חידות השמיניה

חידות השמיניה

אני בדרך כלל עושה את זה ביום רביעי אבל אני לא אהיה מחר אז קבלו כבר היום: והפעם הם ממש קלות. אבי- בעזרת אילו מקשים משנים מעברית לאנגלית וההפך? אדם- מהי שפת הגיבריש? איה- כמה עמודים יש בספר הראשון וכמה עמודים בספר השני של השמיניה? דורי- כמה חברות סלולר יש בארץ ומיהם? מיקה- מאיזו ארץ הגיע בטהובן? נטשה- מהם צבעי יסוד? ניני- מהו מט סנדלרים? רוני- מהו משפט פיתגורס? ואגה התשובה של החידה של רוני משבוע שעבר: הסדרה היתה 0,1,2,4,6,10,12,16,18,22,28,30, המספרים הם המספרים הראשונים פחות 1

ShIr LoVe RoNi

New member
מנסה לענות../images/Emo6.gif

אבי- בעזרת אילו מקשים משנים מעברית לאנגלית וההפך?ALT+SHIPHT אדם- מהי שפת הגיבריש?לא יודעת
איה- כמה עמודים יש בספר הראשון וכמה עמודים בספר השני של השמיניה?לא יודעת
דורי- כמה חברות סלולר יש בארץ ומיהם?סלקום, מירס, פלאפון, אורנג'-בס"הכ-4 מיקה- מאיזו ארץ הגיע בטהובן?למדתי על זה במוזיקה אבל שכחתי
נטשה- מהם צבעי יסוד?אמ..נראה לי שאדום, לבן, כחול וצהוב. ניני- מהו מט סנדלרים?לא יודעת
רוני- מהו משפט פיתגורס?לא יודעת
מקווה שצדקתי במה שכן פתרתי

אין לי כח לענות../images/Emo108.gif

על האחרים כי אין לי זמן אני חייב לזוז אני אפתור את של ניני מט סנדרלים (קרוי גם בשם מט ילדים) זהו מט שנוצר בערך ב3 4 מסעים זה הולך כזה ה 4 ה5 (החיילים) ואז אחד הצדדים מתחיל לאיים, הוא מוציא את הרץ שיאיים על ו' 3 אז האחר עושה משהו ואז הצד המתקיף שם את המלכה שתאיים על ו3 ואז האחר עושה משהו ואזזזז המתקיף נותן מט כשהוא אוכל את ו3 עם המלכה קשה להסביר

baril

New member
מנסה חחח

אבי- בעזרת אילו מקשים משנים מעברית לאנגלית וההפך?בעזרת אלט ושיפט אם רוצים להפוך לאותיות קטנות ובעזרת קאפסלוק לאותיות גדולות אדם- מהי שפת הגיבריש?שפה שסתם מחרטשים מילים, אין באמת שפה כזאת איה- כמה עמודים יש בספר הראשון וכמה עמודים בספר השני של השמיניה?בספר הראשון 195 ובשני איןלי מושג דורי- כמה חברות סלולר יש בארץ ומיהם?4 והן - סלקום,פלאפון,אורנג' ומירס מיקה- מאיזו ארץ הגיע בטהובן?גרמניה אני חושבת נטשה- מהם צבעי יסוד?איןלי מוושג ניני- מהו מט סנדלרים?איןלי מוושג רוני- מהו משפט פיתגורס?מאיפה לי
ואגה התשובה של החידה של רוני משבוע שעבר: הסדרה היתה 0,1,2,4,6,10,12,16,18,22,28,30, המספרים הם המספרים הראשונים פחות 1

TaMaR 8

New member
מנסה

אבי- ctrl+shift אדם- שפה שלא קיימת אלא רק חירבושים איה- לא יודעת ואין לי כח לקום לבדוק :( דורי- 4 מירס אורנג' סלקום ופלאפון מיקה- גרמניה נטשה- אדום צהוב וכחול ניני- =\ משפט פיתגורס-איי בריבוע ועוד בי בריבוע שווה סי בריבוע מי שרוצה יש לי עבודה על זה שנאלצתי לעשות השנה בעעעעעע

o r t a l13

New member
טוב ../images/Emo2.gif../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif

אבי- בעזרת אילו מקשים משנים מעברית לאנגלית וההפך? Alt+Shift אדם- מהי שפת הגיבריש?אין כזה איה- כמה עמודים יש בספר הראשון וכמה עמודים בספר השני של השמיניה? הראשון 195 השני לא יודעת.. דורי- כמה חברות סלולר יש בארץ ומיהם? אורנג', סלקום, פלאפון, ומירס מיקה- מאיזו ארץ הגיע בטהובן? גרמניה נטשה- מהם צבעי יסוד? צהוב, אדום וכחול ניני- מהו מט סנדלרים? לא יודעת רוני- מהו משפט פיתגורס? סכום שטחי הריבועים, הבנויים על הניצבים במשולש ישר זווית, שווה לשטח הריבוע הבנוי על היתר. (הניצבים הם שתי צלעות הזווית הישרה, והיתר הוא הצלע הנותרת). דוגמא: נגיד אורכי הניצבים הם B+A ואורך היתר הוא C אפשר לרשום את המשפט ככה: A בחזקת שתיים, פלוס B בחזקת שתיים, שווה C בחזקת שתיים. ונכון גם המשפט ההפוך הקובע שמשולש שבו ריבוע צלע אחת שווה לסכום ריבועי הצלעות האחרות, הוא ישר זווית. נגיד שהבנתם
ואני עפתי .. כי מחר אני נוסעת

ny22

New member
מנהל
תשובות ../images/Emo26.gif

אבי- בעזרת אילו מקשים משנים מעברית לאנגלית וההפך? אלט + שיפט אדם- מהי שפת הגיבריש? שפה לא מובנת
קישקושים. איה- כמה עמודים יש בספר הראשון וכמה עמודים בספר השני של השמיניה? דורי- כמה חברות סלולר יש בארץ ומיהם? אני מכיר 4 - אורנג, סלקום, פלאפון ומירס. מיקה- מאיזו ארץ הגיע בטהובן? נטשה- מהם צבעי יסוד? ניני- מהו מט סנדלרים? מט מהיר שבד"כ עושים אותו לשחקנים מתחילים. רוני- מהו משפט פיתגורס? a²+b²=c² משפט המחשב את היתר (או צלע אחרת) במשולש ישר זוית.

למעלה