתה לא מכיר את הלהקה, אבדה תקוותינו. גריני, שים תמונה אחרת, בבקשה.

greenzg

New member
בהתייעצות של חברי המערכת הוחלט

לא לשחרר תמונה נוספת כרגע - כי זה קל מידי אלא לתת כמה נקודות ציון: 1- אחד מחברי הלהקה נפטר לא מזמן 2 - להקה אירופאית 3- השתתפו ב LIVE AID 4- בשנות התשעים זכו "לחמם" את הרולינג סטונס

tofit

New member
ואני דורשת לדעת כאן ועכשיו

מי החברים במערכת המפוקפקת הזו ואיך יתכן שאני לא חברה של כבוד... :) תיכף ננסה שוב לבדוק את התמונה הזו שלך

greenzg

New member
אני כה גדול שאני נחשב למערכת...

אגב רציתי לשאול מתי את טסה, מתי ואם חוזרת ומה את קונה לי?

tofit

New member
אז ככה

אני טסה ביום חמישי חוזרת במהלך מאי, ליומיים, וטסה שוב חוזרת כנראה אחרי כשנתיים, אבל מוקדם מידי לדעת ומביאה לך, אמממממ, כלום?!

dj80s

New member
טוב, אז זה מצמצם קצת את האפשרויות

אם הם הופיעו בלייב אייד אז הם בטח רשומים כאן (ועדיין אין לי מושג מיהם) (ופה זה האתר הרשמי של הלייב אייד)

tofit

New member
אתה בטוח שזו כל הרשימה?

עברתי אחד אחד, וזה לא נראה לי אף אחד מהם לפי התמונה זו להקה עם 4 איש, ואין ברשימה המון להקות כאלה, ועדיין אף להקה לא נראית לי זו שבתמונה.

greenzg

New member
סחתיין על התחקיר

יפה שיש לליב אייד אתר - אבל בחיפוש שלי הלהקה אכן לא רשומה למרות שובהיסטוריה שלהם רשום שהם הופיעו. אני חושב שהעובדה שחבר הלהקה נמצא מת בשנת 2001 כשהוא בן43 בלבד - יותר עוזרת

dj80s

New member
נו באמת...

אתה יודע כמה חברי להקה נמצאו מתים בשנת 2001 כשהם בני 43 בלבד?
אבל האמת? כשאני חושב על זה נראה לי שאני יודע את התשובה לפי הרמז הזה. להגיד או שנמתח את זה עוד קצת?

tofit

New member
איזה תחקיר עשית בדיוק??

אי אפשר לסמוך עלייך.. אז אולי תגלה לנו, אם אתה יודע

dj80s

New member
הלכתי וחיפשתי את האתר של הלייב אייד

וחוצמזה, אם זאת הלהקה שאני חושב שזאת - אם היית קצת מתייחסת להודעות שלי בשבוע שעבר, שאז הייתי מנודה - היית יודעת גם את. כתבתי עליהם באחת מההודעות שלי ואפילו הזכרתי את המתאבד הסדרתי. אבל לא, אתם לא התייחסתם אלי אז, אז עכשיו תשלמו על זה. לא רוצה לגלות. מה תעשו לי?

tofit

New member
חכה חכה מה אני אעשה לך

תתחיל לפחד מ ע כשיו רגע, תיכף נבדוק ת'הודעות המנודות שלך

greenzg

New member
למדתי קצת פסיכולוגיה

ואני מבין שהבנאדם רוצה טיפת יחס אז כולם ביחד : "אנחנו אוהבים אותך DJ" ורגע של רצינות - אתה חושב שאתה יודע - תגיד!!!

למעלה