חידות התחכמויות

חידות התחכמויות

1. הוסיפו את הסיפרה 2 ל 191 ותקבלו תשובה של פחות מ 20. 2. איך אני יכול לפרוש את ידי לרווחה, כשבכל יד יש לי מטבע, ומבלי לקרב את ידי זו לזו לגרום לכך שהמטבעות ייאספו לאחת הידים ? 3. איך לשרטט מעגל סביב אדם העומד במרכז החדר, כך שהוא לא יוכל לקפוץ מתוכו, אף שרגליו לגמרי חופשיות. 4. אם חמש פעמים ארבע הם שלושים ושלוש, מה יהיה רבע מעשרים ?

אמממ... ../images/Emo57.gif

19.12? 2. להפיל אותן ואז לאסוף אותן? לפרוש אותן אחת ליד השניה? לפרוש אותן לאותו כיוון? 3. הוא לא יוכל לקפוץ מתוכו אבל הוא יוכל ללכת מתוכו....? או שהבן אדם מת
ואז באמת צריך לשרטט סביבו מעגל ;^^ 4. או רבע: 1/4, או חמש....

../images/Emo24.gif קודם כל ברוכה הבאה

לפורום שלנו , אני מקווה לראות אותך פה בקביעות , את מוזמנת גם לפרסם חידות משלך .. ובעניין התשובות שנתת אני עדיין לא רושם עם הם נכונות או לא , כדי שעוד אנשים ינסו .. ושוב ברוכה הבאה ...
ואגב , אל תשכחי להרשם כחברה פעילה בפורום החידות ( למעלה יש קישור ... )

תשובה ל2 ואולי ל3

3. אפשר פשוט לשרטט מעגל מעגל ממש גדול... פשוט בשאלה לא כתוב שהמעגל כם צריך להיות בחדר.. זאת ואחד התחכמות, אבל אמרת שאלה חידות התחכמות
2. כל מה שצריך זה לפרוש את הידיים לרוחה כשאחת למעלה ואחת למטה ואז תעזוב את המטבע ביד העליונה...

אהההההההה וגם תשובה ל-1 ../images/Emo3.gif

19, 2, 1 nineteen, two, one או בהתחכמות: nineteen to one כלומר 19:1 דהיינו 19 (>20) לא יצא לי הסבר טוב
אבל נראה לי שזה מספיק ברור

swirrrly

New member
אמממ... ../images/Emo118.gif

2- לשלוח את הידיים לצדדים בצורת T, להתעקם ימינה או שמאלה ולתת למטבע להתגלגל מיד ליד, דרך הזרוע, כתף, עורף, כתף, זרוע.....

swirrrly

New member
../images/Emo62.gif תשובה ל-4: ../images/Emo118.gif

לשרטט את המעגל על התקרה..

galitay

New member
3,4

3. החדר עגול, ומעגל עובר על קו בחיבור של הרצפה והקירותץ

galitay

New member
זו חידה מתחכמת

והתשובה היא השגיאה בשאלה, לפחות ככה אני חושב...

zoharch

New member
תשובה ל -4

אם בהתחכמויות - אז 5. אם לא החכמות - אז 3.030303030303030303030303030303030303030

למעלה