חידת "איפה-זה" מי מזהה? איפה והיכן?
ת ת ל פ י ו ת New member 26/2/12 #3 כדאי להקטין את התמונה - ככה לא נוח לצפות בה. לעצם העניין: אני בטוח שדרכתי שם עשרות פעמים - אבל אני לא מצליח לשים את האצבע על המקום המדוייק...
כדאי להקטין את התמונה - ככה לא נוח לצפות בה. לעצם העניין: אני בטוח שדרכתי שם עשרות פעמים - אבל אני לא מצליח לשים את האצבע על המקום המדוייק...
ר רחוב האגס 1 New member 26/2/12 #4 אני מקווה שאפשר להקטין כי זה צילום מפלאפון וגם אני בטוח שזה אזור שאתה מיטיב להכיר... (אולי זה רמז )
ת ת ל פ י ו ת New member 27/2/12 #10 עצה: לי יש תכנות מקצועיות - אבל לשימוש רגיל אין לך צורך בהן. יש הרבה תכנות חינמיות ואפילו שירות אונליין. חפש "הקטנת תמונה" בגוגל - ותגלה עולם מלא...
עצה: לי יש תכנות מקצועיות - אבל לשימוש רגיל אין לך צורך בהן. יש הרבה תכנות חינמיות ואפילו שירות אונליין. חפש "הקטנת תמונה" בגוגל - ותגלה עולם מלא...
G giba70 New member 27/2/12 #11 ולי יש עצה נוספת נסו זאת: כשהתמונה המוגדלת נפתחת, תלחצו עליה עם העכבר, תחזיקו אותו לחוץ ותגררו את הסמן (כרגע הוא הופך לסמל שדומה ל"אין כניסה") למעלה עד למסגרת הכחולה של החלון. ואם עשיתם את זה טוב התמונה כבר תיקטן לגודל שמתאים לחלון.
ולי יש עצה נוספת נסו זאת: כשהתמונה המוגדלת נפתחת, תלחצו עליה עם העכבר, תחזיקו אותו לחוץ ותגררו את הסמן (כרגע הוא הופך לסמל שדומה ל"אין כניסה") למעלה עד למסגרת הכחולה של החלון. ואם עשיתם את זה טוב התמונה כבר תיקטן לגודל שמתאים לחלון.
A amit1270 New member 1/3/12 #19 אפשר לשנות גודל עם ה"צייר" של וינדואוז זאת תוכנת עריכת התמונות הכי בסיסית והיא חלק מהחבילה של "חלונות" בכל גרסה.
אפשר לשנות גודל עם ה"צייר" של וינדואוז זאת תוכנת עריכת התמונות הכי בסיסית והיא חלק מהחבילה של "חלונות" בכל גרסה.
ר רחוב האגס 1 New member 27/2/12 #17 אכן זה בטיילת, על הגבול עם רחוב לופו (מה שנקרא "צפון תלפיות") ובמאת שחשבתי שזה יהיה קל