חידונת לבוקר נשארה לי חידת -תמונה אחרונה שעוסקת בשיר מהאייטיז לא יתקבלו תשובות חלקיות !!!
G greenzg New member 2/4/03 #1 חידונת לבוקר ../images/Emo41.gif נשארה לי חידת -תמונה אחרונה שעוסקת בשיר מהאייטיז לא יתקבלו תשובות חלקיות !!!
חידונת לבוקר ../images/Emo41.gif נשארה לי חידת -תמונה אחרונה שעוסקת בשיר מהאייטיז לא יתקבלו תשובות חלקיות !!!
A alpha80 New member 2/4/03 #2 זה קל. WHAT'S THE COLOUR OF MONEY - HOLLYWOOD BEYOND שיר ענק ונשכח לצערי.
T tofit New member 2/4/03 #4 זה באמת שיר חמוד don't tell me that u think it's green me' I know it's RED
T tofit New member 2/4/03 #3 אוי אוי אני הזכרתי את השיר הזה כאן פעם בפורום what's the color of money אבל אנילא זוכרת מי שר אותו למרות שאמרו לי אז
אוי אוי אני הזכרתי את השיר הזה כאן פעם בפורום what's the color of money אבל אנילא זוכרת מי שר אותו למרות שאמרו לי אז
G greenzg New member 2/4/03 #5 חששתי שזה קל מידי ../images/Emo127.gif טופית יש לך נקודה שחורה שנתת חצי תשובה - הזהרתי מראש
T tofit New member 2/4/03 #6 אתה יכוללהוסיף אותה לעוד חצי מליון הנק' השחורות שקיבלתי בחיי על התנהגות בלתי הולמת