חידות חדשות

starman

New member
חידות חדשות

בגלל שענו על החידות שלי אז יש לי עוד חידות . 1)ליסה ומארג נאלצו גם הן לכתוב על הלוח, מה כל אחת רשמה (ליסה קיבלה יותר מפעם אחת) ? 2)מי הם שני התלמידים הדתיים שהוריהם אסרו עליהם לצפות בסרטון בכיתה ? 3)מי הם זוג החתול והעכבר שהחליפו את איצי וסקראצי כשהם עברו לתוכנית של גאבו ? 4)מי מלבד מו עבר ניתוח פנים ? חידה די קשה אחרונה : הדמות של מגי מבוססת על פי שני תינוקות מפורסמים , מי הם ? starman

אנסה לספק כמה תשובות.....

אני חדש פה אגב.. אז שלום לכולם 1) לגבי מארג' היא כתבה על הלוח "אנסה לגדל בן יותר טוב" בפרק שהומר אוסר עליו לראות את הסרט של איצ'י וסקראצ'י (אני לא מתמצא בשמות של פרקים באנגלית) 3) העכבר והחתול הם worker and perecite שהגיעו ממזרח אירופה שאיצ'י וסקראצ'י עברו לתוכנית של גאבו 4) לני

sideshow

New member
לגבי השאלה השניה.

השמות של התלמידם הדתיים הם יחזקאל וישמעאל

starman

New member
יפה מאוד לאלו שפתרו אבל החידה הקשה

לא יודעים ? נ.ב ברוך הבא אינדיבידואל 1

superinbar

New member
יופי של חידות!../images/Emo13.gif

ועכשיו באו ונראה אם תדעו לענות על זה... בשני פרקים מן הסידרה היו שני אנשים שהלכו לבית משוגעים... נחשו מי הם! אני יספר לכם את נתשובה אחרי זה.

shlomov2001

New member
נד פלנדרז, הומר והבמאי

1. נד פלנדרז, כשהשתגע כשהבית שלו התמוטט מהההוריקן. 2. הומר, כשלבש חולצה ורודה לעבודה. 3. הבמאי שמארג' אירחה כשאירגנה פסטיבל סרטים בספרינגפילד, זה מ-The Critic, מופיע באותו פרק שפלנדרז מתאשפז.

superinbar

New member
נכון מאוד!!!

ועכשיו נזכרתי שגם מארג' השתגעה כשבטי (או איך שלא קוראים לה....) ניסתה להיות טובה יותר ממארג'... (לפחות כך מארג' חשבה...) וכל הכבוד, צדקתם!!!

superinbar

New member
אה ואלה! ../images/Emo8.gif

כן, שכחתי שקוראים לה בקי! ובדרך אגב זה מתחיל ממש להפחיד אותי, sideshow זה נראה כאילו כתבת את הסידרה, אתה יודע עליהם הכל! אבל הנה חידה שאף אחד לא יצליח לפתור- על מה מבוססת הסידרה משפחת סימפסון?- והכוונה היא לא על אילו אנשים, אלא בתוך התוכנית, על מה היא מבוססת? אם תצליחו לפתור את זה אז יש לי עוד חידה...

sideshow

New member
את מתכוונת אולי...

לעובדה שהסימפסונים התחילו כמערכונים קצרים ב"מופע של טרייסי אולמן" ב1987? אם לא, אז יכול להיות שלא הבנתי נכון את השאלה

superinbar

New member
אני לא בטוחה באיזה מופע זה היה...;-

יכול להיות שאתה צודק כי התשובה שאני התכוונתי אליה הייתה שהתחילו לצלם אותם כתור משפחה (חייהם הפרטיים) ומכיוון שהם החלו לשקוע בבוץ משום שמארג' התחילה להמר וכל אחד מהמשפחה בזבז את הכסף בצורה שונה אז הם נאלצו לסכור עובדים, ובכך בעצם ויגם- השוטר, קראסטי- הליצן וכל האנשים הצטרפו לסידרה... ואני לא בטוחה אם זה היה במופע של טרייסי אולמן, אך עם כל זאת התשובה שלך נשמעת יותר אמינה ופחות מבלבלת, ולכן נראה ששוב צדקת! והנה חידה קטנה וקלה: מי הוא האויב של מגי סימפסון התינוקת? אני בטוחה שאת זה תצליחו לפתור...

sideshow

New member
ההסבר שלך גם נכון

לפחות לפי הרקע שהמציאו להם בפרק "מאחורי הצחוק" בעונה 11. אני התייחסתי לפרק אחר, שהיה מוקדם יותר. וכן לאירועים שקדמו לסדרה. ולשאלתך השנייה- האויב שלה הוא התינוק החד-גבה (שמו ג'רלד). למען האמת שאלה זו קצת ממוחזרת אצלנו, ונשאלה כבר מספר פעמים (ככל הנראה לפני שהצטרפת לפורום). אבל זה לא משנה.

superinbar

New member
../images/Emo13.gif עוד חידה...

מדוע בארני נהיה שיקור??? (מחור לבירה...) זה די קל! אני חייבת למצוא חידות קשות יותר!!!

starman

New member
הפתרון לחידה הקשה היא

שתי התינוקות שמגי מבוססת עליהם הם פאבלס הבת של פלינטסטונס וגם סוויפטי הבן המאומץ של פופאי.

superinbar

New member
איך??? ../images/Emo2.gif

איך אתה יודע את כל זה??? ועוד לחשוב שחשבתי שאני יודעת עליהם הכל! טוב, תמיד אפשר ללמוד מאחרים!

למעלה