חידונצ´יק!

חידונצ´יק!

ואני אנהג במנהג החדש, ולא אגלה לכם מה ציטוט ומה תרגום!
"another pain hides in the heart"
תנו לי שלושה שירים עם המילה "קופסה"
"what is this? i see, you don´t come home to me"
"מה צפוי בכף ידה?"
"inside clouds of silence"
"לפעמים אני מרגיש שהעולם על כתפי"
תנו לי שיר עם המילה "banana"
"it always reminds me hope"
"תסתכלי לתוך עיניי ותראי שזה נכון, אני צריך אותך"
"אנחנו בודדים לעיתים"
"you want to get away but stay in the city"
"for the rest of my life, can we play?"
"פעם אהבתי אותה, אבל הייתי חייב לתת אותה"
"i can´t use it anymore"
"don´t you ever stop to dream"
תנו לי שיר עם המושג "מס הכנסה"
"זה באמת באמת יכול היה לקרות"
"to somebody, somewhere"
"צללים על הגבעות" דטס איט...לוידת עם קשה או קל...ניסיתי להתאים פחות או יותר את האמוטיקון לשיר...בפתרון-נא לשים אמוטיקון, מבצע+שם שיר+ציוטו מקורי הפעם רשמתי את הםתרונות איפהשהו אז לא יהיו פשלות כמו בקודמים!

../images/Emo59.gif

אין לי זמן להתעמק עכשיו בחידון לצערי, אבל זה קפץ לי לעין: I hate you so much right know שכחתי איך קוראים לזמרת.. אישה שחורה עם תלתלים ירוקים / ורודים... ושאלה.. אולי ב-
התכוונת i used to love her but i had to kill her?

טלברק6

New member
טוב אז ככה

- יש לי את מוניקה סקס - פצעים ונשיקות (קופסת הקלפים) ואת השיר הזה קוסת צבעים( נראה לי של ירדנה ארזי) (הייתה לי קופסת צבעים) חסר לי עוד 1
- אני לא זוכר איך קוראים לשיר אבל זה של אביב גפן- עוד ועוד ועוד ועוד ועוד אף פעם אל תפסיק אל תפסיק לחלום
- השיר המדהים!!! של דון מקליין- סטארי סטארי נייט (וינסנט)

../images/Emo127.gif+../images/Emo128.gif

לא לשירים האלה התכוונתי ב
צודקת...לזה התכוונתי....
נכון....לזמרת קוראים קליס..

שטותלי

New member
יש לי ../images/Emo77.gif אחד..

חיה בתוך קופסא- המכשפות
משגע אותי ואני לא מצליח להזכר..

Chandler Rulz

New member
../images/Emo124.gif

Eminem - Hailie´s Song המדהיייייייייייים!!! (השיר, לא אמינם..)

פ י י

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo182.gif

היא הולכת בדרכים / אלון אולארצ´יק
משחק של דמעות (אוף פתאום שכחתי של מי)

שטותלי

New member
רגע, רגע

השורה ב-היא הולכת בדרכים זה לא: "יום יבוא אולי תדע מה צפון (ולא צפוי) בכף ידה"? ונדמה לי שמשחק של דמעות זה של נקמת הטרקטור, למרות שאני ממש לא בטוח

פ י י

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo168.gif

שיר של אחרי המלחמה / אריק איינשטיין
Knocking On Heaven´s Door

אמירש

New member
בלי להציץ (בטח כבר פתרו אותם)

Kelis - Caught Out There
Blur - The Universal​

נכון לכולם...

ובקשר ל"היא הולכת בדרכים"....יכול מאוד להיות...השמיעה שלי בשירים היא לא משו, בואו נגיד... אני רואה שהחידון קצת נתקע...סיכום+כמזים? מה אתם אומרים?

סיכום+פתרונות!

