חידות אחרונות למשחק

קרניjack

New member
חידות אחרונות למשחק../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

לא כותבים כ-ל-ו-ם על השירשור התשובות נשלחות במסרים בלבד
זאת הזדמנות אחרונה לכל מי שרוצה להשיג נקודות
אפשר לשלוח עד מחר מוקדם בבוקר
מחר אני מעלה את הנקודות של התחרות ואת שמות הזוכים שיקבלו את הפרסים במפגש
כל תשובה נכונה על שאלה אחת מזכה בנקודה אחת: השאלות: 1. בעקבות איזה מקרה נכתב השיר UNTITELD? 2.מה צבע הגיטרה של סאב בקליפ ID DO ANYTHING? 3. מה שם הלהקה שהייתה לפייר/צ'אק (ודיוויד) לפני סימפל פלאן? 4. בקליפ DONT WANNA THINK ABOUT YOU מי זה שמצביע על פח הזבל? קדימה
לשלוח מסרים

קרניjack

New member
תשובות../images/Emo88.gif

1. בעקבות תאונת דרכים שבה מכר של סימפל נהרג, זה היה בימי התיכון, ובעקבות עוד כמה שיבות אישיות שהם לא מדברים על זה. 2. אדום 3. RESET 4. צ'אק
כל מי ששלח 4 תשובות זכה ב4 נקודות

silver sparks1

New member
היי../images/Emo70.gif

הנה קומונה שפתחתי על לגדול עם גוטי שזה growing up gotti שמשודר בסטאר וורלד כל יום חמישי בעשות 8 וחצי בערב ו1 וחצי בלילה ושידורים חוזרים ביום שישי ב11 וחצי וראשון ב2.. זהו...תכנסו למי שאוהב אותם..
תמונה להמחשה

SPFAN

New member
נצל"ש בקשר לצ'אט...

הוא לא עובד לי
יש למישהו מושג למה?
כתוב שזה מנסה להתחבר, ואז כותב שבגלל תקלה ברשת זה לא יכול להתחבר

SPFAN

New member
אממממ לא יודע...

יש מצב שאתה מסביר לי מזה?
*מרגיש דביל מאוד*

Edgar Davids

New member
חחח מסביר בפנים..

אם יש לך אקס פי אז יש לך פיירוול מובנה על הוינדוס עצמו. הפיירוול עצמו מה שהוא עושה זה לחסום דברים שיכולים לחדור לך למחשב ומגלים לך את האייפי או כל מיני דברים. ובעצם חוסם דברים כאלה שאתה רוצה להשתמש. בדרך כלל הוא חוסם דברים כמו צ'אט וכדומה. אז השאלה פה אם יש לך פיירוול ואם אתה לאדע איך לבדוק יש לך אקס פי?

mirrra

New member
גמלי, אבל זה עם כל צ'אט

האינטרנט שלי חוסם את זה או משו. יש למישו מושג איך מסירים את החסימה?

SPFAN

New member
לי אישית

אין מושג
יכול להיות שגם אצלי זה ככה

לינקנית

New member
יוווווווו חח אתה יותר מדי חכם חחח

*מקנאת* חח לי יש חוסם קופצים יענו ההודעות האלו שקופצות וגם לי יש בעיה בצט אני הצלחתי להיכנס אבל הראה לי פעמים אי אפשדר לאתר את הצט

DARk lies

New member
לכל מי שיש בעיה להיכנס לצ'ט..

ואם לא הבנתם את ההסבר של גיל או שהוא פשוט לא עבד לכם
אז הנה. לכל אחד מכם יש במחשב תוכנה של סריקת וירוסים. בכל מחשב זה שונה. יש פיירוול[כמו שגיל הזכיר] יש את האנטי וירוס הרגיל יש קספרסקי[משהו רוסי אני יודעת
] אוקי, אז לכולם יש את אחת מהתוכנות האלו או משהו אחר, כל עוד זה לסריקת וירוסים או משהו. עכשיו צריך לעשות רק דבר אחד פשוט. לאותה תוכנה אמור להיות סמל קטן שמוםיע בשורה למטה בצד שמאל\ימין\תלוי אם הווינדואז בעברית או אנגלית] בשורה איפה שההתחל\START וזה. נו הבנתם
אז אתם לוחצים על הסמל של התוכנה בקליק ימני אחד, ולוחצים על Disable Real -Time Protection משהו כזה.. אם אין כפתור כזה בדיוק אז זה עדיין דיסייבל משהו. כשלוחצים על זה אותה סמל הופל לאפור\מוסיף סמל קטן עם איקס[תלוי בתוכנה] זה אמור לעבוד.. רצוי אחרי השימוש בצ'ט לעשות אנייבל[הפעולה ההפוכה]. אם זה לא עובד לכם עדיין אז לא יודעת מה להגיד לכם.S: ניסיתי.

SPFAN

New member
עשיתי בדיוק מה שאמרת

אבל לא הצליח
תודה בכל מקרה

למעלה