חידת בוקר קטנה -

Guy K

New member
חידת בוקר קטנה -

שאולי תהפוך למנהג אם יהיה לה רייטינג טוב
אתם יודעים שצחום העיסוק של הפורסטרים הוא עיצוב - ובשנת קיומה הראשונה של הסדרה היא קיבלה שלל פרסי אמי על עיצובים שונים ומשונים. השאלה היא, מבין כל הפרסים הרשומים למטה - איזה אמי הסדרה לא קיבלה? (אגב - לא חייבים לדעת - אפשר לנחש) גרפיקה ועיצוב הפתיח (לוגו ומוסיקת פתיחה) עיצוב כללי (אביזרים, תלבושות, המראה של הסדרה בגדול) תלבושות סטים ותפאורות התשובה? מחר בבוקר!

eranmc

New member
בוקר טוב - תכין קפה - תודה!

שיטת הפסול: גרפיקה ועיצוב הפתיח (לוגו ומוסיקת פתיחה) אממ יש דווקא לוגו יפה
עיצוב כללי (אביזרים, תלבושות, המראה של הסדרה בגדול) זה לא מה שכתוב למטה?
תלבושות אממ זה לא מה שכתב למעלה?
סטים ותפאורות אנערף

SupeRonit

New member
בוקר טוב לכולם,אפילו שכבר כמעט 11

( כל אחד והבוקר שלו ) .... הניחוש שלי : גרפיקה ועיצוב הפתיח (לוגו ומוסיקת פתיחה) הצדקתי ??? לחכות יום שלם,עד התוצאות (ועוד ביום שבת אני קמה בצהריים)
!?!?!?!?

בוקר טוב, אין לי בדיחה, אז תכין גם

הם חייבים לקבל על עיצוב פתיח, יש להם פתיח מעולה שנראה לי שהוא די חידש כשהיא יצאה. העיצוב הכללי הוא גם סביר, יש סיכוי שלא אבל אני לא אהמר על זה. בקשר לתלבושות אני מאמין שיכול להיות שאתה מכשיל אותנו, אבל בכל מקרה אני אלך על זה שזה לא. לכן נשארנו עם סטים ותפאורות, שזו לדעתי התשובה הנכונה...

SupeRonit

New member
סייד נודד-תסלח לי על החוסר הבנה

אבל לא הבנתי את הכותרת שלך....... התואיל
להסביר לי אותה?

SupeRonit

New member
סתם לצומת ליבכם-שמתם ../images/Emo23.gif

שאנחנו פורום ממש פעיל......?

האמת זה הפתיע גם אותי

לא פשוט גם את וגם מי שהיה לפניך כתבו בוקר טוב, תכין לי קפה משהו כזה... ולי לא היה בדיחה פשוט... חחח

SupeRonit

New member
איזה מצחיק אתה

(התכוונתי לסייד נודד,למקרה שזה לא ברור)

אה...

סתם עלה לי בראש כשחשבתי על כינוי לפורום, או כמו שאומרת אניטה: "גם מגניב, גם מקורי (אני לא בטוח שלהיות סייד זה כל כך סמכותי)

למעלה