לא פתור! רמז: זה תרגום, לא ציטוט, וזמר שנוי במחלוקת שר אותו, בתקופה רגועה שלו...רמז ענק: שם של מדינה הוא חלק גדול מהשיר הזה....
שליש פתור! מצאו אחד: "חיה בתוך קופסה" המכשפות+קורין אלאל...רמז לשירים האחרים: 1. רמז ללהקה, די קשה לדעתי ודי עצוב שזה מה שאני זוכרת: מילה נרדפת ללהקה, זה משהו שהכוכבים של "פרפר נחמד" חשבו שזה מפלצת, אבל זה תיאור של מצב, ופשוט המילה די מפחידה... 2. השיר הזה יצא באוסף שקרוי על שמו (של השיר), וחלק גדול מהכנוסתיו נתרמו לארגון מסוים שמרמז על שמו של השיר (סיבכתי אותכם קצת, מה?)
פתור! kellis-i hate you so much right now
פתור! היא הולכת בדרכים-אלון אולארצ'יק
פתור! משחק של דמעות-נקמת הטרקטור
פתור! hailie's song-eminem
פתור! שיר של אחרי מלחמה-אריק איינשטיין
לא פתור! רמז: אחת הדמויות עשתה לעצמה פדיחות כששרה את השיר הזה, שהוא שיר משנות החמישים, אם אני לא טועה.
לא פתור! רמז ללהקה ששרה את השיר:
לא פתור! מוזר שלא פתרתם..דווקא די קל רמז: זה תרגום, אבל אם הייתם רואים את הבצע\ת\ים הייתם חושבים שזה ציטוט...אה והשיר יצא לפני איזה שלושה חודשים
לא פתור! רמז: זה תרגום, לא ציטוט, והאייקון די מרמז על השיר, והלהקה קשורה בצורה זו או אחרת לאחד מנשיאיה הקודמים של ארה"ב...
לא פתור! רמז: האייקון מרמז בצורה די גסה על המבצעים\ות, שהם צמד מאותו מין, ולא שרים\ות בד"כ באנגלית.
פתור! gnr-used to love her
פתור! אביב גפן-המכתב
פתור! knocking on heaven's door-bob dylan
לא פתור! רמז: זמר קיצוני בתדעותיו הפולטיות, שמת לפני כמה זמן וחולק את שם משפחתו עם שמו הפרטי של זמר קיצוני אחר
פתור! blur-the unversal
פתור! don mclean-starry starry night
לא פתור! רמז: זה תרגום, לא ציטוט, משיר של להקה שבאופן אישי אני מאוד אוהבת, ויש ללהקה אלבום שקרוי על שם השיר הזה.... בטח כל מה שצריך לצאת מודגש יצא בצורה המוזרה כמו שיוצא בזמן האחרון

המממ

New member
../images/Emo94.gif

יש לי שלושה שירים: מכופף הבננות- ששב"ק ס' חידשו באופן מבהיל. מי שר במקור... עדיף שאני לא אנחש, אבל אני אשמח מאוד שתגלו לי. "לשים בננה על הראש ולספור מהר עד שלוש"... לא זוכרת של מי. "מנגו, בננה ומלון, דבש וקינמון!" לו רק הייתי יודעת של מי... וזהו לכרגע... יומטוב ושקט שיהיה לנו!

../images/Emo16.gif../images/Emo77.gif../images/Emo68.gif

מוניקה סקס- מלכת היופי "אתה רוצה לברוח אבל נשאר בעיר.."
1.מלכת היופי- מוניקה סקס "אבל זה בטח עדיף על חיים שלמים בקופסא" 2. ילדי הלילה - אהוד בנאי "אני פרפר בקופסא מנסה לעוף אל העולם.."
שיר של אחרי מלחמה- שכחתי את המבצע ? "זהו שיר אחרי מלחמה הוא תמיד מזכיר לי תקווה.."

../images/Emo103.gif

עברנו את פרעה נעבור גם את זה.. מאיר אריאל. יש שם משהו עם מס הכנסה, שעיקלו לו איזה משהו. וסליחה שכתבתי בהודעות נפרדות פשוט כלפעם פתרתי משהו אחר.

למעלה