חידת בוקר קטנה #2

Guy K

New member
חידת בוקר קטנה #2

אז בהחלט היתה היענות והנה אנחנו יוצאים לחידת בוקר שנייה: איזה שחקן הכניס להריון שחקנית אחרת מהסדרה - ואח"כ טען שזה לא היה הוא בכלל ודרש בדיקת אבהות? תוצאות החידה הקודמת - אירוני אמנם, אבל היפים קיבלו פרסי אמי טכניים על כל הסעיפים שנכתבו - חוץ מהתלבושות! קצת מצחיק, בהתחשב בעובדה שמדובר על סדרה שעוסקת בעיצוב אופנה
ערן MC - היית היחיד שניחש - ברכות מצוות והנהלת הפורום
אגב - שנעשה מזה מסורת - עם ניקוד מצטבר וכוליי?

SupeRonit

New member
לפי דעתי

ניקוד מצטבר זה סבבה והכל כל עוד זה לא יהפוך להיות תחרותי מדיי (זה יוציא מזה את כל הטעם)...חוץ מזה:מי יהיה אחראי על ספירת הנקודות??גיא-אתה בטוח שיש לך כוח ורצון לעוד אחראיות שכזאת??? אבל עניין החידות,בכללי,מקובל בהחלט...בקשר לתחרות-אני רק קול קטן אחד וצף..אני לא יודעת מה שאר חברי הפורום חושבים על זה

SupeRonit

New member
התשובה שלי

השחקן של סי-ג'י (וסליחה שאני לא יודעת איך קוראים לו) הכניס את דרלה להריון-שיי הריסון (נראה לי שככה קוראים לה)... האם צדקתי???

התשובה בפנים, מי שרוצה להמשיך לנחש

שלא יקרא... שון קיינן - דיקן (השחקנית ששיחקה את כרמן ב"יפים", והוא אכן היה האבא).

Katherine

New member
זה קל...

שון קנאן הכניס את.. וואי שכחתי את השם האמיתי שלה, בסדרה היא הייתה כרמן. ולדעתי בסוף התגלה שהוא גם האבא

SupeRonit

New member
הבהרה קטנה

גם פאנטית וגם פטאלית אלו מילים גבוהות מדיי (אפילו לטעמי ואני כתבתי אותם)-איך הגעתי למסקנה הזו??? כי אחרי שהשתמשתי בהם, רצתי לשאול את אימי ואחי, אם השימוש בהם היה נכון ובמקום-פאנטית
,פטאלית
....לכן החלטתי לכתוב בשפה יותר פשוטה (ונורמלית,ולא פלצנית)-לפיכך ובהתאם לזאת בסך הכל התכוונתי לכך,שהטעות שלי פשוט הייתה מביישת-לכן גם גורלית....ועל זה רק אפשר לומר א-ו-פ-ס-חרם על הפאדיחות..... ובחיים לא הייתי מנחשת את התשובה הנכונה-אפילו לא ידעתי אותה ועליה..

SupeRonit

New member
כעבור 25 שנה-הסיפור של הופ לפניכם:

