חידוש ביטוח

nirpel

New member
חידוש ביטוח

שלום לכולם עד היום ביטחתי את האופנוע שלי באליהו אני לקראת חידוש הביטוח והתברר לי שאליהו לא מבטחים יותר מעל 250 סמ"ק, באליהו שילמתי הרבה פחות מחברות אחרות כרגע הביטוח שאני אמור לשלם הוא בסך 5335 ש"ח מישהו יודע על חברה שמבטחת בפחות? אפשר בכלל למצוא ?

h a j b i

New member
בהנחה שאתה מעל 30, אתה יכול לבטח בהראל

בלי השתתפות עצמית למשל דרך רמי ביטוחים. יש אפשרות גם לביטוח עם השתתפות עצמית באיילון. אני אישית ממליץ תמיד על הביטוח חובה ללא השתתפות עצמית ולכן הייתי הולך על הראל אבל אם אם אתה בן פחות מ - 30 אז תבדוק את האופציה של איילון. גילוי נאות: הבעלים ברמי ביטוחים חבר שלי אך הייתי מבוטח אצלו עוד לפני ההכירות והייתי מרוצה מהשירות.

פרארי1

New member
בדוק באיילון ובהראל

שתי החברות מציעות פוליסות מוזלות, בתנאי שאתה עומד בכל מיני תנאי סף שהן מציבות לגבי הגיל, וותק הרכיבה וכולי. החודש הייתי צריך לחדש ורציתי לעשות זאת בהראל. הם דורשים 3 שנות וותק בקטגוריה הרלוונטית, A במקרה שלי (A2 יש לי מ-2007, מבחינת הפול יש לי 5 שנות וותק, לא בהראל). הרשיון הוא מ-2009, אנחנו ב-2012, אמור להיות בסדר, לא? אז זהו, שלא. הם דורשים 3 שנים מלאות מיום הוצאת הרשיון ואת הוותק הזה עוד אין לי. למיטב ידיעתי, הם היחידים שדורשים זאת, האחרים מסתפקים בשנה המצויינת ברשיון הנהיגה. הפסידו לקוח. אני בספק אם גם כשיהיה לי את הוותק המתאים, ארצה להתעסק עם חברה קטנונית, לא רוצה להיתקל בקטנוניות הזאת אם חלילה אאלץ להפעיל את ביטוח החובה.

למעלה