חידונת ידוע שהעולם לא מכיר לירושליים כעיר הבירה של היהודים, זאת מלבד מדינה אחת, מהי המדינה?
M michaeler New member 9/1/06 #1 חידונת ידוע שהעולם לא מכיר לירושליים כעיר הבירה של היהודים, זאת מלבד מדינה אחת, מהי המדינה?
M michaeler New member 9/1/06 #4 נו באמת ברור שישראל כן אבל אני אומר שיש מדינה אחת חוץ מאיתנו שגם כן מכירה בזאת. ארה"ב לא
T tomb boy New member 9/1/06 #7 אולי?../images/Emo41.gif אוגנדה? חחחח אני יודעת זאת לא מדינה... לפחות ניסנו.
D dean4 New member 9/1/06 #8 תשובות קוסטה ריקו מכירה בירושלים כבירת ישראל גם ארה"ב אבל בנתיים היא משהה את העברת הגרירויות שלה לשמה ויש כמובן את מיקרונזיה שמכירה בירושלים כבירת ישראל...
תשובות קוסטה ריקו מכירה בירושלים כבירת ישראל גם ארה"ב אבל בנתיים היא משהה את העברת הגרירויות שלה לשמה ויש כמובן את מיקרונזיה שמכירה בירושלים כבירת ישראל...
M michaeler New member 9/1/06 #11 אממ... על פי מה שידוע לי, לא קוסטה ריקה, לא ארה"ב ולא מיקרונזיה מכירות בצורה רשמית בירושליים כבירת ישראל... שוב - יתכן כי אני טועה. ובכל מקרה יש מדינה נוספת שעוד לא הוזכרה...
אממ... על פי מה שידוע לי, לא קוסטה ריקה, לא ארה"ב ולא מיקרונזיה מכירות בצורה רשמית בירושליים כבירת ישראל... שוב - יתכן כי אני טועה. ובכל מקרה יש מדינה נוספת שעוד לא הוזכרה...
A Andromeda Galaxy New member 9/1/06 #12 חוף השנהב? משהו עם ח' מיקרונזיה כן מכירה בירושלים כעיר הבירה שלנו.
M michaeler New member 9/1/06 #15 בלי תשובות בכותרת, ולכולם: יופי עם המיקרונזיה שלכם, אז באמת לא ידעתי עליה אבל יש עוד|סהדגש| מדינה כזאת ואף אחד עוד לא הזכיר אותה...
בלי תשובות בכותרת, ולכולם: יופי עם המיקרונזיה שלכם, אז באמת לא ידעתי עליה אבל יש עוד|סהדגש| מדינה כזאת ואף אחד עוד לא הזכיר אותה...
T tomb boy New member 10/1/06 #20 אולי, אולי, אולי../images/Emo41.gif 1. בריטניה 2. ספרד 3. צרפת??? ספק גדול