חידושי השבוע!

חידושי השבוע!

אני שמח להודיע כי היום שרותי הכבאות בחדרה ביצעו צעד התייעלות נוסף ורכשו כבאית חילוץ והצלה חדשה מסוגה בסך 2 מיליון ש"ח. הכבאית תהיה האב-טיפוס הראשון בתחנה זו ולאחר מכן יכנסו למערך הכבאות בישראל עוד 6! (בחיים שלי לא ראיתי התלהבות כזאת מכבאית.... הכבאים נראו כמו ילדים קטנים שמקבלים סוכריה... ) זאת ועוד, הושלמה בנייתה של תחנת המשנה של חדרה הנקראת "יער" (מירב) , ומיקומה בחוף הכרמל. ב -11 לחודש יערך טקס פתיחה במעמד משרד הפנים! כרגע יש לחדרה 3 תחנות משנה: באום אל פחם, זכרון יעקב, ומירב. מזל טוב פעמיים, לא?

FIRE 911

New member
דבר ראשון ../images/Emo49.gif

דבר שני מלא זמן לא ההיתה כאן אז ברוך השב

fireman

New member
באיזה רכב מדובר?!

עלות רכב סער מדגם 1234 היא כ-900 אלף ש"ח.... איזה רכב חילוץ עלה 2 מיליון ש"ח? המחיר הזה קרוב למחיר עלות של מנוף ברונטו 42 מטר מה מיוחד ברכב הזה? איזו שלדה? למה הוא כל כך יקר? איזה עוד תחנות ירכשו אותו? וכמובן....מי מביא לנו תמונות?

רכב מהחלל

ערן... מה שאני יודע שהמיוחד ברכב הזה הוא החידושים שבו. יש לו כלים רבים כל כך והם מהתמתקדמים בעולם וזו הסיבה שהוא שווה 2 מיליון ש"ח. אגב, רכב חילוץ והצלה מתוצרת מרצדס. האב טיפוס הראשון יהיה בחדרה, ואח"כ יגיע לשאר התחנות... התחנות שירכשו אותו הם : חדרה, איו"ש, עכו, אילת, ואני לא זוכר את ה-2 הנותרים.... תמונות של הכבאית שהכבאים התלהבו ממנה כל כך נביא בהקדם האפשרי... מישהו כבר אמר שבכדי ללמוד על כל המכשירים החדשים צריך שנה שלמה...

עוד לא...

נקבל אותה בעוד כחודש, ואחרי ההתרשמות נעביר המלצות לתחנות שגם הזמינו.

למעלה