הופ המתוקה..שבטח תגדל להכיר את מרתה בתור אמא שלה ולא את זאת הביולוגית,שבטח בתור נערה תוכל להגיד עליה : ברוק,ברוק? השם הזה מוכר לי,,מי זאת?? אה.כן זאת האישה שילדה אותי בביקתה מרוחקת ומאז ראתה אותי רק שלוש פעמים בשנה-ביום הולדת שלי ומתי שהיינו צריכים לשחק אותה משפחה מאושרת,אה,כן וגם שהיא הייתה צריכה לשחק אותה אמא אחראית ומסורה (לא משנה שהפעם הבאה שראיתי אותה לאחר מכן,הייתה,שסיימתי תיכון, והיא באה להודיע לי שהיא רשמה אותי לגן ילדים..) אחותי הגדול ברידג' (אני קוראת לה ככה כי היא נהייתה מכורה להימורים,לאחר שנמאס לה לשחק את האמא תרזה-הצדיקה-הטהורה-הבתולית) סיפרה לי שגם אצלה זה היה ככה ואני מפחדת-תראו מה יצא ממנה ......לעומתה אחי הגדול ריק יצא אחלה גבר,כי אמא שכרה לו את שילה כמטפלת וזה נתן לו אות פתיחה לחיים נורמלים-הוא ודיקן (האבא הביולוגי שלי) נהיו זוג-במקום להילחם אחד בשני-הם החליטו לגדל אותי ואת אריק די (שילוב של אריק הקטן עם ליטל די),בהרמוניה ובסוף הם נהיו זוג.... אריק די,אם אתם שואלים את עצמכם,ברח לחיות עם אמא (אמבר) שלו-מסכן-איזו בחירה קשה הייתה לו:אמא בלתי שפייה בעליל או זוג הורים (דיקן וריק) משוגעים בפוטנציאל-הוא עשה את ההחלטה שלו-עדיף משוגעת אחת משניים בפוטנציאל... אבל ללא ספק הכי טראגי הוא מה שקרה לשלושת אחיי החורגים:פיבי,סטפי,ותומאס-אחרי שהם התרגלו לאמא כמו טיילור-מאמא שניתחה אותם (פסיכולוגית!!) שלוש פעמים ביום לאמא (ברוק) שרואה אותם שלוש פעמים בשנה-ללא ספק הדבר הרג אותם-תומאס התחתן עם ברידג' (הוא היה זקוק לדמות אם בחייו ובסוף הוא התחתן איתה) ושניהם ביחד אימצו את התאומות...ומי יצא הכי נורמלי?:בן דודי (החורג) היקר זנדה,כי ההורים שלו היו חכמים מספיק בשביל להרחיק אותו מהאישה שאחראית לכל הקטסטרופה הזאת---MOTHER DEAR (ברוק). ואני, אם אתם שואלים את עצמכם:אני ברחתי להינשא לתאד (TAD) הבן של ת'ורן ודרלה (ושימו לב לאותיות של שמו:גם באנגלית וגם בעברית השם יוצר את הצירוף-ת'ורן ו דרלה,THOREN AND DARLA (ותסלחו לי אם האיות באנגלית לא נכון-התגיירנו,ומאז שכחתי את האנגלית שלי-מישהו פה יודע אידיש??) כסף לפסיכולוג ניתן לשלוח לשגרירות ארצות-הברית בישראל (אני כבר אאסוף את הכסף-איפה טיילור המנוחה שצריכים אותה????) ובדמעות רבות אני משתפת אותכם בתמונה היחידה שנותרה לי עם אבא,מאותם ימים שהעתיד נראה ורוד (כמו הפרחים על שמלתי)-אמי ואבי החורג שעומדים ברקע נהרגו יום לאחר שסבתא סטפני קיבלה את אמא לחיק המשפחה..סבא אריק אמר לי על זה,זוהי "אירוניה" וסבא מאסימו רק עמד בצד ונהם ונהם ונהם,עד שג'יקי באה והשתיקה אותו (ואל תתנו למראה הקשוח שלו להטעות אותכם-היא זאת ש"לובשת את המכנסיים בבית") ..........

SupeRonit

New member
מספר הבהרות ותיקונים

1.בקשר לגיסתי אמבר התכוונתי לכתוב: שפויה,ולא שפייה 2.מספר מקורבים ביקשו ממני להסביר את עניין שמו של תוד (בטעות כתבתי תאד),ואני כמו בת טובה (ניצנים של טליוריזם) הסכמתי: א)תוד-ראשי תיבות של ת'ורן ו דרלה ב)TAD-ראשי תיבות של Thoren And Darla

לינה18

New member
אחלה סיפור-רונית!../images/Emo127.gif

אני מתכוונת לסיפור של הופ כמובן.

SupeRonit

New member
מספר שאלות ל Katherine

1.שכתבת "אהבתי" -התכוונת לסיפור שכתבתי או למשהו אחר (אם התכוונת לסיפור,אז
(השקעתי הרבה מחשבה בכתיבתו) 2.שכתבת "לא נורא, סולחים"-למה התכוונת????

Katherine

New member
סורי על הבלאגן

התכוונתי לסיפור, ממש נהנתי לקרוא אותו, חמוד ביותר ועם ה"סולחים" התכוונתי לזה שכתבת למעלה בתשובה לשאלה של גיא, על הטעות שלך...

eranmc

New member
ישששש כמה נקודות יש לי?

תפנה להנהלה (יניר) תבקש מהם פרסים על המשחק הזה - זה עושה אחלה פירסום.

למעלה