חידות שמיניה-

חידות שמיניה-

והפעם דברים הקשורים לשמות השחקנים: אבי- באיזו תכנית ישנה שחקנית ששם דמותה ושמה האמיתי הם אותו דבר ומי השחקנית? מיכאל- מיכאל הוא שם מלאך מהם שמות המלאכים הנוספים? דני- איזו דמות מצוירת נושאת את אותו השם? ידידיה- לאיזה מלך קראו בשם זה? שירה- מה הקשר בין השם לדמות? עדי- למי יש שיר שמים כחולים? דון- מאיזו שפה מגיעה המילה דון ומה פירושה?

Rioter

New member
המפ

אלונה טל גבריאל כמדומני, ואני לא זוכרת עוד דני שובבני בספר שנקרא "ידידיה מלך ישראל" אני חושבת וואטדהפאק? אין לי מושג לא יודעת

כמה תגובות:

בקשר לאלונה , לא אליה התכוונתי אבל גם זה נכון. בקשר למלאכים יש עוד 2 דני שובבני זו אכן הדמות. בקשר לידידיה התכוונתי למלך מהתנ"ך בקשר לעדי- זו שיר עברי

KiShKooSh

New member
מוסיפה לשיריו../images/Emo9.gifמוטי

שירה זה בעצם השיר שלה, ושיר זהו דבר שבא מעולם המוזיקה שהוא העולם של מיקה ושמיים כחולים זה של מלי לוי ושמעון גרשון לא? (ואל תשאלו אותי איך אני יודעת
)

KiShKooSh

New member
רגע רגע...

עם ידידיה זה שלמה? אז מי זה משה? רואי? (מיכל תבין את ההומור המעוות שלי)

תשובות!

והפעם דברים הקשורים לשמות השחקנים: אבי- באיזו תכנית ישנה שחקנית ששם דמותה ושמה האמיתי הם אותו דבר ומי השחקנית?פלוריסיינטה-פלורנסיה ברטוטי מיכאל- מיכאל הוא שם מלאך מהם שמות המלאכים הנוספים?אין לי מושג..
דני- איזו דמות מצוירת נושאת את אותו השם?לא יודעת.. ידידיה- לאיזה מלך קראו בשם זה?דוד? שירה- מה הקשר בין השם לדמות?שלמיקה יש יכולת מוזיקלית שקוללת גם "שירה" עדי- למי יש שיר שמים כחולים?מלי לוי ולבעל שלה.. דון- מאיזו שפה מגיעה המילה דון ומה פירושה?אנגלית-שחר
ליהילי חסרה שאלה על מישהי!!! מה שכחת אותה???!! איך אפשר לשכוח אותה??

בכריתוש

New member
הילה..

ואיזה מצחיק זה.. לאבא שלה קוראים לי-הו.. ועכשיו זה יוצר הילי ולי-הו.. חחח..

למעלה