חידוש בסקייפ

billc

New member
חידוש בסקייפ

לא ביג דיל, אבל נחמד יש את SKYPE2GO, שזה כמו כל כרטיס חיוג רגיל מתקשרים למספר מסוים והוא מזהה את הטלפון שלכם, ואתם יכולים לעשות שיחה לכל מקום בעולם במחיר שSKYPE דורשת (לא יודע אם הוא טוב יותר מכרטיס חיוג אחר) החידוש, עד היום כשרצתי להתקשר לארץ למשל, שמתי בחיוג המהיר את המספרם של המשפחה וכדו") כשהייתי מתקשר לסקייפ, הייתי עושה 1 (להגיע לחיוג המהיר) ועוד מספר מ1 עד 10 לאדם שנמצא ברשימה) למשל אם הייתי רוצה להתקשר לאחי , הייתי עושה 11 השוני, הוא שעכשיו הם נותנים לך מספרים שלמים, זאת אומרת אם אתם שמים בפלאלפון שלכם מספר למשל XXX-XXX-XXXX ׁמספר אמרקאי, הוא מתקשר ישירות לאדם שנמצא בארץ זאת אומרת יש לך מספר להורים, מספר לאחות וכדו" (ולא צריך את מספר החיוג של SKYPE2GO)

eladts

New member
מצד שני

כבר אי אפשר להתקשר דרך SKYPE TO GO למנויי סקייפ ואי אפשר (למי שמצטרף עכשיו לשירות) לקבל מספר ממנו אפשר לחייג למספרים שלא הוגדרו מראש.

billc

New member
0.023 סנט לדקה לטלפון רגיל בישראל

זאת אומרת בדולר אפשר לדבר 40 דקות לישראל לטלפון רגיל לסלולר בישראל עולה 0.138 לדקה זאת אומרת בדולר אפשר לדבר 7 דקות לישראל לסלולר

Immigrant

New member
תודה על החשבון, אבל - 23 סנט אצלם לא כולל VAT

משום מה כך שלמעשה עלות דקה היא 0.026. בנוסף יש להם דמי קישור של עוד כמה סנטים. ב - Google Talk מחיר דקה הוא 0.02 בלי VAT ובלי דמי קישור. אז צריך לחייג מספר טיפה יותר ארוך, אז מה...

eladts

New member
את ה-VAT בסקייפ

משלמים רק תושבי האיחוד האירופאי, שישראל וארה"ב אינן חלק ממנו. כמו כן בסקייפ אפשר לעשות מנויים חודשיים למספר קבוע של דקות במחיר יותר זול לדקה.

Immigrant

New member
OKת אבל עדיין יש להם דמי קישור. אם אתה מדבר

הרבה עם ישראל אולי זה משתלם. בין סקייפ מחשב למחשב והטלפון הרגיל שלי אינני מתקרב אפילו ל-700 דקות, שזה בערך מה שתקבל עבור $13.99 לחודש.

eladts

New member
דמי החיבור לא חלים במינויhם

רק עבור מסלול PREPAID. המחיר שציינת הוא המחיר של התוכנית הכלל עולמית, תוכניות למספרים קויים בישראל בלבדל יש ב-$1.09 (ל-600 דקות) יד $6.99 (10000 דקות). יש גם תוכניות מוזלות לטלפונים ניידים.

../images/Emo127.gif נראה טוב ../images/Emo214.gif

האם ידוע לך אם במסגרת התוכנית הזאת ניתן להתקשר גם מטלפון קוי בלי להזדקק למחשב או לסמארטפון?

eladts

New member
כו, מזה התחיל השרשור

זה בדיוק מה ששרות סקייפ טוגו מאפשר. בגרסה החדשה אתה תקבל מספר מקומי עבור כל טלפון בישראל שתגדיר בשרות והתשלום הוא לפי תעריפי סקייפ כולל חבילות הדקות.

airdene

New member
איך ניתן להשיג מס' טל' אמריקאי שיעביר

את השיחות אל הסלולר שלי בישראל ? בלי מחשב, בלי מספרים מקדימים, בלי שאצטרך להבין בחומרה ולרכוש נתבים וכל ציוד אחר ? (אגב, ניסיתי את המג'יק ג'ק, המחשב שלי מסרב לעבוד איתו.)

eladts

New member
אתה רוצה שכל מי שמתקשר למספר האמריקאי

יועבר למספר הישראלי? אפשר לעשות זאת עם סקייפ. קונים מהם תוכנית דקות לסלולאריים ישראלים לפי הצורך (יש עד 400 דקות בחודש), מספר אמריקאי ($30 לשנה אם יש לך תוכנית דקות) ומגדירים הפניית שיחות כאשר הסקייפ לא פתוח למספר הישראלי שלך. לחלופין, אם יש לך טלפון חכם, אפשר להריץ בו סקייפ ולחסוך את העלות של הפניית השיחות.

billc

New member
Google voice זה לא יותר ארוך

אם יש לך טלפון אנדרויד והבנתי שעכשיו גם אייפון אתה יכול להגדיר לו מראש שמספרים לישראל ישתמשו בגוגל וויס אבל יש 2 בעיות שעדיין אני לא בטוח אם נכונים 1. האיכות לא משהו 2. אם אתה לא נמצא באיזור 3g הוא משתמש בטלפון הרגיל , זאת אומרת att

eladts

New member
נו באמת

סקייפ טוגו זה לטלפונים פשוטים. בטלפון חכם (איפון, אנדרואיד, סימביאן וכמובן נוקיה N900) יש לך סקייפ אמיתי, לא צריך את טוגו ואתה לא משלם על זמן אויר עבור השיחות. עד כמה שהבנתי לגבי גוגל וויס, השיחות הן תמיד שיחות סלולאריות רגילות ולא VOIP טהור, אבל יכול להיות שאני טועה ושזה השתנה לאחרונה יחד עם הוספת שיחות קוליות לג'מייל.

למעלה